sâmbătă, 14 iunie 2008

Costel Busuioc - in Romania



Toata lumea se astepta ca imediat ce ajunge in Timisoara, acolo unde a sustinut un concert cu doua zile in urma, Costel Busuioc sa fuga la casa din Ghilad si sa petreaca mai mult timp cu familia. Departe de el gandul! 'Pavarotti din Carpati' a spus ca nu are timp sa ajunga acasa. Mai mult, chiar daca si-a adus familia la hotel, Busuioc a refuzat sa doarma in acelasi pat cu nevasta.
Miercuri seara, dupa ce l-au asteptat la aeroport, Daniela Busuioc, sotia lui Costel, si trei dintre copiii lor, Tabita (8 ani), Daniel (7 ani) si Sara (4 ani), au mers la Hotelul Timisoara la care era cazat cantaretul. Masa au luat-o in familie, la restaurant. Imbracati saracacios, fara sa se potriveasca in peisaj, membrii familiei Busuioc au devenit o curiozitate pentru ceilalti clienti ai localului. Surse din interiorul hotelului ne-au declarat ca, noaptea, Costel a refuzat, in mod cu totul surprinzator, sa doarma in acelasi pat cu nevasta, desi a trecut ceva vreme de cand cei doi s-au vazut ultima oara si toata lumea s-ar fi asteptat ca sotii sa incerce sa recupereze clipele de intimitate. Insa Costel si fiul sau au dormit intr-o camera, iar Daniela si cele doua fetite, in alta. Situatia s-a repetat si in a doua noapte, cand, dupa concert, familia Busuioc s-a intors la hotel. La spectacolul de joi, sustinut impreuna cu Filarmonica din Timisoara, Busuioc a inmanat premii unor elevi care au obtinut rezultate bune la anumite materii. Printre acestia, s-au numarat si copiii sai, Tabita si Daniel, foarte talentati la muzica. Premiile au constat in 300 de lei, o enciclopedie religioasa, o carte religioasa, o cutie mare de ciocolata si o diploma.
S-au rezervat 5 camere a 85 de euro
Familia Busuioc a locuit la Hotelul Timisoara, din oras, unde a fost cazata de afaceristul Emil Cristescu, cel care s-a ocupat de organizarea spectacolului. Tot el a fost cel care a asigurat cazarea si masa invitatilor. Pentru acest eveniment au fost rezervate cinci camere, fiecare in valoare de 85 de euro pe noapte. De asemenea, o masa la hotel costa aproximativ 30 de lei.
Spectacol cu casa inchisaSpectacolul de la Timisoara s-a tinut cu casa inchisa. Cele 700 de bilete, cu preturi intre 60 si 100 de lei, au fost vandute imediat. Din banii stransi de pe urma vanzarii tichetelor, 63 de olimpici din oras au fost premiati pentru meritele lor la invatatura.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: