joi, 15 ianuarie 2009

Dan Diaconescu si declaratile date de el la misto

Dan Diaconescu, celebrul realizator al talk-showului în care, seară de seară, în sute de episoade, încerca să elucideze dispariţia Elodiei Ghinescu, a fost audiat ieri, mai bine de cinci ore, la sediul DIICOT Braşov. Acuzat de instigare la spargerea căsuţei poştale electronice a avocatei, Diaconescu şi-a început ironic depoziţia: “Toată lumea crede că Elodia e la mine acasă...!”.
Dan Diaconescu, însoţit de avocat, dar şi de o echipă OTV, care l-a filmat pas cu pas, s-a prezentat cu două ore întârziere la audieri. Realizatorul TV este acuzat că ar fi convins un hacker să spargă căsuţa de mail a Elodiei. Totul s-a desfăşurat în direct la OTV, într-unul din sutele de episoade dedicate Elodiei. La audieri a participat şi Florentin Sorescu, avocatul lui Cristian Cioacă, cel care l-a acuzat pe Diaconescu de instigare.
Jurnalistul, care a susţinut că nu are nimic de ascuns, s-a plâns că nu ştie de ce a fost citat de procurori. “Am venit pentru că este normal să îi ajut pe anchetatori, că eu le-am oferit acest caz. Acum ei, la schimb, au nevoie de informaţii de la mine. Toată lumea bănuieşte că Elodia e la mine acasă, la subsol, vie sau moartă”, a declarat Dan Diaconescu. Surse judiciare au susţinut că, pe parcursul audierilor, Diaconescu nu a încetat să răspundă “la mişto”.

Niciun comentariu: