duminică, 17 februarie 2008

Calin Goia si-a plimbat fiul de 6 luni de 11 ori cu avionul


Solistul trupei Voltaj, Calin Goia , este atat de fericit ca a devenit tata, incat nu se desparte de fiul lui, Petru, nici macar atunci cand pleaca in strainatate. Astfel, micutul acum in varsta de sase luni are la activ nu mai putin de 11 zboruri prin Europa. "Petru nu are niciun fel de problema cand zboara cu avionul. S-a adaptat perfect la conditii. A fost si la un turneu al trupei Voltaj la Madrid, iar acum, de curand, ne-am intors din vacanta. Am fost la sora mea in Anglia si in Elvetia, iar el ne-a insotit, bineinteles", ne-a declarat Calin. Solistul Voltaj recunoaste ca e greu sa fii parinte, dar subliniaza faptul ca satisfactiile sunt mult peste orice fel de sacrificiu. "Nu e usor sa cresti un copil. Eu m-am implicat inca de la inceput in toate activitatile care l-au avut in centru pe Petru, pentru ca nu vreau sa fiu genul ala de tata pasiv. Schimb scutece, ii fac baita, ii dau de mancare si ii citesc in fiecare seara. I-am cumparat o enciclopedie si ii spun ce e aerul, apa etc. In ultima vreme da semne ca ar fi mai atent, la text, ca la textura cartilor e de mult", a spus mandru Calin, care de abia asteapta momentul in care fiul lui va creste si va putea veni, fara mama lui, Andreea, in turneele Voltaj.
Sursa: cancan.ro

Pamela Anderson a Romaniei: "Nu l-am vrut pe Papi!"

Unul dintre cele mai in voga fotomodele ale momentului, oradeanca Gilda Ghete, a devenit, fara voia ei, subiect de afaceri "matrimoniale", doar pentru ca o fetita a crezut ca ea ar face o pereche potrivita cu actorul de telenovele Alexandru Papadopol. In urma cu doi ani, cand telenovela "Numai iubirea" facuse furori in Romania, blonda supranumita Pamela Anderson s-a trezit cu adresa de e-mail si cu numarul de telefon postate in contul lui Papi de pe site-ul Cinemagia. O forumista, care s-a "prezentat" drept sora Gildei, ii scrisese doua mesaje actorului, rugandu-l insistent sa o sune pe blonda, care, pe vremea aceea lucra la o televiziune din Oradea, Lotus TV. In acest scop, admiratoarea lui Papi i-a dat datele de contact ale fotomodelului: numarul de telefon si adresa de e-mail. La ceva vreme de atunci, Gilda, care intre timp a devenit covergirl la "FHM" si apare si in calendarul pe 2008 al acestei publicatii alaturi de alte vedete, precum Mihaela Radulescu, Cosmina Pasarin sau Gabriela Cristea, tine sa clarifice lucrurile, sustinand ca ea nu a avut nicio legatura cu acel mesaj. "Da, stiu ca imi e postat pe internet numarul de telefon. I-am rugat sa stearga acel mesaj, dar nu stiu de ce nu au facut-o. Eu nu am vrut sa il agat pe Papadopol, nu il cunosc si nici nu mi-a trecut prin cap sa am o relatie cu el. Mesajul a fost trimis de o fetita de la emisiunea mea de atunci. Aveam un program cu copii la televiziunea din Oradea. Ei ii placea de el din telenovela si, de asemenea, de mine si a considerat ca am face o pereche potrivita si s-a apucat sa-i scrie. Ma urmareste neplacut povestea asta, eu am un iubit alaturi de care sunt foarte fericita si ma deranjeaza acest episod", ne-a spus blonda.
Sursa: cancan.ro

miercuri, 6 februarie 2008

Tiriac jr, asaltat de cersetori


Momentul in care Ion Ion Tiriac si iubita lui, Ileana Lazariuc, ies din casa lor din centrul Parisului produce, de cele mai multe ori, valva in randurile cersetorilor romani din capitala Frantei. Acestia alearga dupa cei doi si incearca sa-i impresioneze pentru a le smulge cativa banuti, stiind ca Tiriac jr este fiul unuia dintre cei mai bogati romani.
Tanti Rodica (60 de ani) este din Sibiu, s-a stabilit acum patru ani in capitala Frantei si isi duce traiul cersind. Are o metoda inedita de a smulge banii, vorbind in engleza si sustinand ca e refugiata din Kosovo. Zona in care isi face veacul zi de zi e cea centrala. Ea bate strazile intre Arcul de Triumf si Turnul Eiffel, fara sa uite vreodata ca la orele pranzului iese din casa pentru a merge la cumparaturi si la masa celebrul cuplu Tiriac jr - Ileana Lazariuc. Tanti Rodica e nemultumita insa de cei doi. 'Au o groaza de bani, dar nu prea dau. Cel mai mult am primit vreo 12 euro, dar atunci erau atat de fericiti, cum n-am mai vazut vreodata pe cineva. De obicei, imi dau cate un euro chiar daca cu ei vorbesc in romaneste. Sunt niste zgarciti. Altii care locuiesc pe strazile astea sunt mult mai darnici. Deja ma stiu cu cativa miliardari din zona, iar unii imi dau zilnic cate 50 de euro, pentru ca le-am spus ca am si copilul cu mine. Dar aia, de fiecare data dupa ce-mi dau banii, imi spun sa am grija de copil si sa-i dau de mancare pe saturate. Pentru mine e bine aici, in Paris, pentru ca sunt zile in care ma intorc acasa si cu 400-500 de euro, daca am noroc si ma intalnesc cu mai multi turisti sau cu miliardarii cand sunt bine-dispusi. Dar sunt zile in care fac doar 100-150 de euro', ne-a spus Rodica, dupa care s-a indreptat spre Champs Elys?es, in cautare de alti 'clienti' care sa contribuie la bunastarea ei.
Va mosteni peste doua miliarde $
Ion Ion Tiriac va mosteni una dintre cele mai impresionante averi din Romania. Tatal sau, Ion Tiriac, e printre cei mai bogati romani, fiind proprietarul unui numar mare de firme in domeniul bancar, auto si cel al transporturilor. Totodata e primul roman care a intrat in lista Forbes a miliardarilor lumii. Acum, conform topului intocmit de revista Capital, averea lui Ion Tiriac este estimata la 2,2 - 2,4 miliarde de dolari.
Acesta este soferul cuplului
Tot timpul in fata cladirii din Paris in care locuiesc Ion Ion si Ileana sta parcata limuzina Mercedes S600. Masina nu este condusa de nici unul dintre ei, ci de un sofer roman, care ii asteapta rabdator si cateva ore pentru a-i duce unde au nevoie.
Doar 2 euro pentru muzicanti
Nici alti cersetori romani din capitala Frantei nu sunt incantati de darnicia lui Tiriac jr. Ion si Vincentiu strabat zilnic tot Parisul si s-au intalnit de mai multe ori cu Ion Ion si Ileana. 'Am recunoscut-o mai intai pe ea, ca e deosebit de frumoasa. Le-am cantat o hora de-a noastra, dar abia ne-au dat doi euro'.