vineri, 28 noiembrie 2008

Iubita lui Tiriac jr,căsăpită de Seagal

Viitoarea noră a miliardarului Ion Ţiriac a fost căsăpită în bătaie şi apoi ucisă de actorul Ste­ven Seagal. Totul se întâmplă în filmul "Lovi­tu­ră de maestru" ("Attack Force"), pe care îl puteţi ve­dea în această seară, la ora 20.30, la Antena 1.
Frumoasa Ileana La­za­riuc, iubita lui Ion Ion Ţiriac, interpre­tea­­ză rolul unei regine extraterestre al cărei scop este cucerirea Pă­­mântului. Însă pla­nu­­rile ei sunt date pes­te cap de Steven Sea­gal. Fru­­moasa mol­do­vean­că apare doar în finalul filmului, într-o scenă în care se bate pe viaţă şi pe moarte cu actorul american. Îmbrăcată su­mar, fos­ta vedetă Play­­boy se luptă de la egal la egal cu musculosul Seagal, dar este bă­­tu­tă, tăiată şi, într-un fi­nal, uci­să.

Are rol de extraterestră
Ad­mi­ra­to­rii Ile­­­­nei au par­­­­­­te şi de sce­ne fier­bin­ţi, căci, la un mo­ment dat, a­ces­te­ia îi e tăiat ma­ioul din care îi iese un sân. Acesta nu este singurul film în care Ileana şi-a arătat nurii. Ce-i drept, în filmul cu Sea­gal, vedeta se arată destul de zgâr­cită din acest punct de vedere, în schimb, în "Su­pra­vie­­ţuitorii" lui Sergiu Ni­­colaescu, iu­bita lui Ion Ion Ţiriac a apărut goa­lă, în toată splen­doa­rea ei. Sce­na cu pri­cina a de­clan­şat un val de reac­­­­ţii ne­gative la a­dre­sa Il­e­nei La­­­­­za­riuc. Asta şi pentru că fil­mul s-a lan­­­­sat la scurt timp du­pă ce fru­­­moa­­­sa bru­ne­­tă a năs­cut.

Niciun comentariu: