miercuri, 25 iulie 2007

Elena Udrea - la plaja, la mare, la soare



Transparenta. Blonda de la PD a demonstrat ca nu are nimic de ascuns fata de romani.
PD-ista Elena Udrea a tinut mortis sa demonstreze ca isi merita pe deplin statutul de bomba sexy a politicii autohtone, nicaieri altundeva decat pe plaja de la Mamaia, sub privirile holbate ale electoratului aflat in slip la o cura de aerosoli si bere. Blonda a fost surprinsa de paparazzii Ciao! in timpul unei sesiuni foarte fierbinti de bronzat, pe parcursul careia a schimbat toate pozitiile posibile pentru a capta cat mai fidel atentia ultravioletelor. Chiar daca la o prima vedere par mai degraba cadre extrase dintr-un film interzis minorilor, ipostazele publicate in cel mai recent numar al revistei Ciao! fac parte din ritualul de plaja obisnuit al membrei PD. La doar doi metri distanta de sotul ei, Dorin Cocos, ascuns sub o umbrela cu o carte in mana, Elena Udrea s-a "deschis" generoasa, lasand soarele sa lumineze chiar si cele mai intunecate secrete ale fostului consilier prezidential. Pentru a inlesni penetrarea razelor UV, blonda a folosit fara zgarcenie o crema de bronzat.
Cu tocurile cui infundate in nisip. Alaturi de rasucirile si desele repozitionari in sezlong, din ritualul estival al Elenei Udrea mai face parte si mersul pe tocuri cui prin nisip. De fiecare data, blonda si-a facut aparitia pe plaja cocotata pe niste sandale inalte de peste 10 centimetri, cochetaria excesiva a PD-istei facand-o sa ignore disconfortul creat la deplasarea prin nisip. Desi nepotrivite cu peisajul, incaltarile Elenei erau asortate, cel putin in privinta marcii (n.r. - Louis Vuitton), cu geanta de plaja.

sursa: cancan

10 comentarii:

Anonim spunea...

asa mamaie - desfa piciorusele! omg e coola rau

Anonim spunea...

awwww ce as vrea sa intru si eu acolo la ea ,,,, scuze insa tre sa spun asta

Anonim spunea...

Bah gunoaielor, poza a doua este trucata.

Anonim spunea...

aoleo ce ar intra acolo ceva...maaamaaaa

Anonim spunea...

La prima poza, netrebnicu de fotograf a fotografiat-o in timp ce se ridica, ca doar nu sta omu cu picioarele in suspensie, cata vreme sta la plaja. A facut-o intentionat ca sa poată spune ce a scris si sa o expuna nesimtitilor care au zis... ce au zis, la adresa "unui ministru".

Anonim spunea...

Acolo e flota noastra!

Anonim spunea...

defapt e in timp ce se aseza...dar ma rog...a doua e trucata... tara de cacat si presa si mai si

Mihai blue arts spunea...

hahahahahahahahahhaha ce cracanata

Anonim spunea...

hahahahahahahahahahahaha o blonda la mare :D

Anonim spunea...

ahahahahahahahahahahahaha