vineri, 16 august 2013

Loredana lansează "Tzuki", cel mai controversat clip al său

Loredana va lansa luni, în cadrul Happy Hour de la Pro TV, cel mai nou videoclip al său, "Tzuki", care până acum a stârnit controverse în spaţiul virtual.
Un videoclip comic, despre obsesia mass-media pentru vedete şi viaţa lor intimă, un clip parodic şi scandalos, care poate fi citit în mai multe feluri, "Tzuki" este ultimul manifest ethno-fusion pe care îl propune Loredana.
Timp de 24 de ore, Loredana şi întreaga echipă a regizorului Dragoş Buliga au pus în aplicare ingeniosul scenariu, scris de Andrei Boncea special pentru acest videoclip.
La fel ca şi până acum, artista a fost propriul său stilist, pentru că fiecare dintre cele şase ţinute din clip au fost realizate exclusiv cu haine din garderoba sa personală.
Loredana aduce în acest videoclip atât pe Rodia, personajul pe care îl interpreteaza în telenovela "Regina" de la Acasă TV, cât şi pe Madonna, artista cu care este din ce ce mai des comparată. Deşi copiază voit look-urile Madonnei din videoclipuri de referinţă ale acesteia ("Hang Up", "Rain", "Erotica", "Give It To Me"), Loredana nu o parodiază pe Madonna, ci doar se joacă cu ipostaze şi imagini simbolice ale ei.
Analogia din ce în ce mai des întâlnită dintre Loredana şi Madonna,comparaţiile uneori flatante, alteori ironice cu aceasta şi, mai nou, muzica de inspiraţie romanes, i-au condus pe Loredana şi pe Dragoş Buliga să citeze într-un mod amuzant şi uşor ironic toate aceste idei în videoclipul piesei "Tzuki".
Loredana a lansat în exclusivitate pe Apropo.ro videoclipul piesei Tzuki.
După "Regina", "Tzuki" este cel de-al doilea single promovat de pe albumul cu acelaşi nume, editat de Loredana împreună cu MediaPro Music.

Niciun comentariu: