joi, 15 ianuarie 2009

Loredana, reality-show peste Ocean


După ce a înregistrat în SUA albumul “Tzuki” şi le-a făcut cunoştinţă americanilor cu muzica balcanică de calitate, Loredana a primit o propunere senzaţională: să facă un reality-show chiar la ei “acasă”. “Americanii sunt interesaţi să facem acest reality-show, în care oameni din lumi şi de culori diferite se adună şi realizează ceva magic. Pe lângă aceasta, pregătesc şi câteva duete inedite”, a povestit Loredana.

Claudia, sexy şi rea la volan

Claudia din trupa Sexxy va începe în două luni cursuri de copilotaj sub îndrumarea lui Alex Filip, care doreşte ca vedeta să fie invitata lui specială la raliul de la Sibiu din vară. Până atunci, solista a avut prima întâlnire cu “proful” vedetelor de şofat.
După Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Cabral şi Andreea Pătraşcu, o altă figură cunoscută din showbiz va trăi emoţiile unei curse de raliu, alături de pilotul Alex Filip. De dragul sportului pe care îl practică şi pe care îl vrea promovat mai mult în România, Alex a lansat o campanie, prin care tot mai multe vedete din muzică şi sport au luat contact cu întrecerile de raliu.

Răduleasca şi Cabral au testat bolidul anul trecut
Primii invitaţi ai pilotului au fost, vara trecută, cuplurile Mihaela Rădulescu - Dani Oţil şi Cabral - Andreea Pătraşcu, iar în toamnă vedeta Playboy, Diana Ciobanu. Luna trecută, şi-au exprimat dorinţa de a testa o maşină de curse dinamoviştii Gabriel Torje şi Andrei Cristea. Revenind la Claudia, ea a acceptat destul de repede propunerea lansată de Filip.
“Sunt atrasă de sporturile cu motor de mică, însă niciodată nu am avut ocazia să trăiesc pe viu emoţiile unei curse de raliu. Din câte mi-a povestit Alex, la început o să fie mai greu până mă obişnuiesc cu viteza foarte mare, cu frânele bruşte şi interiorul abrupt al unei maşini de curse, dar sunt pregătită să încerc o astfel de experienţă inedită”, ne-a mărturisit Claudia, care atunci când conduce nu depăşeşte 170 de kilometri la oră, viteză pe care o foloseşte numai pe autostrăzi.
Şi Gabi Torje vrea la raliu
Fotbalistul dinamovist Gabriel Torje (19 ani) a pus ochii pe bolidul de curse Citroën C2R2 al lui Alex Filip. “Îmi place la nebunie maşina de raliu a lui Alex Filip şi sper ca la vară să o încerc pe un circuit profesionist”, a mărturisit Torje. “Colaborarea dintre echipajul nostru şi clubul Dinamo este la început, iar pentru sezonul 2009 ne-am propus să participăm la cât mai multe evenimente de acest gen. M-am simţit foarte bine în compania fotbaliştilor care se află pe locul 1 în campionatul intern”, a completat Alex Filip.

«Bărbatul» Andreşan, pe Internet


Laura Andreşan a postat in premieră pe site-ul barbatiilafeminin.ro imagini din calendarul "Bărbaţii la feminin", care promovează cartea pe care urmează să o lanseze în acest an. În toate cele 12 fotografii ce reproduc patru scene din volum, Laura a jucat rolul a patru bărbaţi care au făcut parte din viaţa ei. “Am vrut să fiu eu bărbat, din dorinţa de a purta temporar penis şi de a-i imortaliza pe aceşti masculi care într-un fel sau altul sunt speciali”, ne-a declarat Laura, foarte încântată de produsul nou lansat.

Dan Diaconescu si declaratile date de el la misto

Dan Diaconescu, celebrul realizator al talk-showului în care, seară de seară, în sute de episoade, încerca să elucideze dispariţia Elodiei Ghinescu, a fost audiat ieri, mai bine de cinci ore, la sediul DIICOT Braşov. Acuzat de instigare la spargerea căsuţei poştale electronice a avocatei, Diaconescu şi-a început ironic depoziţia: “Toată lumea crede că Elodia e la mine acasă...!”.
Dan Diaconescu, însoţit de avocat, dar şi de o echipă OTV, care l-a filmat pas cu pas, s-a prezentat cu două ore întârziere la audieri. Realizatorul TV este acuzat că ar fi convins un hacker să spargă căsuţa de mail a Elodiei. Totul s-a desfăşurat în direct la OTV, într-unul din sutele de episoade dedicate Elodiei. La audieri a participat şi Florentin Sorescu, avocatul lui Cristian Cioacă, cel care l-a acuzat pe Diaconescu de instigare.
Jurnalistul, care a susţinut că nu are nimic de ascuns, s-a plâns că nu ştie de ce a fost citat de procurori. “Am venit pentru că este normal să îi ajut pe anchetatori, că eu le-am oferit acest caz. Acum ei, la schimb, au nevoie de informaţii de la mine. Toată lumea bănuieşte că Elodia e la mine acasă, la subsol, vie sau moartă”, a declarat Dan Diaconescu. Surse judiciare au susţinut că, pe parcursul audierilor, Diaconescu nu a încetat să răspundă “la mişto”.

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Mihaela Rădulescu - Azi mi-e bine

Prima carte publicată de Mihaela Rădulescu, în 2007, când descoperise recent bucuria de a fi mamă, se intitulează “Despre lucrurile simple”. În prezent, Mihaela trăieşte o poveste de dragoste adolescentină şi apreciază la fel de mult lucrurile simple: spală vase, duce gunoiul, dă cu mopul în garsoniera iubitului şi poartă blugii acestuia la şedinţa foto pentru revista The One.
Ce face în prezent: “In general, fac ca voi toţi - trăiesc o poveste de dragoste, trăiesc o meserie, fiindcă meseria mea se trăieşte, nu se practică. Cred că fac bine. Mi-am ales singură nişte drumuri şi cred că le-am ales conştient. Nu mai am vârsta la care să zic că am ales din instinct. Am ales după cum simt şi sunt foarte împăcată cu aceste alegeri, fiindcă altfel nu cred că mi le-aş asuma. N-ai cum să nu fii judecat, etichetat. Toata lumea vrea să pună etichete, fiindcă e mai simplu. Trăiesc o perioadă de efervescenţă mediatică ce depăşeşte orice imaginatie”.
Despre relaţia fiului cu noul iubit: “Nu există o relaţie Ayan-Dani. Există o relaţie Ayan - părinţii lui şi aşa va rămâne. Asta nu înseamnă că vreau să-i ascund ceva copilului meu, dar când voi considera eu necesar să-i spun, o să-i spun varianta care să-l rănească cel mai puţin. De cele mai multe ori, copiii care trebuie să facă faţă divorţului părinţilor sunt şi mai afectaţi, fiindcă li se prezintă problema că pe o catastrofă. Or, noi, în situaţia asta, ne situăm la capitolul părinţi civilizaţi care sunt acolo amândoi odată pentru el, sunt acolo exact în dimineţile şi nopţile în care el are nevoie de noi”.
Despre viaţa ei: “Eu sunt un om foarte concret, fac toate activităţile unei femei normale, sunt capabilă să fac orice din zona asta, dar în acelaşi timp am o meserie care presupune că peste o oră să nu mă mai recunoşti: coafată, machiată, urcată pe tocuri, după ce am venit în tenişi şi cu blugii lui Dani la şedinţa foto”.

Costi Ioniţă, mai tare ca Moga în ochii specialiştilor de la Eurovision


* Dentistul are trei piese în semifinală, Micul Mozart - numai două
* Deşi a câştigat o dată selecţia naţională, Nico continuă să participe

Juriul de specialitate a dat ieri verdictul: Eurovision 2009 a încăput pe mâinile tinerilor. O comisie alcătuită din compozitori, interpreţi, oameni de radio şi televiziune a decis cele 24 de piese care au trecut preselecţia, iar majoritatea creatorilor care continuă cursa sunt din noua generaţie. Ce-i drept, un nume precum Laurenţiu Duţă (calificat în semnifinale cu piesa The Balkan Girls, interpretată de Elena Gheorghe) poate părea deja un veteran.
La secţiunea “seniori” se pot califica, însă, doar Adrian Ordean (cu I Feel Your Presence, solistă Irina Popa) şi Laurenţiu Matei, soţul lui Nico, care i-a încredinţat nevestei şi colegei Moni-K melodia Disco Maniacs. Nico, învingătoare la selecţia naţională chiar anul trecut, continuă să participe la Eurovisionul românesc, deşi unora acest “entuziasm” le poate părea lipsit de fair play faţă de confraţii care nu şi-au primit, încă, laurii.
Anul acesta, puterea este, deocamdată, atributul lui Costi Ioniţă, care conduce în topul reuşitelor: a trecut de preselecţie cu fix trei piese. Can You Forgive, pe care o cântă chiar el, Dear Mama - interpretată de Blaxxy Girls şi Round & Round, încredinţată trupei IMBA, sunt cele trei încercări ale muzicianului-dentist de a câştiga, după ani de trudă, măcar Eurovisionul nostru.
Câte două piese au în semifinale Marius Moga (Nu am cu cine, interpretată de Red Blonde, respectiv Love Was Never Her Friend, cântată de Dalma); Norbert Kovacs de la trupa Tabassco (una - Purple - lăsată în grija grupului, cealaltă - Go On - interpretată de Adrian Molnar); George Hora, care semnează (alături de Ionuţ Botea) muzica la Perdoname - pe care o cântă Juan Xavier şi la Don't Leave, interpret Alin Nica; Cornel Ilie (solistul trupei Vank), cu Pleacă (pentru vocea Tinei) şi One Last Night (solistă Alexa); trio-ul Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac, cu A Girl Like Me (cântată de Alexa) şi Sunny Days, pentru trupa Zero.
Ceilalţi concurenţi sunt Eduard Cîrcotă (cu piesa Stop, încredinţată lui Cătălin), Marius Popa (cu Strigă, interpretată de formaţia lui, Popas Band), Daniel Lăzărică (The Love Is the Life, pe care o cântă în formula Etnic), Sebastian Badiu (cu Nothing Gonna Change, solistă albaneza Besa Kokedhima), Floriana Pachia (cu al său Take the Chance), Marius Pop (Everyday, solistă Adina Drăgoescu), Cătălin Huţanu (cu You Are My Love, cântată de Cristina {chiopu) şi Romeo Zaharia, care-şi va interpreta piesa Someone like You.
Semifinalele şi finala naţională sunt programate pentru 27, 29 şi 31 ianuarie, iar câştigătorul competiţiei româneşti ne va reprezenta la Moscova, în perioada 9 - 16 mai.

Vadim încă provoacă leşinuri pensionarelor simpatizante: „Am ajuns şi baby-sitter la oameni de 84 de ani?”

De când a ieşit din Parlament, Corneliu Vadim Tudor ţine nişte conferinţe de presă din ce în ce mai palpitante: mai nou, se practică leşinul în direct. Cu toate că nu a mai atins pragul electoral, iar formaţiunea pe care o conduce pare în dezintegrare, preşedintele PRM continuă să-şi ţină, imperturbabil, obişnuitele conferinţe de presă de vineri după-amiază. Nu contează că audienţa se reduce vizibil de la o săptămână la alta: Tribunul perorează în faţa foarte puţinilor reprezentanţi ai presei – pe care o acuză că-l sabotează –, dar şi a câtorva simpatizanţi fideli, care deseori dorm buştean, despre criza gazelor, despre incompetenţa Guvernului, despre fraude electorale, despre maghiari etc.
Astăzi, s-a repetat un incident care s-a mai petrecut o dată, la începutul lunii decembrie: Ana Mureşan, fost ministru al Comerţului Interior pe vremea lui Ceauşescu, acum octogenară, a leşinat din nou în timpul conferinţei de presă a lui Vadim, ceea ce l-a enervat teribil pe acesta: „Văd că Ana Mureşan iarăşi leşină la conferinţele mele. Parcă e bătaie de joc. Cine o lasă pe bătrânica asta la conferinţele mele? Ţara arde şi eu dau primul-ajutor. Să nu mai vină la conferinţe, altminteri mut conferinţa de presă la Spitalul de urgenţă!", a spus C.V.Tudor, citat de Mediafax. Dacă în decembrie, imediat după alegeri, Ana Mureşan declara că a leşinat de supărare din cauza eşecului, astăzi, motivaţia căderii este incertă. În ciuda sentimentului de compasiune pe care i-l provoacă doamna în vârstă, Vadim a precizat ca se vede nevoit să fie intransigent. Ca atare, a luat radicala decizie de a nu o mai primi la conferinţele sale: „Am ajuns şi baby-sitter la oameni de 84 de ani?” Ana Mureşan şi-a venit însă repede în fire şi a dat să se întoarcă în sală, indignându-l pe Tribun şi mai tare, fiindcă tocmai dăduse ordine să fie ţinută afară: „Doamna Mureşan, hai să leşinaţi la mine în birou”, i-a spus el, potrivit agenţiei Mediafax.

Filmul de animaţie "Bolt", pe primul loc în box office

Filmul de animaţie "Bolt" s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend-ul trecut, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 180.510 lei şi 9.247 de spectatori, informează Agenţia Champions.
Lungmetrajul animat "Bolt", produs de Walt Disney Feature Animation, prezintă aventurile câinelui Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, care este transportat din greşeală la New York. Ajutat de doi prieteni, un hamster şi o pisică, Bolt descoperă gustul realităţii şi faptul că nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.
Pe locul al doilea în box office-ul de weekend-ul trecut s-a clasat premiera "Australia", cu Hugh Jackman şi Nicole Kidman în roluri principale. Pelicula, în regia lui Baz Luhrmann, prezintă povestea lui Sarah (Nicole Kidman), o aristocrată care moşteneşte o fermă de vite, cu puţin timp înainte de izbucnirea Primului Război Mondial. "Australia" a avut încasări de 174.242 de lei şi 10.092 de spectatori.
Pe locul al treilea, în staţionare, s-a clasat thriller-ul SF "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still", cu 6.238 de spectatori şi încasări de 111.111 lei. Remake al unui film clasic din 1951, "Ziua în care Pământul se opri", în regia lui Scott Derrickson, îl prezintă pe actorul Keanu Reeves în rolul unui extraterestru cu formă umană, venit să salveze Terra, cu sau fără ajutorul locuitorilor ei.
"De Crăciun nu stăm acasă/ Four Christmases" s-a clasat pe locul al patrulea în box office, cu încasări de 98.051 lei şi 5.676 de spectatori. Pelicula, regizată de Seth Gordon, spune povestea cuplului format din Brad şi Kate, care, de Crăciun, trebuie să facă patru vizite părinţilor lor divorţaţi. Ei decid să plece într-o călătorie spre o destinaţie exotică, pentru a evita crizele de nervi din alţi ani, însă, din cauza ceţii, avionul nu decolează, iar cuplul este obligat să facă patru Crăciunuri într-o zi.
Pe locul al cincilea s-a situat "În Sexcursie/ Sex Drive", de Sean Anders, cu Josh Zuckerman în rolul principal, cu încasări de 88.304 lei şi 5.017 spectatori. Josh Zuckerman îl interpretează pe Ian, un tânăr virgin care trebuie să meargă la facultate şi toate fetele pe care încearcă să le abordeze îl preferă pe fratele său, în vârstă de 14 ani. Ian a fost mereu un băiat de treabă, întotdeauna un bun prieten al fetelor, însă niciodată iubitul cuiva. Acum crede, însă, că norocul i s-a schimbat, pentru că o întâlneşte online pe Danielle, care pare să fie tot ce şi-a dorit Ian vreodată: e simpatică, sexi, iar sentimentele par să fie reciproce. Există, însă, o singură problemă: Danielle locuieşte în Knoxville, iar Ian trăieşte în Chicago. Şi ar mai fi una: Danielle crede, judecând după profilul postat de Ian pe Facebook, că acesta arată ca Brad Pitt.
În total, weekend-ul trecut, cinematografele au avut încasări de 938.911 lei şi 51.958 de spectatori.

Eurovision 2009

Două piese semnate de Marius Moga şi trei piese compuse de Costi Ioniţă se numără printre cele 24 de titluri incluse în selecţia naţională pentru concursul Eurovision.
Anul acesta au fost selecţionate mai puţine nume consacrate decât anul trecut, lăsând loc tinerilor interpreţi.
"Dorim ca spectacolul din acest an să fie cel mai bun din toate timpurile. Piesele vor aduce în faţă o generaţie tânără. Dorim să găsim piesa care să aducă România în acel Top 5", a adăugat Manoliu. Acesta a declarat că semifinalele, respectiv finala au fost programate mai devreme decât anul trecut (semifinalele vor avea loc pe 27, respectiv 29 ianuarie, iar finala, pe 31 ianuarie), pentru ca piesa câştigătoare să poată fi promovată cât mai devreme. Acesta a mai spus că este în discuţii un contract cu un trust media foarte important pentru o mai bună promovare a României la Eurovision.
Piesele selecţionate sunt:
1. FERICIREA MEA LA NAIBA PLEACĂ Titlul piesei: „Pleacă"Muzică şi versuri: Cornel IlieInterpret: Tina (ex. POPS)
2. AM PORNIT DE LA ZERO, RESTUL DEPINDE DE VOI Titlul piesei: „Sunny Days"Muzică şi versuri: Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac Interpret: ZERO
3. LOVE IS A BEAUTIFUL SOMETHING Titlul piesei: „The balkan girls"Muzică: Laurenţiu Duţă, Ovidiu Bistriceanu, Daris MangalText: Laurenţiu Duţă, Alexandru PelinInterpret: Elena Gheorghe
4. ELEFANTUL ALB Titlul piesei: „Purple"Muzică: Norbert KovacsText: Ion Faghiura, Norbert KovacsInterpret: Tabassco
5. GO ON... AND YOU WILL SEE THE LIGHTTitlul piesei: „Go on"Muzică: Norbert KovacsText: Florin Dumitrescu, Norbert Kovacs, Ion FaghiuraInterpret: Adrian Molnar
6. NICIUNDE NU E MAI BINE CA ACASĂ ŞI NICIODATă NU E PREA TÂRZIUTitlul piesei: PERDONAMEMuzică: Ionuţ Botea & George HoraText: Ionuţ BoteaInterpret: Juan Xavier
7. DESTINAŢIA EUROVISION Titlul piesei: „Disco Maniacs"Muzică: Laurenţiu MateiText: Monica MândrescuInterpret: Nico & Moni-k
8. SOCIETATEA ZILELOR DE AZI... Titlul piesei: „Nu am cu cine"Muzică: Marius Moga & Anthony Valentino NegoiţăText: Marius MogaInterpret: Red Blonde
9. LET THE MUSIC PLAY Titlul piesei: „Stop"Muzică: Eduard CîrcotăText: Cristian Hriscu - BadeaInterpret: Cătălin
10. MUZICA ESTE CLOPOTUL CE VORBEŞTE CU CERUL Titlul piesei: „Can you forgive"Muzică: Costi IoniţăText: Ruxandra IliescuInterpret: Costi
11. VERDE Titlul piesei: „I feel your presence"Muzică: Adrian OrdeanText: Harko BotiInterpret: Irina Popa
12. DON'T LEAVE Titlul piesei: „Don't leave"Muzică şi text: George HoraInterpret: Alin Nica
13. SHOUT Titlul piesei: „Strigă"Muzică şi text: Marius PopaInterpret: Popas Band
14. CLEAR SOUNDS Titlul piesei: „The love is the life"Muzică şi text: Daniel LăzăricăInterpret: Etnic
15. ŞTIU CĂ AM TRĂIT PENTRU CĂ AM SIMŢIT Titlul piesei: „Nothing gonna change"Muzică şi text: Sebastian BadiuInterpret: Besa Kokedhima (din Albania)
16. FĂRĂ MUZICĂ, VIAŢA E MAI PUSTIE Titlul piesei: „A girl like me"Muzică: Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian BaracText: AlexaInterpret: Alexa
17. NU VOI FI UN OM OBIŞNUIT PENTRU CĂ AM DREPTUL SĂ FIU EXTRAORDINAR Titlul piesei: „Take the chance"Muzică şi text: Floriana Pachia Interpret: Floriana Pachia
18. CEEA CE NU TE DOBOARĂ, TE FACE MAI PUTERNICTitlul piesei: „Everyday"Muzică: Marius PopText: Adina DrăgoescuInterpret: Adina Drăgoescu
19. DRAGOSTEA SE POATE ASCULTA Titlul piesei: „You are my love"Muzică şi text: Cătălin HuţanuInterpret: Cristina Şchiopu
20. YOU ARE PRESENT IN MY EVERY PRAY...Titlul piesei: „Dear Mama"Muzică: Costi IoniţăText: Ruxandra IliescuInterpret: Blaxy Girls
21. LOVE WAS NEVER HER FRIEND Titlul piesei: „Love was never her friend"Muzică şi text: Marius MogaInterpret: Dalma
22. UN CÂNTEC DUREAZĂ PUŢIN DAR RĂMÂNE ÎN AMINTIRE PENTRU TOTDEAUNA Titlul piesei: „Round & round"Muzică: Costi IoniţăText: Oana RaduInterpret: IMBA
23. ZBOR ÎNALT Titlul piesei: „Someone like you"Muzică: Romeo ZahariaText: Mihaela BarbuInterpret: Romeo Zaharia
24. ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE Titlul piesei: „One last night"Muzică şi text: Cornel IlieInterpret: Alexa
Juriul care selectat cele 24 de piese a fost format din: Răzvan Popescu, Bogdan Miu, Sanda Cepraga, Viorel Gavrilă, Adrian Despot, Mihai Georgescu, Mihai Trăistariu, Cătălin Crişan, George Popa, Zoia Alecu şi George Natsis (preşedinte). Deocamdată nu a fost stabilită componenţa juriului pentru următoarele etape ale concursului.
George Natsis s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat jurizarea, spunând că selecţia melodiilor a fost influenţată de faptul că "Eurovision nu este doar un festival de creaţie, ci se are în vedere şi spectacolul, starea pe care o creează".
Anul acesta, la selecţia naţională a Eurovision au fost înscrise 209 piese, 32 fiind respinse pentru că nu s-a respectat regulamentul de înscriere, a subliniat Liana Săndulescu, managerul proiectului Eurovision. Aceasta a spus că, anul acesta, faţă de ediţiile anterioare, interpreţii au semnat formulare tip prin care garantează autenticitatea pieselor pe care le interpretează. În cazul în care este descoperit un plagiat, interpretul este obligat să returneze suma de bani alocată de TVR pentru promovarea piesei sale până la data descoperirii plagiatului.
Potrivit organizatorilor, bugetul de anul acesta este unul "de austeritate".
Artistul care va fi ales va reprezenta România la concursul Eurovision 2009, care va avea loc la Moscova, între 9 şi 16 mai.
Concursul Eurovision se va desfăşura la Complexul Sportiv Olympiisky. Costurile de pregătire şi organizare a competiţiei în capitala rusă se vor ridica la un miliard de ruble (30 de milioane de euro).
Anul trecut, România a fost reprezentată la Eurovision de Nico şi Vlad Miriţă, care au participat în concurs cu piesa "Pe o margine de lume", clasându-se pe locul 20 din 25. Câştigătorul competiţiei a fost rusul Dima Bilan, care a evoluat alături de violonistul Edvin Marton şi de patinatorul Evgheni Pluşenko.