luni, 14 ianuarie 2008

Andreea, ţi-ai pus extensii?


Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! vorbesc de la sine. Părul Zânei nu avea cum să crească atât de mult într-o singură lună.

Pe tot parcursul sarcinii Andreea Marin a afişat o tunsoare până la baza gâtului. La nici o lună de la naşterea Anei Violeta, primul copil al cuplului Marin - Bănică jr., “Zâna” apare în fotografiile Click! cu părul lung, care depăşeşte binişor nivelul umerilor. Mai creşte părul, dar nici chiar aşa! Să fie vorba de extensii?
Se ştie că, de obicei, pentru a-şi ridica moralul, femeile apelează la tot felul de “terapii”, cum ar fi shoppingul sau înfrumuseţarea. Să fie oare şi cazul Andreei Marin, a cărei fetiţă, Ana Violeta, împlineşte mâine o lună?
Posibil, având în vedere că proaspetele mămici trec, de cele mai multe ori, prin mici depresii post natale. Andreea se pare că şi-a ridicat moralul cu nişte extensii ale părului, aşa după cum se observă foarte bine în fotografiile realizate în cursul săptămânii trecute, de fotoreporterii Click!.
La penultima apariţie în public a “zânei” înainte de naşterea Anei Violeta, la “Gala Femeilor de Succes din România”, care s-a desfăşurat pe 9 decembrie, vedeta avea părul tuns la baza gâtului. La doar o lună, Andreea Marin afişează un păr care îi “curge” în jos pe spate, trecând bine peste nivelul umerilor. Să fie oare o minune sau doar câteva extensii?
sursa: clcik.ro

Niciun comentariu: