joi, 28 octombrie 2010

Prima vedeta - calatoare prin timp a fost prinsa pe pelicula

Probabil cu totii ne intrebam daca exista oameni care calatoresc in timp. Ei bine acest lucur se poate proba astazi cu o imagine prinsa pe pelicula din trecut.
Pe o pelicula de fiml care a fost filmata in 1928 apare o femeie care trece prin fata aparatului de filmat, vorbind la un telefon mobil. Nici in cele mai fanteziste vise nu se putea crede asa ceva insa pelicula a aparut. Este vorba de pelicula filmata pe o strada de la premiera filmului Circul cu Charlie Chaplin din Ianuarie 1928.
Priviti femeia care vorbeste la telefonul mobil. Probabil vine dintr-o perioada mult inaintea civilizatiei noastre deoarece nu avea satelit ca sa se conecteze la ei la vremea respectiva.

Priviti inregistrarea video si asteptam comentarii

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Viitorul PDL în versiunea Udrea: Videanu sau Falcă

Elena Udrea spune că principalii candidaţi la şefia PDL sunt Adriean Videanu şi Gheorghe Falcă. Elena Udrea a declarat la B1TV că Adriean Videanu “e posibil să candideze” la prima funcţie în PDL, iar despre Gheorghe Falcă a afirmat că “are sprijin în partid”, pentru a intra în aceeaşi cursă.
Gheorghe Falcă este primarul Aradului şi finul preşedintelui Traian Băsescu. “E un om vechi în partid, a trecut prin organizaţia de tineret, conduce o filială puternică, are sprijin în partid pentru a candida”, a explicat Udrea. În schimb, Elena Udrea l-a exclus dintre candidaţi pe actualul preşedinte: “N-am auzit ca Emil Boc să-şi fi anunţat vreo intenţie”.

marți, 19 octombrie 2010

Vezi aici cum arată Sharon Stone, la 52 de ani, în costum de baie

Sharon Stone, în vârsta de 52 de ani, este încă atrăgătoare şi nu se teme să o arate într-o scenă din comedia "Five Bucks A Day" în care apare în costum de baie, informează dailymail.co.uk.

Vedeta suprinde încă printr-o formă fizică exceptională, în filmul "Five Bucks A Day". Ea joacă în acestă producţie alături de Christopher Walken, Alessandro Nivola, Amanda Peet şi Dean Cain.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film.

Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Rolul din "Casino" (1995) i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.

Jennifer Lopez îşi afişează celulita într-o rochie mini


Jennifer Lopez este imbracata într-o rochie mini si isi arata in toata splendoarea celulita de pe picioare.

miercuri, 13 octombrie 2010

Blondele lui Iri i-au adus Antenei 1 o amendă de 50.000 de lei


Scenele indecente în care apărea Irinel Columbeanu alături de blondele cu care ar fi înşelat-o pe Monica şi istorisirile picante ale acestora i-au deranjat foarte tare pe membrii CNA, care au amendat ediţiile din 6 şi 7 octombrie ale emisiunii "Acces direct" cu suma de 50.000 de lei.

"Ediţiile din zilele de 06 şi 07.10.2010 ale emisiunii 'Acces direct' au abordat un subiect cu conotaţii sexuale, nepotrivit în raport cu ora de difuzare (17.00 - 19.00), destinată unei audienţe generale. Radiodifuzorul a încălcat prevederile legislaţiei audiovizuale cu privire la protecţia minorilor. (...) La stabilirea sancţiunii s-a reţinut şi faptul că prezentarea materialului indecent filmat în locuinţa domnului Irinel Columbeanu a fost făcută fără a respecta art. 37 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, prin care se interzice difuzarea de imagini ale persoanei, filmate în propria locuinţă sau în orice alte locuri private, fără consimţământul acesteia, precum şi difuzarea de imagini care prezintă interioare ale unei proprietăţi private, fără acordul proprietarului", se arată în comunicatul de presă dat publicităţii de Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Daniela Gyorfi nu va putea alăpta din cauza silicoanelor

Daniela Gyorfi se pregăteşte să devină mămică, implinindu-şi astfel cel mai mare vis, insă trăieşte şi cu un regret: nu va putea niciodată să-şi hrănească pruncul de la piept.
Daniela Gyorfi aşteaptă cu nerăbdare momentul când va deveni mămică. Ea s-a decis să nască prin cezariană, la MedLife, o clinică privată din Capitală. Artista a mai mărturisit că la ultima ecografie, în urma căreia a aflat că va avea fetiţă, i-au dat lacrimile: “Nu poţi descrie în cuvinte ceea ce simţi când eşti însărcinată şi asculţi bătăile inimioarei bebeluşului”.

Din păcate, cântăreaţa are şi un motiv de tristeţe, întrucât nu îşi va putea alăpta fetiţa. “Am două operaţii de mărire a sânilor. Dacă nu s-ar fi intervenit la o glandă, nu ar fi fost probleme cu alăptatul. Important este să fie sănătos copilul. Va putea creşte şi cu lapte praf. Nu am altă soluţie”. Daniela a mai mărturisit că, din superstiţie, nu va cumpăra nimic pentru micuţa Maria până când aceasta se va naşte, cu excepţia unui cărucior.
Nunta şi botezul, în aceeaşi zi

Daniela şi George sunt decişi să devină oficial soţ şi soţie, mai ales că acum vor fi şi părinţi. Conform www.showbiz.ro, George intenţionează să o ceară de nevastă din nou pe Daniela, după ce aceasta va naşte, adică în luna februarie a anului viitor.

Aşa că botezul micuţei Maria va coincide cu nunta, cei doi dorind ca ambele evenimente să fie făcute în aceeaşi zi. Cât despre activitatea profesională, aceasta va fi întreruptă foarte puţin. Daniela va renunţa la scenă în ianuarie şi va reveni la şase săptămâni după naştere.

George o duce la SPA

Cu două zile în urmă, când Daniela Gyorfi a împlinit 42 de ani, iubitul ei, George Tal, i-a făcut cadou câteva zile de odihnă la un centru SPA din Târgu Mureş. “Fiind însărcinată, are nevoie de linişte”, a declarat Tal pentru showbiz.ro.

«Noua Nicoleta Luciu» se pozează singură, goală puşcă

Frumoasa Adina Barbu continuă să facă furori. Femeia despre care se spune că este “noua Nicoleta Luciu” e din nou protagonista unui pictorial incendiar postat pe www.bucatarescu.ro.

Dacă, până acum, Adina a fost admirată pentru sânii ei superbi, de data aceasta, bruneta ne arată tot. Singurul lucru care ne cam încurcă este o mână bine plasată.

Adela Popescu nu spune nu schimbărilor: ”Anul viitor aş putea avea părul mov”

După ce şi-a schimbat look-ul de nenumărate ori, Adela Popescu susţine că nu are absolut nicio problemă cu aceste schimbări atunci când îi sunt cerute de rolul în care joacă.

În prezent, Adela a adoptat o culoare destul de aprinsă a părului, dar se pare că acest lucru pentru ea nu are o foarte mare importanţă.

"Eu am spus: pot să ma fac oricum în cap, nu am nicio problemă! Nu ăsta e sensul vieţii! Am învăţat să îmi iubesc personajele, deci dacă e să mă întrebi care este lookul meu preferat dintre câte am avut, voi spune că acesta. La anul, dacă voi fi mov, voi spune ca aşa îmi place cel mai mult", a spus Adela pentru Perfecte.ro

Totuşi există un sacrificiu pe care Adela l-ar accepta mai greu pentru un rol: acela de a se îngăşa.

"Nu ştiu dacă aş fi dispusă să mă îngraş 20 de kg pentru un rol, deoarece implica un risc de sănătate, aş avea o mică problema cu asta, ar trebui să te îngraşi cu cap", spune Adela.

Carmen Harra: "Erau obsedaţi că Mădălina Manole l-ar avea pe Necuratul în ea"

Carmen Harra continuă seria dezvăluirilor în ceea ce priveşte moartea prematură a cântăreţei Mădălina Manole. Cunoscuţii artistei vorbesc despre blesteme, de vraci, de practici de exorcizare, de "otrăvirea spre purificare" a pământului adus din cimitir în curtea casei artistei. Parapsihologul spune că astfel de practici puteau ajuta la invocarea spiritelor rele în jurul vedetei.

„Dacă se demonstrează ceea ce spune tatăl Mădălinei Manole, că pământul din grădina ei era adus dintr-un cimitir, este clar că nu este ceva în regulă. Eu nu simt că acel pământ ar fi fost adus de Mădălina. Credinţele vechi susţin că pământul din cimitir ajută la invocarea spiritelor rele, este un simbol mistic, un fel de magie aducătoare de energie negativă. Înclin să cred că mama lui Petru nu este străină de practicile de acest gen. Cineva i-a sfătuit ce să facă. Petru Mircea şi mama lui, Mădălina Mircea erau obsedaţi că Mădălina l-ar avea pe Necuratul în ea", a afirmat Carmen Harra îmtr-un interviu acordat ziarului Ring.

Clarvăzătoarea este de părere că artista a fost "terminată" psihic de către cei care i-au fost aproape în ultimele luni de viaţă: "Mădălina era deja vulnerabilă emoţional şi ultimul lucru de care avea nevoie erau practicile mistice. Chiar dacă nu a fost cu premeditare - cel puţin în mintea soţului ei, Petru Mircea, atitudinea lui în acest caz îl acuză".

Familia Reghecampf – la un pas de moarte!!!

In urma cu cateva zile mama AneiMariei spune la OTV ca viata ei si a familiei a fost lovita de cateva ori de accidente grave de circulatie si cu toate ca are carnet de conducere nu se urca la volan nicodata.

Au avut zile de la Dumnezeu, astfel se explică norocul pe care l-au avut soţii Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf, duminică seară. Antrenorul Gloriei Bistriţa şi soţia sa se aflau într-un Mercedes S Classe, alături de copiii lor, Luca (9 ani) şi Laurenţiu jr (2 ani), Anca, sora Anei din SUA, şi fetiţa ei, Maya (un an), plus bona copiilor.

Familia era pe drum, la 10 km de reşedinţa din Bistriţa, când Anamaria Prodan a aţipit o fracţiune de secundă la volan. În momentul următor, maşina a intrat pe contrasens şi, lovindu-se de un parapet, “a zburat” peste 350 de metri, “aterizând” pe o linie de cale ferată. Au urmat urletele de spaimă şi plânsetele celor aflaţi în maşină, care au scăpat ca prin urechile acului, graţie centurilor de siguranţă.

Toţi cei 33 de mineri şi şase salvatori au fost scoşi din mina San Jose

Extraordinara scoatere la lumina a celor 33 de mineri din San Jose.
Toţi cei 33 de mineri blocaţi 69 de zile în mina San Jose au fost aduşi teferi la suprafaţă, ultimul fiind Luis Urzua, miercuri la ora 21.55 (joi, 3.55, ora României), urmat de salvatorii coborâţi în subteran pentru a ajuta la desfăşurarea operaţiunii, care astfel a luat sfârşit.

Luis Urzua a fost scos din subteran sub aplauzele şi strigătele de bucurie ale salvatorilor aflaţi la suprafaţă, în timp ce putea fi auzită o sirenă marcând reuşita operaţiunii istorice de salvare a celor 33 de mineri.

Urzua a fost ultimul miner care a ieşit din nacela metalică ridicată printr-un puţ adânc de 622 de metri, o ascensiune fără probleme ca şi pentru ceilalţi 32 de mineri.

Urzua, eliberat la aproape 22 de ore după primul miner, Florencio Avalos, a fost întâmpinat ca şi acesta de preşedintele chilian, Sebastian Pinera.

Împreună cu Sebastian Pinera, salvatorii şi autorităţile prezente, ultimul miner salvat a intonat imnul naţional chilian.

După acesta, toţi cei şase salvatori coborâţi în mină pentru a ajuta la desfăşurarea operaţiunii au fost scoşi cu bine la suprafaţă, ultimul ajungând joi la 0.30 (6.30, ora României).

Manuel Gonzalez, care a fost primul salvator coborât în mină marţi seara, la începutul operaţiunii, a fost ridicat ca şi cei 33 de mineri şi ceilalţi cinci colegi ai săi cu nacela metalică, lăsând mina goală dar încă luminată de reflectoare.

Constantin Chiriac, Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, primeşte titlul de Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană, în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului, informează instituţia de spectacole sibiană.

În ceremonia de gală a Fundaţiei Eurolink - Casa Europei sunt recompensate cele mai importante eforturi făcute de personalităţi din Europa şi din România în favoarea apropierii societăţii româneşti de principiile, valorile şi standardele europene. Fundaţia îşi desfăşoară activitatea sub patronajul onorific al ambasadorului Liviu Bota, fost secretar general adjunct al Naţiunilor Unite.

Premiul pentru anul 2010 va fi acordat actorului şi managerului cultural Constantin Chiriac, pentru "organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente teatrale europene, cât şi pentru meritele sale excepţionale în promovarea toleranţei şi solidarităţii europene prin arta spectacolului", potrivit anunţului emis de Sever Avram, preşedintele executiv al fundaţiei.

Aceeaşi distincţie urmează să fie acordată parlamentarului european Petru Luhan, în special pentru poziţiile sale publice şi sprijinul acordat unor teme comunitare de interes major şi pentru cetăţenii români, precum lupta la nivel european contra cancerului, şi diplomatului Emeric Florin Saghi, principalul coordonator al pregătirilor pentru aderarea României la Spaţiul Schengen, fost ministru consilier în cadrul Misiunii României la Uniunea Europeană, unde a fost responsabil pentru capitolul Justiţie şi Afaceri Interne.

De asemenea, distincţia va fi acordată academicianului Mugur Isărescu - economist, preşedintele Clubului de la Roma filiala Romania, guvernator în exerciţiu al Băncii Naţionale a României, fost premier - pentru "decisiva contribuţie de reflecţie şi acţiune avută în domeniul asigurării stabilităţii financiare a României în complicatul context al aderării şi apartenenţei ţării la UE şi al pregătirii pentru aderarea la euro", dar şi managerului Nicolae Cristian Parvan, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Români (AOAR), pentru militantismul consecvent şi nuanţat în favoarea autenticei integrări a economiei româneşti la Piaţa Unică Europeană, îndeosebi în favoarea promovării unui program solid anticriză în România.

"Această distincţie mă onorează şi mă obligă să continuu împreună cu întreaga echipă de la Sibiu performanţa Teatrului Naţional «Radu Stanca», a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, precum şi a şcolii de teatru. Acest efort este unul susţinut în timp, reuşind, iată, să facem din Sibiu un oraş mai bun şi mai cunoscut pe harta Europei, celebrând diversitatea, creativitatea şi dialogul dintre artişti. Iar asta, doar prin stimularea continuă a profesionalismului atât la nivel de management, tehnic, cât şi artistic, astfel încât teatrul din Sibiu să aibă o echipă bună. Deşi iniţial poate incomod, am reuşit să schimbăm o mentalitate învechită într-una pro-activă, prin care să aducem beneficii atât teatrului, cât şi nouă ca oameni" a declarat Constantin Chiriac de la Varşovia, unde participă la selecţia oraşelor poloneze candidate la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2016.

În trecut, această distincţie a mai fost acordată comisarilor europeni Neelie Kroes şi Mario Monti, Principelui Radu, istoricului şi diplomatului Mihai Răzvan Ungureanu, actualul director SIE, preşedintelui Lafarge Romania, Philippe Questiaux, şi actorului Dan Puric.

Ceremonia de acordare a plachetei şi a diplomei de excelenţă va avea loc vineri, de la ora 12.00, la Sala "Constantin Brâncuşi" a Palatului Parlamentului, la finalul desfăşurării Mesei rotunde europene "Care este locul actual al României în Uniunea Europeană?", în prezenţa Înaltului Reprezentant al Preşedinţiei Uniunii Europene în România, adjunctul ambasadorului Regatului Belgiei la Bucureşti, Jose de Pierpont.


Tudor Gheorghe: "L-aş vedea pe Ponta dansând tango cu Anastase"

Maestrul Tudor Gheorghe şi-a imaginat, în timpul unui concert susţinut zilele trecute la Sala Palatului, că Palatul Parlamentului ar putea deveni un ring de dans pentru aleşii neamului. Artistul s-a gândit că multe din tensiunile negative ar fi astfel eliminate şi a nominalizat chiar şi mai multe perechi de politicieni pe care i-ar vedea dansând tango, anunţă revista VIP.

"În primul rând, pe domnul Victor Ponta l-aş vedea dansând tango alături de Roberta Anastase. Apoi, cred că o văd pe Olguţa Vasilescu alături de Crin Antonescu. Deja îmi imaginez tot felul de perechi, însă nu am timp să spun care ar fi ele. Mi-ar plăcea să existe un eveniment de genul ăsta, iar oamenii să se întâlnească la o seară de tango, aşa cum se întâmpla pe vremuri", a spus Tudor Gheorghe.


Horia Brenciu a plâns într-un club de noapte

Horia Brenciu face doar ce-i spune inima. Artistul s-a emoţionat aşa de tare în timpul unui concert care a avut loc într-un club, încât a început să plângă. Vedeta nu s-a jenat să dea frâu liber sentimentelor, iar această deschidere a dus la o apropiere între el şi spectatori.

"Muzica m-a sensibilizat să fac ce-mi spune inima, în special faţă de prieteni. Eu sunt un plângăcios, sunt un romantic. Experienţele vieţii mele m-au condus să fiu deschis faţă de oameni. Am plâns pe scenă, într-un club, la un concert. Am cântat piesa "Lucruri simple" şi am lăcrimat. Publicul a reacţionat pozitiv şi de aceea m-am simţit mai aproape de fani", a mărturisit Horia Brenciu la Observatorul de la Antena 1.

Artistul a lansat videoclipul piesei "Fac ce-mi spune inima". Vezi mai jos clipul!


Ovidiu Lipan Țăndărică: "Regret că nu m-am căsătorit cu Corina Chiriac"

Ovidiu Lipan Tăndărică, toboşarul trupei Phoenix, a infirmat zvonurile conform cărora ar fi făcut sex cu cantăreaţa Corina Chiriac pe balcon şi i-a cerut fostei iubite să ia in ras cele apărute in presă.

Invitat în platoul emisiunii "Acces direct", Țăndărică a spus că a iubit-o foarte mult pe celebra cântăreaţă şi regretă că nu şi-a unit destinul cu aceasta.

"Eu am privit acest lucru cu umor. Nu cred că am făcut un lucru atât de deosebit iubind şi nu înţeleg vehemenţa Corinei. Destinul fiecăruia dintre noi a fost altul şi nu am ajuns să ne căsătorim, deşi eu mi-am dorit asta. Pot spune că regret acest lucru. Am avut nebunia asta cu muzica şi sper că am ales bine", a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Nicu Covaci: "Corina era ahtiată după Țăndărică"

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a dezvăluit că artista Corina Chiriac era foarte îndrăgostită de Țăndărică şi îl supraveghea chiar şi la repetiţii.

"Corina era foarte posesivă. Era ahtiată după Ovidiu. Mereu insista să se întâlnească şi el fugea de la concerte ca să fie cu ea. Venea mereu şi la repetiţii ca să nu-l scape din ochi", a spus Covaci.


Mugur Mihăescu: "Paris Hilton este o paraşută ordinară"

Actorul Mugur Mihăescu s-a săturat de aşa-zisele vedete care nu fac nimic notabil, dar se află pe paginile ziarelor. Invitat în platoul emisiunii "Răi da' buni" de astăzi, actorul a criticat dur femeile care au invadat showbiz-ul autohton şi internaţional fără să merite.

"Paris Hilton este o paraşută ordinară. Ea nu are decât un tată bogat şi un număr 43 la pantofi. Dacă găseşte fraieri care să-i dea bani pentru nu ştiu ce apariţii e treaba ei. La fel cred şi despre Pamela Anderson. Cum să dai 100.000 de euro ca să vină aia în ţară? Este o paraşută foarte urâtă (...) Am tot respectul pentru prostituate, deoarece ele fac o meserie. Nu sunt de acord cu asta, însă măcar recunosc că-s curve şi nu pretind că-s mare doamne", a spus Mugur Mihăescu.




Ministrul Finanţelor este blocat în biroul său şi nu poate părăsi sediul

Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, a fost împiedicat, miercuri seara, de protestatari să iasă din minister la finalul negocierilor, fiind nevoit să se retragă în cabinetul său, anunţă Agerpres.

După ce a acordat o scurtă declaraţie presei, ministrul a încercat să se îndrepte spre scări, dar a fost îmbrâncit de angajaţii care protestau şi care i-au cerut demisia.

"Foştii miniştri de Finanţe nu au rezolvat problema. Nu am de ce să îmi dau demisia atâta timp cât încerc să îi ajut. Trebuie să asigur un sistem de salarizare echitabil. O să negociem doar în condiţii de legalitate, actualul sistem de stimuleten nu este legal", a declarat ministrul Ialomiţianu, citat de Realitatea TV, înainte de a se baricada în biroul său.


Angelina Jolie nu mai are voie să filmeze în Bosnia

Autorităţile bosniace au anulat, astăzi, autorizaţia de filmare pentru un lungmetraj regizat de Angelina Jolie - o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia -, în urma protestelor unei asociaţii de femei care au fost violate în timpul acestui conflict.

Ministrul Culturii al Federaţiei croato-musulmane, Gavrilo Grahovac, a revenit asupra unei decizii luate deja de ministerul său, prin care echipa lungmetrajului era autorizată să filmeze scene în regiunea de la Sarajevo şi Zenica.

Potrivit presei locale, filmul prezintă povestea de dragoste dintre o musulmană violată şi atacatorul său, un sârb. Actriţa americană a început deja filmările, în calitate de regizoare, în Ungaria şi aştepta să continue lucrul, în noiembrie, în Bosnia.

"Este o minciună. Între miile de mărturii ale femeilor violate în timpul războiului, nu există niciuna care să prezinte o poveste de dragoste între victimă şi călăul ei", a declarat Bakira Hasecic, preşedinta asociaţiei "Femei victime ale războiului" din Sarajevo, informează Mediafax.

Mircea Cărtărescu: „Mi-aş fi dorit să fac sex în trei"


Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai apreciaţi scriitori români contemporani, a făcut câteva declaraţii incendiare, ieri, la Salonul Anual de Carte din Slobozia.

Timp de aproximativ două ore, scriitorul a răspuns publicului la toate întrebările inclusiv cele care vizau dragostea şi sexul. Un spectator prezent la eveniment l-a întrebat pe Mircea Cărtărescu dacă povestioarele erotice din cartea „De ce iubim femeile" sunt inspirate din viaţa sa personală.

„Din păcate, nu am făcut sex în trei, exact cum se întâmplă în carte, deşi, poate, mi-aş fi dorit. Nu ne este dat chiar tot ce dorim. Sexul este frumos atât în forma sa soft, adică dragostea, cât şi în varianta hard, cu tot ce presupune ea. De asemenea, nu aş vrea să supăr vreun bărbat prezent în sală, dar o spun cu toată convingerea că femeile sunt partea bună a umanităţii, pe când noi, bărbaţii, suntem prea plini de hormoni, pentru a fi buni" a declarat Mircea Cărtărescu, potrivit cotidianului „Adevărul de Seară" Slobozia.

Anca Pandrea a mai pozat goală de două ori

Ştefan Ioniţă, alias Fane Jeg, fotograful care i-a pozat pe Iurie Darie şi Anda Pandrea dezbrăcaţi a dezvăluit că imaginile cu cei doi în costumul lui Adam şi al Evei nu sunt singurele de acest gen.

"Anca Pandrea a mai pozat goală cu Iurie Darie, în urmă cu 8 ani. Pozele nu s-au publicat atunci pentru că erau prea sexy. Şi acum 16 ani s-a întâmplat tot ceva de genul acesta", a declarat Fane Jeg în emisiunea "Răi da' buni" de astăzi, precizând că scopul lui nu a fost de a realizeze cu cei doi actori astfel de fotografii.

"Noi am fost acum o lună să facem un interviu la ei acasă, dar nu de genul acesta. Propunerea pentru astfel de poze a venit din partea ambilor. Eu eram şocat! Anca Pandrea ne-a spus că vrea să facă poze călare pe butoi goală şi dupa aceea m-a bagat în dormitor. Ei s-au dezbracat, au chemat câinele în pat şi ea mi-a spus: 'Hai, fă poze!'", a spus fotograful.

Rodica Popescu Bitănescu: "De ce Iurie şi Anca nu s-au consultat cu Alina Plugaru dacă voiau film porno?"


Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a criticat decizia colegilor de breaslă Iurie Darie şi Anca Pandrea de a se fotografia goi şi de a publica aceste imagini. Artista i-a ironizat pe cei doi întrebându-se de ce nu au apelat direct la o companie producătoare de filme porno.
"Dacă aş considera ce au făcut ei o glumă, atunci este o glumă exagerată. Dacă au făcut-o serios, atunci e şi mai grav. Dacă voiau film porno, de ce nu s-au dus la un producător, de ce nu s-au consultat cu Alina Plugaru, să le dea nişte sfaturi? Profesorii mei m-au învăţat că după o anumită vârstă trebuie să avem grijă cum ne îmbrăcăm şi cum ne mişcăm. Dacă la 20 de ani îţi permiţi să te îmbraci oricum şi să te mişti oricum pentru că nu eşti vulgar, după 40 de ani, poţi deveni vulgar. Ei nu aveau nevoie de aşa ceva. Pe Iurie Darie îl ştia o ţară întreagă şi nu cred că era cazul să facă aşa ceva. Sunt sigură că a fost ideea Ancăi. Ea e foarte şugubeaţă. De asemenea, sunt sigură că au făcut asta pentru că se credeau într-un con de umbră. Au văzut că asta se poartă, tabloidele şi cuplurile astea care fac orice ca să fie văzute. Şi şi-au zis să fie şi ei în top prin dorinţa de a face filme porno", a declarat Rodica Popescu-Bitănescu, la "Happy Hour".

Anca Pandrea: "Iura s-ar amuza dacă i s-ar spune Bunicul Porno. Mie mi-ar plăcea Înţeleapta porno"


Soţia actorului Iurie Darie, Anca Pandrea, nu cedează în faţa tuturor opiniilor negative ale colegilor de breaslă şi susţine că nu regretă şi nu va regreta niciodată faptul că a pozat goală. Mai mult, artista spune că i-ar plăcea să i se spună "Înţeleapta porno" şi a adăugat că nici soţul ei nu ar fi deranjat dacă i s-ar spune "Bunicul porno" sau "Actorul porno".

"Am primit multe telefoane, oamenii ne felicitau pentru curajul nostru şi pentru faptul că arătăm aşa cum arătăm. Cei tineri care ne critică trebuie să se uite în jurul lor, să citească, să deschidă ochii şi să vadă lumea altfel. Ar fi bine ca fiecare să-şi vadă de familia lui şi să fie sănătoşi. Fiecare să-şi vadă ce are în casă şi de lungul nasului. Nu pierdem nimic, sunt convinsă. Nu mi-e teamă că i se va spune Bunicul porno lui Iurie, îmi place, e nostim şi cred că nici el n-ar fi deranjat, ar râde. Iar mie ar fi frumos să mi se spună Înţeleapta porno. Îmi pare bine pentru ce am făcut cu Iura şi vom continua să fim împreună şi totul va fi bine. Zvonurile că Iurie Darie este bolnav nu sunt adevărate, nu suferă decât de un anevrism la aoarta abdominală, are discernământ. Nu-mi pare rău că am făcut ce am făcut şi n-o să-mi pară niciodată. Aş fi făcut acelaşi lucru şi dacă am fi avut copii sau nepoţi", a spus Anca Pandrea, la "Happy Hour".

Anca Pandrea a povestit, de asemenea, că propunerea de a juca în filme porno este cât se poate de adevărată, ofertele venind chiar şi din străinătate.

"Am primit deja telefoane pentru a turna un film porno cu Iurea. Avem oferte din Cehia şi din Ungaria. Dar deocamdată este totul la nivel de glumă, o să vorbesc cu soţul meu şi ne vom hotărî", a adăugat artista. Dezamăgit de toate reacţiile negative, Iurie Darie nu a dorit să mai participe şi astăzi la emisiunea "Happy Hour". "Iura nu se simte rău dar l-au deranjat comentariile pe care le-a citit", a spus soţia sa, Anca Pandrea.