luni, 14 ianuarie 2008

Horia Brenciu, cerut în căsătorie de iubita sa


Alice Dumitrescu îi va face propunerea în această seară, în cadrul unei petreceri, unde sărbătorita va fi chiar ea.

Horia Brenciu va avea parte, în această seară, de un eveniment inedit: iubita sa, Alice Dumitrescu, îl va cere în căsătorie. Deşi încă nu se ştie ce replică va avea Horia la această propunere, planurile de viitor ale celor doi sunt certe: şi-au achiziţionat deja o locuinţă unde se vor muta împreună, peste câteva luni.
Horia Brenciu (35 de ani) se află doar la un pas să părăsească lista celor mai râvniţi burlaci din România. Asta în ciuda zvonurilor care-i dădeau ca şi despărţiţi pe el şi pe iubita sa, tocmai din cauza faptului că Alice i-ar fi refuzat cererea în căsătorie, cu doar câteva zile înainte de Revelion.
În mod paradoxal, nonconformista producătoare tv a creionat un plan detaliat pentru a-l cere de bărbat pe cel alături de care formează un cuplu de aproximativ un an şi jumătate. “Luni împlinesc 40 de ani şi, cu ocazia zilei mele de naştere, vreau să-l cer pe Horia în căsătorie”, s-a destăinuit Alice unor prieteni apropiaţi.
Surpriza se va petrece astă seară, într-un select restaurant din Capitală, în compania mai multor colegi şi amici ai cuplului. Răspunsul lui Horia mai mult ca sigur va fi unul afirmativ, având în vedere planurile pe care cei doi îndrăgostiţi şi le-au făcut: la sfârşitul anului trecut şi-au achiziţionat o nouă casă, în care se vor muta în această primăvară. Încă de la debutul relaţiei lor, Alice şi Horia s-au mutat împreună în apartamentul lui Alice din zona Titan.
Faptul că producătoarea mai are doi copii (Andreea şi Maria) nu a fost nici pe departe un impediment pentru relaţia lor, ci din contră. Cântăreţul şi-a dat repede seama că îşi doreşte şi el un copil, astfel că nu este exclus ca anul acesta să-l vedem pe Horia şi în rolul de tătic.
Horia şi Alice s-au cunoscut pe culoarele postului Pro TV şi au lucrat împreună la serialul “Om sărac, om bogat”. Pe platourile de filmare cei doi s-au comportat ca doi adevăraţi profesionişti, făcând abstracţie de viaţa personală. Mai mult, producătoarea nu a ezitat să-şi amendeze iubitul, atunci când acesta a întârziat zece minute la o filmare.
sursa: click.ro

Niciun comentariu: