luni, 19 august 2013

ŞTEFAN STAN şi ANDREEA MANTEA, ŞANSE PENTRU VIITOR? Vezi ce spune artistul despre RELAŢIA DIN PREZENT cu bruneta

ŞTEFAN STAN şi ANDREEA MANTEA, ŞANSE PENTRU VIITOR? Vezi ce spune artistul despre RELAŢIA DIN PREZENT cu bruneta

Dacă în viaţa personală s-a despărţit de Andreea Mantea, în cea profesională primul câştigător de la ”Vocea României” va fi prezentatorul show-ului la Prima TV, ”Killer Karaoke”. Până îi va provoca pe concurenţi să cânte în cele mai neobişnuite condiţii - acvarii cu şerpi, ventilatoare uriaşe sau electroşocuri-, Ştefan nu a îngropat pentru totdeauna amintirea Andreei Mantea şi, cine ştie ce se poate întâmpla în viitor, pornind de la o mică scânteie întreţinută?

Într-un interviu acordat recent, cântăreţul vorbeşte despre ceea ce l-a convins să accepte oferta de a debuta ca prezentator TV: "Este un format de entertainament şi ador acest gen. Aici se întâlnesc muzica şi umorul, elemente care mă caracterizează. Eu voi încerca să dau tot ce e mai bun din mine, asta pot să promit. Dacă greşesc, neavând prea multă experienţă, atunci merit să fiu pus la zid de către Cârcotaşi.", a spus Ştefan.
Chestionat despre culisele producţiei TV, artistul a mai precizat că va fi ajutat de două asistente, conform protvmagazin.ro: "Nu voi avea una, ci două asistente care vor împrăştia zâmbete, având grijă să dea mai multă încredere concurenţilor (băieţilor în special)."
În ceea ce priveşte felul în care s-a distrat în vara asta, artistul am spus că a îmbinat activităţile: "Vara asta m-am distrat în turneul de promovare al primului meu album - "Povestea mea", turneu în cadrul căruia concertez în ţară în fiecare weekend până la finele lui septembrie. Iar cea mai tare distracţie a fost la Alba-Iulia, nicidecum la mare, unde, după probele de sunet, m-am bătut cu fetele din band cu apă, bere şi suc... Desculţi, pe dalele fierbinţi, am consumat 10 litri de bere, vreo 4 de suc şi alţi 10 de apă! M-am luptat singur cu 6 fete!"
Dincolo de toate activităţile profesionale, Ştefan a răspuns şi unei întrebări care viza felul în care stă cu dragostea: "Stau la masă, savurez un pahar de vin şi admir frumuseţile oraşului..."
"Amiabile.", a fost răspunsul artistului când a fost întrebat în ce relaţii mai este cu Andreea Mantea.

Niciun comentariu: