vineri, 28 septembrie 2007

Delia, atacată cu ceapă şi cartofi în Berceni


Deşi e una dintre cele mai bune soliste autohtone, Delia Matache nu pare a fi pe placul tuturor. Vedeta a simţit pe propria piele reacţiile negative ale unor vecini, care au “bombardat-o” cu legume în cartierul în care stă cu mama şi sora ei. Solista spune însă că nu are nimic de împărţit cu locatarii din Berceni.
Nu i s-a întâmplat pe scenă, ci în cartierul în care locuieşte. De câteva zile, Delia Matache este luată la ţintă cu ceapă şi cartofi de unii ve-cini, imuni la farmecul frumoasei blonde şi care nu par deloc interesaţi de un autograf al acesteia. Sătulă să se mai simtă ca la un joc de paint-ball, Delia a pornit o investigaţie pe cont propriu, dar nu a reuşit să afle mare lucru.
Joi seara, aproape de miezul nopţii, cântăreaţa, însoţită de sora ei, i-a luat la întrebări pe băieţii din cartier: “Era vreo 12 noaptea când Delia a trecut pe acolo (n.r. - Piaţa Reşiţa). Noi eram în faţa blo-cului. Întâi a venit sora ei să ne întrebe dacă n-am văzut cine aruncă, apoi a apărut şi ea. Ne-a zis că un cartof sau o ceapă a zburat aproape de urechea ei. Ne-au întrebat dacă am văzut pe cineva, dar era întuneric, a fost imposibil să ne dăm seama”, ne-a povestit un băiat din gaşca de la blocul Deliei. La rândul ei, Delia e deranjată de situaţie, dar totuşi mulţumită că până acum nu a fost atinsă de legumele zburătoare."Şi eu aruncam cu apă de pe bloc"“Eu acolo am crescut de mică, e cartierul în care am copilărit. Mă înţeleg bine cu toţi vecinii, îi salut pe toţi, n-am nimic de împărţit cu nimeni şi nu înţeleg aceste reacţii. Acum câteva seri au aruncat cu ceapă, dar se pare că nu sunt singura vizată. Mai lovesc anumite maşini care trec pe acolo. Sunt gesturi pe care le făceam şi eu când aveam trei ani şi aruncam pungi cu apă de pe bloc. Cred că sunt copii”, ne-a spus Delia.
Alţii au păţit-o mai rău
Emil Constantinescu, stropit cu cerneală
În iarna anului 2000, Emil Constantinescu a fost victima excentricului Faur Isaia, care l-a stropit pe faţă cu cerneală pe fostul preşedinte din vremea aceea. Acelaşi Isaia, originar din Timişoara, a fost arestat pentru că a tăiat cablurile Televiziunii Române în timpul unei transmisiuni în direct.
Ion Iliescu, lovit cu un sul de hârtie
Fostul preşedinte Ion Iliescu este o altă victimă de lux, care a încasat-o însă pe meleaguri străine. În septembrie 2004, la inaugurarea Pieţei României din Montreal, acesta a fost huiduit şi lovit cu un sul de hârtie de un imigrant român.


sursa: click.ro

Niciun comentariu: