vineri, 28 septembrie 2007

Cristina Spatar a salvat o pisica de la moarte



Cristina Spatar a cucerit-o pe viitoarea soacra salvand o pisica de la moarte.


Cantareata a facut o impresie foarte buna familiei lui Alin Ionescu, actualul ei partener.


Cantareata Cristina Spatar a reusit sa o cucereasca pe mama iubitului ei, in ciuda faptului ca vedeta nu beneficiaza de cea mai buna imagine in lumea mondena autohtona. Dupa ce cotidianul Cancan a publicat, in exclusivitate, fotografiile in care Cristina aparea la bratul noului ei partener, mama acestuia ne-a sunat la redactie pentru a-si exprima entuziasmul fata de relatia amoroasa pe care fiul sau o are cu "Regina R&B". Doamna Ionescu sustine ca nu este influentata deloc de palmaresul amoros al Cristinei, considerand-o o persoana de caracter. "Am cunoscut-o personal si mi-a facut o impresie foarte buna. Este un om cu "O" mare. Nu are fite, asa cum te-ai astepta de la o vedeta si se poarta frumos cu toata lumea. Nu ma intereseaza trecutul ei, iar daca fiul meu se va intelege bine cu ea, eu m-as bucura sa o am de nora", ne-a marturisit mama lui Alin.
A salvat o pisica de la moarte.
Se pare ca firea miloasa a Cristinei a dat-o gata pe "soacra" sa, care a ramas foarte impresionata de faptul ca vedeta a platit 8 milioane de lei vechi pentru a salva viata unei pisici. "Cristina si Alin au gasit in curtea vilei in care stau o pisicuta care isi prinsese piciorul in gard. Incercand sa iasa de acolo, bietul animal isi retezase piciorul si avea hemoragie si dureri cumplite. Cristina s-a dus cu el la o clinica si a platit 8 milioane de lei vechi pentru amputarea piciorului infectat. Vreau sa va zic ca acestia erau toti banii castigati de ea cu o seara inainte, la un spectacol pe care il avusese la Brasov, si nu a ezitat o clipa sa-i dea pe operatia pisicii, pe care apoi a ingrijit-o acasa la ea", ne-a spus mama iubitului cantaretei.
Mai tanar cu 6 ani decat ea.
Ca si in cazul fostului ei logodnic, Mirco Maschio, si Alin Ionescu, actualul iubit al Cristinei, este mai tanar decat ea. Diferenta dintre cantareata si partenerul ei este de 6 ani. Director general la o firma de paza si protectie, Alin a implinit, zilele trecute, varsta de 30 de ani, eveniment pe care l-a sarbatorit atat in tara, cu prietenii si familia lui, cat si alaturi de rudele Cristinei, in Italia. Cantareata si iubitul ei sunt impreuna de patru luni de zile.

sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: