joi, 7 mai 2009

Elena Băsescu a primit opinci cu care să meargă la Bruxelles

Aflată pentru a doua oară pe celebra Happylica, Elena Băsescu a avut parte de o surpriză din partea echipei Happy Hour: pentru că drumul până la Bruxelles este lung şi greu, Cătălin Măruţă i-a oferit în direct Elenei o pereche de … opinci veritabile!

Fiica Preşedintelui nu a stat mult pe gânduri şi a lăsat deoparte tocurile în favoarea încălţărilor tradiţionale, marcă autentică, din piele naturală şi extrem de comode. Elena Băsescu a ţinut să probeze în direct opincuţele şi a promis că le va purta în campania electorală. Asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Măruţă i-a trimis prin mesagerul Elena Udrea binecunoscuta trăistuţă bucovineană.

Va vorbi în campanie despre cum i-a dus dorul tatălui ei, atunci când acesta muncea pe vas

Elena Băsescu a mai vorbit miercuri seară la ”Happy Hour” şi despre cele trei teme pe care le va aborda în discursurile sale din campania electorală pentru Alegerile Europarlamentare: problema energiei, a Dunării şi a copiilor afectaţi de migraţia forţei de muncă. Dacă primele două sunt teme mai pragmatice, în cazul celei de-a treia Elena vrea să discute despre copiii care cresc singuri în România pentru că părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate. Fata Preşedintelui va povesti din propria ei experienţă, de fiică ce ani de zile i-a dus dorul părintelui. Elena i-a spus lui Măruţă că îşi aminteşte că i-a simţit lipsa tatălui ”de Crăciun, de Revelion, la şedinţele cu părinţii.” Cu toate acestea, a vorbit cu el la telefon în fiecare zi.

Niciun comentariu: