luni, 19 august 2013

Ce sâni mari are noua soţie a lui Tăriceanu!

Ce sâni mari are noua soţie a lui Tăriceanu!

Proaspăt căsătorit - pentru a cincea oară - senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a luat soţia şi pe cel mai mic dintre copii, Mihai, şi a plecat în vacanţă pe litoralul românesc al Mării Negre.


La trei săptămâni de la căsătoria civilă cu iubita lui, Loredana Moise, Tăriceanu a hotărât să petreacă o vacanţă în trei, la Năvodari, unde deţine un apartament: el, Loredana şi Mihai, fiul său cel mic, pe care îl are din căsătoria anterioară, adică a patra, cu Ioana.

Tări are 61 de ani, iar Loredana, 36

Dacă Tăriceanu a cam trecut de prima tinereţe şi arată mai puţin suplu decât în vremurile sale de glorie, Loredana este, la 36 de ani, o prezenţă exotică, care nu poate trece neobservată, mai ales în ceea ce priveşte bustul generos. Deşi a încercat să fie cât mai discretă pe plajă, sub umbrelă, căldura sufocantă a obligat-o pe Loredana să se răcorească în apa mării.

Revine canicula

Săptămâna începe cu ploi, mai ales la munte, unde local vor fi averse şi descărcări electrice. De mâine, temperaturile încep însă să crească, iar către mijlocul săptămânii vom avea o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Maximele vor fi cuprinse între 27 de grade în estul Transilvaniei şi 35 de grade în Lunca Dunării.

Niciun comentariu: