vineri, 14 septembrie 2007

Gina Pistol traieste cu 1500euro pe luna


Luată peste picior de actorul Daniel Buzdugan, care a apostrofat-o că toacă banii iubiţilor, Gina Pistol a vrut să lămurească lucrurile. Aşadar, ea s-a lăudat că întotdeauna s-a întreţinut singură şi că suma din care se descurcă lunar, şi în care sunt incluse atât cheltuielile casei, cât şi cele de shopping , dar şi de înfrumuseţare, nu depăşeşte 1.500 euro.
Ce-i drept, Gina Pistol are un CV demn de o vedetă hollywoodiană, în sensul că a pornit de la munca de jos. În urmă cu câţiva ani, ea nu s-a dat în lături să accepte un post de vânzătoare, într-un magazin de ţinute sportive, clienţii fiind mai degrabă fascinaţi de zâmbetul ei decât de produsele vestimentare.
Iar în ceea ce priveşte lista iubiţilor ei, nici unul nu a avut o avere considerabilă, semn că Gina ori nu a vânat milionari în euro ori, pur şi simplu, nu a reuşit să se "lipească". Abia după ce a pozat în Playboy, televiziunile s-au înghesuit cu ofertele. Prezintă emisiunea «Şantier în lucru»A debutat la Antena 1, în calitate de "asistentă medicală" a lui Andrei Gheorghe, apoi a urmat colaborarea cu Naţional TV ca, mai nou, să crească în grad, devenind prezentatoarea emisiunii "Şantier în lucru" (Prima TV). Şi-a deschis şi o firmă, al cărei profil însă nu l-a înţeles mai nimeni. Cert este că, tot timpul a avut o sursă de venit. Nu mare, dar ea susţine că a reuşit mereu să se încadreze în sumele câştigate:
"Cheltuielile mele nu sar de 1.500 de euro lunar. Oricum, cât am atâta cheltuiesc. Niciodată nu am cerut bani de la iubiţi, în ciuda bârfelor", a declarat fostul iepuraş Playboy, miercuri seară, în cadrul show-ului de modă "Brandswalk", ce s-a desfăşurat la Mall Bucureşti şi la care a fost invitată să prezinte câteva ţinute.

sursa: click.ro

Niciun comentariu: