miercuri, 31 decembrie 2008

La Multi Ani !!!!!!! 2009

Sa speram ca anul 2009 o sa ne aduca multe bucurii si multe barfe in lumea vedetelor !
Asteptam multe scandaluri, multe barfe, zeci de divorturi si nu in ultimul rand vrem ca toata lumea sa fie fericita. :)

Daca 2008 a fost un an bun speram ca 2009 sa fie de mii de ori mai banos si mai plin de aventuri.

LA MULTI ANI @------/---- 2009

duminică, 28 decembrie 2008

Ninsorile abundente, viscolul si poleiul fac legea in America



Iar vremea nu da semne ca s-ar imblanzi. Zapada a semanat haos pe sosele si in aeroporturi. Mii de americani se tem ca-si vor petrece Ajunul Craciunului in salile de asteptare, pentru ca multe zboruri au fost anulate.

Mii de pasageri sunt blocati in aeroporturi de cateva zile. Oamenii stau la cozi interminabile ca sa-si reprogrameze calatoriile. Unde n-a nins, a dat frigul. Un ger crunt care i-a alungat chiar si pe cantaretii intalniti in mod obisnuit pe la colt de strada, prin orasele Americii.

Nici pe sosele nu se circula mai bine. In centrul si nordul Statelor Unite, ninsorile abundente si viscolul nemilos au transformat drumurile in capcane pentru soferi si s-au inregistrat numeroase accidente. In Massachusstes, troienele au luat asemenea proportii incat casele abia de se mai ghicesc printre nameti. Cei mai harnici, care nu se tem de frig, au iesit sa curete zapada.

De zeci de ore, mii de case au ramas fara curent electric. Aflati la ananghie, oamenii s-au descurcat cum au putut.

Altii, au profitat intr-un mod simbolic de vremea rea. Un indragostit din Long Island i-a cerut mana iubitei intr-un fel original. E de dorit, totusi, ca sentimentele lui sa fie mai trainice decit zapada pe care si-a scris cererea in casatorie.

Familia Băsescu petrece sărbătorile pe Valea Prahovei. Aseară preşedintele a fost la ziua Elenei Udrea

Şeful statului şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei, împreună cu soţia, fiica cea mică. Lor li s-a alăturat şi ministrul Turismului, Elena Udrea, care şi-a inaugurat costumul de schi primit cadou de la soţ. Pe 25 familia Băsescu s-a dat cu snowmobilul la Predeal, ocazie pentru o baie de mulţime pe pârtie. Seara, ei au sărbătorit la Cabana Schiorilor ziua de naştere a Elenei Udrea, care împlineşte 35 de ani. Traian Băsescu a petrecut la Cabana Schiorilor mai bine de şase ore, până la două dimineaţa, timp în care a dansat, a făcut poze cu turiştii şi a mâncat preparate tradiţionale. Preşedintele s-a ridicat în picioare când a auzit cântarea "Noi suntem români" şi a aplaudat alături de familie şi Elena Udrea care a şi cântat. "Venim la Cabana Schiorilor din '78. Acum e renovată, e modenizată, atmosferă plăcută. Vă doresc sărbători cu bine", a spus Traian Băsescu.
"Am venit pe la ora 10 seara şi nu ne aşteptam să rămânem până la ora asta", a declarat Udrea. Întrebată ce cadoua a primit de la preşedinte, democrat-liberala a spus că "nu s-a pus problema de cadouri", dar că din partea soţului am primit un costum de ski." Şeful statului şi familia s-au retras apoi la Palatul Foişor din Sinaia, unde vor rămâne şi în zilele următoare.

"Supravieţuitorul" - cel mai popular film românesc

"Supravieţuitorul", de Sergiu Nicolaescu, peliculă ce marchează revenirea comisarului Moldovan, a fost, în 2008, cel mai popular film românesc care a rulat în cinematografele de la noi, acesta fiind urmat în top de propunerea României la Oscar, "Restul e tăcere", potrivit Agenţiei Champions.
Potrivit datelor furnizate de Agenţia Champions, "Supravieţuitorul" a avut încasări de 330.827 de lei şi 25.706 spectatori. Filmul lui Nicolaescu a fost lansat în cinematografe în aprilie.
O producţie a MediaPro Pictures, "Supravieţuitorul" continuă cu o temă nou, după mişcarea legionară şi instalarea comunismului, abordate în celelalte filme. După război, comisarul Moldovan (Sergiu Nicolaescu/ Petr Falc) a făcut ani grei de puşcărie politică.
Distracţia comandantului închisorii, un colonel sovietic (Ion Dichiseanu), era să îl oblige să joace ruleta rusească. Numai norocul incredibil şi spiritul de supravieţuitor l-au făcut pe Moldovan să apuce ziua graţierii. Ieşit din puşcărie, fostul comisar intră într-un circuit internaţional de jocuri de ruletă rusească organizate clandestin pentru o elită amatoare de spectacole extreme.
La sfârşitul anilor '70, soarta îl aduce într-un oraş din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg (Vladimir Găitan/ Cristian Moţiu), o veche cunoştinţă din tinereţe, patronează o variantă "îmbunătăţită" a acestui joc: ruleta rusească încrucişată, în care doi oponenţi trag unul în celălalt.
Atracţia spectacolului este confruntarea dintre Moldovan şi fostul interpret Cristian Vasile (Ion Ritiu/ Lucian Viziru) - deja veterani ai jocului şi prieteni din tinereţe. Treptat, comisarul întâlneşte numeroase alte figuri familiare - atât inamici, cât şi prieteni. Pare chiar că toată lumea interlopă a Bucureştiului anilor '40 s-a mutat în acest oraş.
Amintirile îl bântuie pe Moldovan, care începe să desluşească iţele unei vechi întâmplări în care mai fuseseră implicaţi Goldberg, Cristian Vasile şi iubita acestuia, Zaraza (Ileana Lazariuc).
Folosindu-se de fler şi de două ajutoare de nădejde (Limbă, interpretat de Jean Constantin, şi un şofer de taxi, interpretat de Cristi Iacob), comisarul dejoacă planurile inamicilor şi îl "uşurează" pe Goldberg de un milion de dolari.
Totuşi, nu reuşeşte să îl salveze pe Cristian Vasile, care, în runda finală a jocului, alege să-şi zboare creierii în loc să-şi omoare vechiul prieten. În final, comisarul descoperă că omul care conducea jocul din umbră era nimeni altul decât colonelul rus care îi făcuse viaţa amară în puşcărie şi decide să îl înfrunte încă o dată.
Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat "Restul e tăcere", de Nae Caranfil, o producţie grandioasă, care este, totodată, propunerea României la Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină. "Restul e tăcere" este un regal de scene comice, decoruri grandioase şi costume de epocă, dar şi de accente dramatice şi situaţii-limită. Filmul a avut încasări de 244.734 de lei şi 21.431 de spectatori.

Monica Columbeanu isi deschide magazin "de fite"

In plina recesiune, Monica deschide un magazin.
Garderoba plina cu haine scumpe a Monicai Columbeanu nu mai surprinde pe nimeni, cu atat mai putin pe al sau sot, "blindat" si el cu haine si accesorii de lux.
Moni isi permite atat de multe lucruri incat probabil s-a plictisit sa le imparta doar cu Iri si s-a hotarat sa isi deschida magazin de lux, unde sa se gaseasca creatiile unor mari designeri internationali.
Ambitioasa, doamna Columbeanu a vorbit cu creatori de succes din intreaga lume si se gandeste chiar sa ii invite la diverse evenimente care ii vor promova magazinul, convinsa fiind ca va avea succes si se vor vinde foarte multe creatii.

Loredana a lansat lenjeria intima "Tzuki"




Loredana este un artist complet: cantareata, actrita, mama si mai nou, creatoare de lenjerie intima pentru femei.

Loredana a lansat de curand prima ei colectie de lenjerie intima, denumita Tzuki.

Fiind lansati in preajma Sarbatorilor, Tzuki sau "chilotii de scandal", dupa cum ii numeste chiar ea, sunt de culoare rosie, accesorizati cu blanita in nuante de alb si rosu putand fi un cadou mai aparte pentru partenera.

Loredana pregateste deja pentru 2009 o linie de sutiene si body-uri, pentru doamnele si domnisoarele cu sanii mai mici.

joi, 25 decembrie 2008

Best Film Fest va avea loc între 23 şi 29 ianuarie

Best Film Fest, care reuneşte cele mai bune filme care au rulat pe ecranele româneşti, va avea loc la Cinema Studio şi Eurocinema Tinerimea Română, între 23 şi 29 ianuarie.
Filmele care vor rula în cadrul festivalului vor fi stabilite în urma voturilor jurnaliştilor de specialitate. Astfel, jurnaliştii şi criticii de film pot alcătui un Top 10 al celor mai bune filme, Top 3 al filmelor europene, Top 3 al filmelor româneşti, Top 3 al filmelor independente româneşti, pot alege cele mai bune trei scurtmetraje, dar şi cei mai buni trei actori, respectiv cele mai bune trei actriţe şi cei mai buni trei regizori români ai anului 2008.
Best Film Fest se află la a noua ediţie şi este organizat de Asociaţia Film România (AFR), Agenţia Champions, Independenţa Film, Asociaţia Criticilor de film din cadrul Uniunii Cineaştilor din România.
Evenimentul beneficiază de sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al distribuitorilor de film.

Craciun Fericit


Crăciunul a devenit sărbătoare legală în multe ţări abia în secolul al XIX-lea. Nu au existat brazi împodobiţi şi colinde dintotdeauna. Până la faima actuală de personaj retras în Laponia, care într-o noapte face înconjurul lumii pentru a împărţi daruri, Moş Crăciun a parcurs un drum lung.
Reprezentările lui Moş Crăciun s-au schimbat de-a lungul vremii, astfel încât între imaginea acestuia în vechea cultură populară - de frate mai bogat şi mai inimos al lui Moş Ajun - şi imaginea contemporană - de personaj iubit de copii - există mari diferenţe.
Din vechime se ştie că Maica Domnului, fiind cuprinsă de durerile naşterii, i-a cerut adăpost lui Moş Ajun. Motivând că este sărac, el a refuzat-o, dar i-a îndrumat paşii spre fratele lui mai mic şi mai bogat, Moş Crăciun. În unele legende populare şi colinde, Moş Ajun apare ca cioban sau baci la turmele fratelui.
În cultura populară românească, Crăciun apare ca personaj cu trăsături ambivalente: are puteri miraculoase, ca eroii şi zeii din basme, dar are şi calităţi tipic umane. Este bătrân (are o barbă lungă) şi bogat (de vreme ce are turme şi dare de mână), dar face şi figură apocrifă ("S-a născut înaintea tuturor sfinţilor", fiind "mai mare peste ciobanii din satul în care s-a născut Hristos").
Potrivit lui Ion Ghinoiu, autorul volumului "Zile şi mituri. Calendarul ţăranului român", legendele Naşterii ne invită în peisajul etnografic al unui sat pastoral, unde trăiau Moş Ajun şi Moş Crăciun, care avea case mari şi multe grajduri. Pe neaşteptate, în viaţa lor apare o femeie necunoscută, care, simţind că i-a venit vremea să nască, le cere ajutorul. Dacă primul o refuză, cel de-al doilea îi întinde o mână de ajutor. Neştiind, însă, că femeia este Maica Domnului, nu o primeşte în casă, dar o trimite să nască în grajdul vitelor. Crăciuneasa o ajută să nască, fără ştirea soţului ei, dar este pedepsită apoi de acesta cu tăierea mâinilor din coate. Când Crăciun află că în grajdul său s-a născut Domnul Iisus, se căieşte şi îi cere iertare lui Dumnezeu, devenind "primul creştin", "Sfântul cel mai bătrân", "soţul femeii care a moşit-o pe Maria". Se spune că el s-a căit atât de mult, încât a doua zi şi-a împărţit întreaga avere copiilor săraci, de unde şi tradiţia de a face daruri de Crăciun, mai ales copiilor. Tradiţiile contemporane despre "sfântul" Crăciun, despre Moşul "darnic şi bun", "încărcat cu daruri multe" sunt printre puţinele influenţe livreşti pătrunse în cultura populară de la vest la est şi de la oraş la sat.
Mai mult de un mileniu, creştinii au sărbătorit Anul Nou în ziua de Crăciun (25 decembrie), în imediata apropiere a solstiţiului de iarnă: la Roma - până în secolul al XIII-lea, în Franţa - până în anul 1564, în Rusia - până în vremea ţarului Petru cel Mare, în Ţările Române - până la sfârşitul secolului al XIX-lea.
La români, amintirea acelor vremuri este încă proaspătă, de vreme ce în unele sate bănăţene şi transilvănene ziua de 1 ianuarie se numeşte Crăciunul Mic, nu Anul Nou. În spaţiul sud-est european, Crăciunul a fost o sărbătoare solstiţială, când oamenii celebrau divinitatea solară.
Termenul de "moş" indică vârsta zeului adorat, care trebuie să moară şi să renască împreună cu timpul calendaristic. Peste sărbătoarea autohtonă a Crăciunului s-au suprapus Saturnaliile romane (la începutul mileniului I î.H. zeul Saturn se celebra între 17 şi 23 decembrie).



Cel mai vechi cântec creştin de Crăciun este "Jesus refulsit omnium", compus de St. Hilary din Poitiers, în secolul al IV-lea. Cea mai veche transcriere după un colind englezesc este cea realizată de Ritson, în 1410.
În 1818, ajutorul de preot austriac Joseph Mohr a fost anunţat cu o zi înaintea Crăciunului că orga bisericii sale s-a stricat şi că nu poate fi reparată la timp pentru slujba de Crăciun. Foarte trist din această pricină, el s-a apucat să scrie trei piese care să poată fi cântate de cor, acompaniat la chitară. Una dintre ele era "Silent Night, Holy Night", care astăzi este cântată în peste 180 de limbi străine de milioane de persoane.
O altă poveste mai puţin cunoscută legată de Crăciun este faptul că în secolul al VII-lea călugării foloseau forma triunghiulară a bradului pentru a descrie Sfânta Treime. În jurul anului 1500, oamenii au început să vadă în bradul de Crăciun un simbol al copacului din Paradis şi au atârnat în el mere roşii, simbol al păcatului originar. În secolul al XVI-lea, familiile creştine au început să decoreze brazii cu hârtie colorată, fructe şi dulciuri. Dar mai înainte, în secolul al XII-lea, oamenii obişnuiau să atârne brazii de Crăciun în tavan, cu vârful în jos, ca simbol al creştinătăţii.
Primii creştini nu celebrau naşterea lui Iisus. Naşterea lui Iisus era sărbătorită în luna septembrie, odată cu Ros Hashana (sărbătoare din calendarul iudaic).
În anul 264, Saturnaliile au căzut în 25 decembrie şi împăratul roman Aurelian a proclamat această dată "Natalis Solis Invicti", festivalul naşterii invincibilului Soare. În anul 320, Papa Iuliu I a stabilit în mod oficial ca sărbătoarea Naşterii lui Iisus să fie celebrată pe 25 decembrie.
În 325, împăratul Constantin cel Mare a introdus oficial Crăciunul ca sărbătoare a Naşterii lui Iisus. De asemenea, el a decis ca duminica să fie "zi sfântă" într-o săptămână de şapte zile şi a introdus Paştele cu dată variabilă. Cu toate acestea, cele mai multe ţări nu au acceptat Crăciunul ca sărbătoare legală decât din secolul al XIX-lea. În Statele Unite, Alabama a fost primul stat care a adoptat Crăciunul ca sărbătoare legală, în 1836. Oklahoma a fost ultimul stat, în 1907.
Cândva, spiriduşii furau cadourile de sub brad, nu le aduceau. Ideea de spiriduşi de Crăciun vine din credinţa străveche că gnomii păzeau casa omului de spiritele rele. Spiriduşii au fost iubiţi şi urâţi, pentru că, deşi uneori se purtau cu bunăvoinţă, puteau foarte uşor să se transforme în fiinţe răutăcioase şi nesuferite, atunci când nu erau trataţi cum se cuvine. Percepţia cea mai răspândită era că ei se purtau precum persoana cu care aveau de a face, fiind fie răutăcioşi, fie drăguţi.
În Evul Mediu, mai degrabă aşteptau daruri decât să le facă. Abia pe la mijlocul secolului al XIX-lea spiriduşii au devenit prieteni ai lui Moş Crăciun.
Scriitorii scandinavi, cum ar fi Thile, Toplius sau Rydberg, au combinat cele două trăsături oarecum contradictorii ale personajelor: ei îi prezentau pe spiriduşi puţin răutăcioşi, dar buni prieteni şi ajutoare de nădejde ale lui Moş Crăciun. Unii spun că sunt 13 spiriduşi, alţii sunt convinşi că este vorba de nouă, alţii de şase. Dar unde locuiesc aceştia?
Într-o vreme, se credea că Moş Crăciun şi spiriduşii săi se simt foarte bine în casa lor de la Polul Nord. În 1822, poetul american Clement Clark a publicat lucrarea "A Visit From St. Nicholas" (cunoscută şi ca "The Night Before Christmas"), în care el l-a descris pe Moş Crăciun ca pe un spiriduş bătrân şi blând, care zboară în jurul lumii într-o sanie trasă de opt reni. În 1885, Thomas Nast a desenat doi copii privind la o hartă a lumii şi urmărind călătoria Moşului de la Polul Nord în Statele Unite, deci se presupunea că acolo, în îndepărtatul Nord, locuieşte bătrânul cel bun. Dar, în 1925, s-a descoperit că nu există reni la Polul Nord, aşa că toţi ochii s-au întors spre Finlanda, unde există multe astfel de animale.
În 1927, Markus Rautio, un prezentator de emisiuni pentru copii la postul naţional de radio finlandez, a declarat că Moşul locuieşte pe un munte în Laponia.
Astăzi pare aproape sigur, însă, că Moş Crăciun şi cei 11 spiriduşi ai lui stau bine ascunşi undeva pe muntele Korvatunturi în Laponia, Finlanda, în apropiere de graniţa cu Rusia. Pepper Minstix, unul dintre spiriduşi, este paznicul de credinţă ale locului exact al satului lui Moş Crăciun. Cum reuşeşte acesta să se mişte atât de repede, într-o noapte, din Laponia până în casele tuturor copiilor din lume?
Cu foarte multă vreme în urmă, Moş Crăciun şi spiriduşii săi au descoperit formula specială, secretă, a prafului magic pentru reni, care îi face să zboare. Acest praf magic este împrăştiat peste fiecare ren cu puţin timp înainte de a pleca din Laponia, în ajunul Crăciunului. Este suficient pentru a-i face să zboare întreaga noapte în jurul lumii. Zborul este, de altfel, foarte rapid: aproape de viteza luminii de Crăciun. Rudolph este cel mai celebru ren. El este conducătorul celorlalţi opt, pe nume Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donder, Prancer şi Vixen. Când Rudolph era pui, nasul său a fost atins de Magia Crăciunului şi de atunci este strălucitor şi roşu.

Cum a ajuns Calin Fusu milionar in euro din internet


La 16 ani era student la ASE, iar la 26 de ani a infiintat impreuna cu trei colegi o companie de internet care acum valoreaza peste 10 milioane de euro. Calin Fusu, 33 de ani, a devenit unul dintre cei mai tineri milionari romani in euro, bani obtinuti din internet, o afacere in care "vechii capitalisti" romani nu au investit pentru ca nu o inteleg si nu are active palpabile.Fusu, nascut la Chisinau, care la 16 ani era cel mai tanar student al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a vandut o participatie minoritara din Neogen, compania pe care a creat-o in 2000, in Targu Mures, sub numele Rogenerator impreuna cu trei tineri, respectiv Andras Nagy, Lazlo Robert si Zoltan Bodo.


duminică, 14 decembrie 2008

Italia: O româncă a câştigat un milion de euro la loterie

O româncă a câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în provincia italiană Ancona (centru), relatează site-ul IlSole24Ore .
Femeia a cumpărat marţi la prânz un loz de zece euro într-un magazin din localitatea Fabriano (provincia Ancona) şi aproape că era să leşine în momentul în care a văzut că a câştigat un milion de euro.
"În magazin era fratele meu Giorgio", povesteşte Maria Grazia Gobbi, proprietara unităţii în care s-a înregistrat câştigul. "Giorgio mi-a spus că femeia a avut un moment de uşor dezechilibru, dar şi-a revenit rapid. E clar că un câştig de acest fel te poate face să leşini", afirmă Gobbi.
"Ştiu cine este câştigătoarea, o cunosc foarte bine, dar nu mă întrebaţi prea multe", adaugă femeia în încercarea de a o proteja pe câştigătoare. "Vă pot spune doar că este o tănără din străinătate care locuieşte aici şi care este o clientă fidelă a magazinului", încheie ea.
Cu toate acestea, alţi localnici spun că banii au fost câştigaţi de o tânără româncă din Fabriano, căsătorită cu un italian.
Săptămâna trecută, alţi doi imigranţi români au câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în regiunea Piemonte, nordul Italiei.

Premiul de aproape un milion de euro, câştigat la Loto


Premiul la tragerea de duminică la Loto 6 din 49, în valoare de aproximativ un milion de euro, a fost câştigat, numerele trase fiind 41, 22, 13, 34, 3 şi 27.
Premiul cel mare este în valoare de 3.414.107,99 de lei (aproximativ un milion de euro), potrivit Loteriei Naţionale.
Numărul "noroc" al tragerii de duminică este 3095197.
Loteria Română anunţat săptămâna aceasta trageri speciale în luna decembrie, fondul de câştiguri al categoriei I la Tragerile Speciale Loto 6/49 fiind suplimentat cu 250.000 de lei, iar în noaptea de Revelion va avea loc o tombolăpentru care se pun în joc autoturisme Audi A4 şi alte premii în bani.
O altă tragere specială Loto 6/49 a Lunii Decembrie va avea loc în 14 decembrie.
Loteria Română mai anunţă că pe 24 decembrie va organiza Tragerea Specială Joker a Crăciunului, fondul de câştiguri al categoriei I urmând să fie suplimentat cu 250.000 de lei.
Instituţia mai organizează şi o Tragere Specială Loto 6/49 a Anului Nou, programată pentru 28 decembrie, fondul de câştiguri al categoriei I fiind suplimentat cu suma de 1.000.000 de lei.
Loteria Română va mai organiza, ca în fiecare an, Tombola Anului Nou, pentru care se pun în joc 100 de premii: patru autoturisme limuzină Audi A4 şi 96 premii a câte 5.000 de lei.
La Tombola Anului Nou pot participa toţi cei care depun, în perioada 1-28 decembrie, cel puţin un plic cu câte cinci lozuri necâştigătoare, din gama celor care costă trei lei. Extragerea pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc pe 8 ianuarie 2009.

Cea mai lungă scrisoare către Moş Crăciun

Peste o mie de elevi cu vârste între 8 şi 14 ani din şcolile braşovene încearcă, de luni, să scrie cea mai lungă scrisoare adresată lui Moş Crăciun, căruia îi vor adresa şi rugămintea de a interveni pe lângă oamenii mari pentru a salva planeta.
Timp de o săptămână, o rolă uriaşă de hârtie, având peste 300 de metri, va circula prin şcolile din Braşov, urmând ca elevii să îşi scrie pe ea solicitările pentru Moş Crăciun. Fiecare dintre copii va începe însă prin a-i cere Moşului să intervină pe lângă oamenii mari pentru a salva pădurile şi pentru a proteja planeta.
Punându-şi pe hârtie dorinţele, elevii braşoveni încearcă să stabilească şi un record mondial, pentru a se înscrie în celebra Guiness Book cu cea mai lungă scrisoare adresată vreodată lui Moş Crăciun. De altfel, timp de o săptămână, cât rola de hârtie va circula prin şcolile braşovene, un notar public va superviza întreaga operaţiune, urmând ca la final să întocmească un proces-verbal care să ateste veridicitatea recordului.
Acţiunea a început luni, la ora 10.00, la Liceul "Andrei Mureşianu", primii care şi-au pus pe hârtie solicitările pentru Moş Crăciun fiind elevii de clasa a IV-a. Marţi, rola de hârtie va ajunge la Şcoala generală nr. 5 din Braşov.
Întreaga campanie, de întocmire a celei mai lungi scrisori către Moş Crăciun, reprezintă o iniţiativă a Companiei "Poşta Română", prin Direcţia Regională Braşov, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov.
În 18 decembrie, uriaşa scrisoare va fi expediată prin serviciul de curierat al Poştei Române la adresa Santa Claus, Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finlanda - "domiciliul" oficial al lui Moş Crăciun.

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova


Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul norocos, în valoare de 3,4 milioane de lei, la o agenţie din Craiova a Loteriei Naţionale.
Directorul Sucursalei zonale Craiova a Loteriei, Mircea Ştefan, a declarat, luni, că persoana care a câştigat marele premiu se va prezenta la sediul central al Loteriei Naţionale din Bucureşti pentru a-şi ridica banii.
“Nu se va prezenta la agenţia de unde a cumpărat biletul câştigător, ci va merge direct la Bucureşti. Nu se cunosc date despre această persoană. Nu ştim nici dacă este din Craiova sau din altă localitate din Dolj. Dacă se va prezenta şi va cere discreţie totală, nu i se va dezvălui numele”, a declarat directorul Mircea Ştefan.
Biletul norocos a fost jucat la o Agenţie Loto din Craiova situată pe Calea Bucureşti.
Premiul la categoria I a tragerii Loto 6/49 a fost câştigat duminică şi este în valoare de 3.414.107,99 lei (885.746,01 de euro), iar pe biletul cu care s-a câştigat s-au jucat trei variante simple, valoarea biletului fiind de 18,1 lei.
Următoarea tragere Loto 6/49 va avea loc duminica, 14 decembrie, fiind cea de-a doua din seria Tragerilor Speciale ale lunii decembrie. Pentru aceasta tragere, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I cu 250.000 de lei. Pentru fiecare bilet jucat la aceste trageri speciale, participanţii vor primi gratuit câte un loz Euro Gol 2008.
În 24 decembrie, Loteria Română organizează Tragerea Specială Joker a Crăciunului, fondul de câştiguri al categoriei I urmând să fie suplimentat cu 250.000 de lei.
Instituţia mai organizează şi o Tragere Specială Loto 6/49 a Anului Nou, programată pentru 28 decembrie, fondul de câştiguri al categoriei I fiind suplimentat cu un milion de lei.

Actriţa Ioana Ginghină cumpara cadouri

"Am ieşit la plimbare cu Ruxi şi i-am povestit tot drumul despre Moş Nicolae şi despre darurile lui. Se uita mirată la mine şi amuzată. Anul ăsta, Moşul care vine la copii cuminţi i-a adus două vestuţe, doi pantalonaşi şi multe jucării chiţăitoare", mărturiseşte vedeta Acasă.
Deşi fiul ei este acum un adolescent, Eugenia Şerban s-a pregătit să-l ajute pe Moş Nicolae să îi aducă lui Lorans ce-şi doreşte.
"Anul acesta Lorans, care e de acum un tânăr cu pretenţii, mi-a spus că ar vrea de la Moş Nicolae haine. Şi pentru că a fost cuminte, a primit cadoul dorit", spune Eugenia.
Şi îndrăgita actriţă Adela Popescu l-a ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la nepoţeii ei, pe care îi iubeşte foarte mult, cu multe jucării.
"Le-am luat câteva hăinuţe, nepoţelului un trenuleţ, iar celei mici o jucărie care scoate tot felul de sunete. M-am simţit foarte bine când am scotocit prin magazine în căutarea unui cadou pentru cei mici. Am simţit din nou bucuria de a dărui", mărturiseşte zâmbind Adela.

Nicoleta Luciu, mesager al lui Moş Nicolae


Vedetele Acasă TV Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Eugenia Şerban şi Adela Popescu s-au transformat pentru o seară în ajutoarele lui Moş Nicolae, pentru copiii şi nepoţii lor.
Aflată la prima sărbătoare în postura de mămică, Nicoleta Luciu nu s-a putut opri să nu îi cumpere lui Zsolt cel mic o mulţime de cadouri.
"I-am luat jucării, hăinuţe, tot ce am crezut eu că o să îi placă. E adevărat că Zsoltică e micuţ şi nu-şi dă seama încă, dar am fost atât de încântată că pot în sfârşit să-l ajut pe Moş Nicolae să îi aducă ceva micuţului meu, încât m-am lăsat dusă de val. Am fost atât de fericită când i-am dat, pe rând, jucările, iar el întindea curios mânuţa după ele", spune emoţionată Nicoleta.


Valentina Pelinel prezintă "Euro Top 20" la MTV


Fotomodelul Valentina Pelinel prezintă, miercuri, de la ora 18.00, emisiunea "Euro Top 20" la MTV, la mai puţin de o lună de la debutul său în postura de VJ al postului.
După participarea la "Weekend Special", unde a realizat un top al preferinţelor sale muzicale, Valentina Pelinel şi-a îndreptat atenţia spre "Euro Top 20", unde va analiza şi comenta piesele favorite ale europenilor.

"Mi-a plăcut foarte mult rolul de VJ MTV! A fost distractiv şi interesant, iar echipa, care este formată doar din tineri, mi-a fost de mare ajutor. La ambele filmări m-am simţit în largul meu, pentru că am fost liberă să spun tot ce cred despre piesele respective", a declarat Valentina Pelinel.


Liftul spre cer al lui Ceauşescu


România deţine cel mai înalt turn pentru testat ascensoare din Europa, record inutil, fiindcă n-a fost niciodată folosit.
Astăzi, turnul înalt de 114 metri, considerat cea mai sigură clădire la seisme din ţară, e în proprietatea lui Ion Ţiriac, care-l foloseşte ca suport pentru bannerele de reclamă ale reprezentanţelor sale auto.
Citeşte povestea celui mai înalt turn pentru testat ascensoare din Europa pe http://www.gandul.info/.

Loredana lansează "Tzuki", cel mai controversat clip al său


Loredana va lansa luni, în cadrul Happy Hour de la Pro TV, cel mai nou videoclip al său, "Tzuki", care până acum a stârnit controverse în spaţiul virtual.
Un videoclip comic, despre obsesia mass-media pentru vedete şi viaţa lor intimă, un clip parodic şi scandalos, care poate fi citit în mai multe feluri, "Tzuki" este ultimul manifest ethno-fusion pe care îl propune Loredana.
Timp de 24 de ore, Loredana şi întreaga echipă a regizorului Dragoş Buliga au pus în aplicare ingeniosul scenariu, scris de Andrei Boncea special pentru acest videoclip.
La fel ca şi până acum, artista a fost propriul său stilist, pentru că fiecare dintre cele şase ţinute din clip au fost realizate exclusiv cu haine din garderoba sa personală.
Loredana aduce în acest videoclip atât pe Rodia, personajul pe care îl interpreteaza în telenovela "Regina" de la Acasă TV, cât şi pe Madonna, artista cu care este din ce ce mai des comparată. Deşi copiază voit look-urile Madonnei din videoclipuri de referinţă ale acesteia ("Hang Up", "Rain", "Erotica", "Give It To Me"), Loredana nu o parodiază pe Madonna, ci doar se joacă cu ipostaze şi imagini simbolice ale ei.
Analogia din ce în ce mai des întâlnită dintre Loredana şi Madonna,comparaţiile uneori flatante, alteori ironice cu aceasta şi, mai nou, muzica de inspiraţie romanes, i-au condus pe Loredana şi pe Dragoş Buliga să citeze într-un mod amuzant şi uşor ironic toate aceste idei în videoclipul piesei "Tzuki".
Loredana a lansat în exclusivitate pe Apropo.ro videoclipul piesei Tzuki.
După "Regina", "Tzuki" este cel de-al doilea single promovat de pe albumul cu acelaşi nume, editat de Loredana împreună cu MediaPro Music.

miercuri, 10 decembrie 2008

Teo: "Eu, când spun prieten, îmi apare mecla pocită a lui Mircea Badea"


Una dintre cele mai iubite vedete din Romania, Teo Trandafir mărturiseşte că singurul ei prieten adevărat este Mircea Badea cu care spune că are o relaţie specială care durează de ani buni."Mircea este singurul meu prieten adevărat. Eu, când spun prieten, îmi apare mecla lui pocită. Trebuie să-ţi vorbesc despre dinamica relaţiei, pentru că ea nu a fost o relaţie pur şi simplu, ci o relaţie cu dinamica ei. Mircea m-a prins pe mine într-un moment în care eu nu eram matură. Păream, dar nu eram. El era. Ştia mai multe lucruri decât mine, înţelesese mai multe despre viaţă, numai că le înţelesese prost", aşa descrie Teo relaţia pe care o are cu Mircea Badea, într-un interviu realizat de Marius Tucă, publicat în Jurnalul Naţional.
"Între noi a fost o flamă atât de tare şi o scânteie atât de puternică încât n-am fost în stare de nimic, pentru că am râs foarte mulţi ani. Atât de bine ne înţelegeam numai când ne uitam unul la altul. A adus de la mamaia nişte extraveral şi a zis că dacă luăm extraveral nu o să mai râdem atât", dezvăluie Teo, amintindu-şi de perioada în care era colegă de platou cu Badea.

Cosmina Păsărin suspină după Ceauşescu


Cosmina Păsărin a sărbătorit de Moş Nicolae într-un mod inedit. Vedeta a petrecut democrat într-un mediu comunist, la party-ul de lansare a restaurantului “La Scânteia” din Capitală, un local deschis chiar de ziua de nume a fostului dictator Nicolae Ceauşescu (foto mic), ocazie cu care a primit şi un carnet de membru simbolic de la organizatori. Invitaţii au avut parte de un regal culinar ca pe vremuri şi de un acompaniament muzical ce aducea aminte de anii de dinaintea Revoluţiei, într-o locaţie unicat, unde etajul 1 este dedicat “comuniştilor” şi etajul 2 “anticomuniştilor”.

Îl dau pe mâna poliţiei


Magda Ciumac se răzbună pe Tolea, că nu a lăsat-o să-şi vadă copilul.Cearta dintre Magda şi Tolea, reizbucnită din cauza copilului celor doi, Sasha, a devenit un caz penal. Astfel, vedeta OTV a depus luni seara plângere împotriva soţului ei, explicându-le poliţiştilor că se teme de faptul că luptătorul îşi va pune în practică ameninţările, că îi va sparge uşa de la casă şi o va ucide în faţa băieţului de doar doi ani.“Am fost şi la Poliţie să depun plângere şi să cer să fiu protejată în caz că Tolea îşi pune în practică ameninţările. Acum mă aştept ca din moment în moment să apară la uşa mea şi să intre în casă cu forţa. Cine ştie de ce e în stare să-mi facă mie şi copilului, mai ales că nu am mai vorbit cu el de când mi-a zis că mă omoară. Mi-a spus că mi-am semnat condamnarea la moarte pentru că l-am luat pe Sasha de la el de acasă şi cred că vorbea serios”, ne-a spus Magda Ciumac. Se teme că va fi ucisăÎn timp ce se juca cu Sasha, vedeta OTV ne-a mărturisit că e nerăbdătoare să vină ziua procesului de divorţ, să fie separaţi şi oficial, precum şi înfăţişarea pentru judecarea custodiei copilului. “Aştept cu nerăbdare să vină ziua procesului de custodie, să-mi câştig în instanţă fiul. Dar eu nu sunt ca el, eu o să-l las să-şi vadă băieţelul, aşa cum va decide judecătorul. Şi acum, dacă ar suna şi ar spune că nu vine cu scandal, l-aş lăsa să-l vadă pe Sasha, pentru că ştiu că e dureros să nu-ţi vezi băieţelul cu lunile, aşa cum am păţit eu”, ne-a mai spus Magda.

luni, 1 decembrie 2008

Gabriel Fătu s-a ajuns şi a uitat de prieteni. Duşmanii vor să-l omoare


Am primit la redacţie un mail în care o domnişoară, ce pare să îl cunoască destul de bine pe Gabriel Fătu, se arată ofuscată de noua atitudine a vedetei OTV. Din scrisoarea ei reiese că Fătu a fost un băiat ca oricare altul, liniştit, care circula cu tramvaiul, cumpăra de-ale mâncării de la ţărani şi multe altele. Acum, se plimbă cu BMW şi nu mai are timp de prieteni. Mai multe, puteţi afla chiar din scrisoare.„Cândva am fost colegi. Era un băiat simplu, liniştit, deosebit. Acum, s-a ajuns... Pardon, a ajuns mare. Îl ştie toată ţara şi e foarte ocupat. Nu mai are timp de nimic. De prieteni, de o cafea, de a vorbi câteva minute la telefon. Tot timpul e pe fugă, tot timpul în întârziere. Şi vorbeşte non stop la telefon. Nu se ştie cu cine. Nu cu prietenii, NU cu familia... Când mergea cu tramvaiul, cu siguranţă că era mai liniştit. Şi, poate, mai fericit. În studenţie, mergea în Piaţa Unirii şi lua, seara, de la ţărani, ce mai rămânea din cursul zilei: varză, morcovi, salate, spunând că are acasă un iepuraş. De când i-a dat Diaconescu BMW e şi mai ocupat. S-a întâlnit o prietenă de-a mea cu el, absolut întâmplător. A vrut să îi facă o poză şi s-a ofuscat. De ce trebuie să ştie toată lume că el are BMW? Nu sunt destui care îl urăsc şi care vor să îl omoare? Nu i-au spart cealaltă maşină? Acum să i-o spargă şi pe aceasta?Eu nu îmi doresc asta... Însă, mi-ar plăcea să revină pe pământ...
O fostă. Prietenă!
P.S. Oare a cui este acea mânuţă cu unghii roz, din noul său BMW???“

Nicoleta Luciu şi-a cumpărat singură maşină de lux


Plăcându-i foarte mult maşinile de lux, Nicoleta Luciu şi-a achiziţionat recent un BMW de ultimă generaţie. L-a comandat şi i-a venit foarte repede, mai ales că şi-l dorea de foarte multă vreme. Vedeta de la Acasă TV şi-a cumpărat singură autoturismul, nedorind să fie finanţată de iubitul ei. De altfel, omul de afaceri ar fi fost încântat să-i dăruiască un asemenea bolid de lux, femeii ce i-a dăruit primul său copil. Zsolt Csergo este fericit şi îndrăgostit lulea de Nicoleta, pe care a cerut-o din nou de soţie. De data asta, se pare că actriţa ce joacă în „Regina” ar fi răspuns da şi urmează mare nuntă. La cum îl ştim pe businessman, e clar că va fi o petrecere pe cinste.

Laura Andreşan s-a dat şi la taică-său, pentru a-şi atinge scopurile


Vin sărbătorile şi românii cu frica lui Dumnezeu merg la biserică pentru a se ruga de sănătate. Şi Laura Andreşan se consideră o creştină care trece din când în când pe la Casa Domnului. În prag de sărbători, Laura îşi aminteşte de persoanele dragi care au ajutat-o să ajungă un om mare. Ea a mărturisit pentru o revistă glossy cunoscută, cum a reuşit datorită farmecului ei să obţină tot ce a vrut de la bărbaţii din viaţa ei. A început prin a-şi seduce propriul părinte pentru a-şi atinge scopurile. Un alt reprezentant al sexului tare important a fost un politician care i-a oferit posibilitatea să lucreze la un alt nivel... adică să îmbine sexul cu jurnalismul. La tot ce a făcut în viaţă, nu ştie dacă Dumnezeu o iubeşte, dar dacă va ajunge în Iad, cu siguranţă, acolo va găsi răcoarea de care are nevoie, căci tare înfierbântată mai e în viaţa asta.

Băiatul care citeşte cărţile fără să le deschidă


Pat Marquis, un băiat de 12 ani din Los Angeles, părea că vede fără a-şi folosi ochii. Legat la ochi de către trei eminenţi specialişti, băiatul a trecut testele cu succes. El putea ţine pe braţe oricare dintre cărţi, putând să reproducă acolo tot ceea ce se afla înscris în acea carte. Doctorii au admis, în final, că Pat avea percepţii vizuale şi intuiţii paranormale. Deşi există multe diferenţe, este interesantă comparaţia acestui caz cu teoria „vederii fără ochi”, avansată de Jules Romains.