joi, 19 iunie 2008

El este cel mai tanar manelist


Ionut Cercel, cel mai tanar cantaret de manele din Romania, a primit cadou de la parinti un BMW X5, o masina de aproape 100.000 de euro. Desi are doar 12 ani, vedeta este pasionata de caii putere si spera ca la 18 ani sa conduca si un Bugatti Veyron sau o Zonda Pagani.
Ionut Cercel, cel mai tanar manelist din Romania, a primit cadou o masina. Pentru ca a fost cuminte tot anul, Ionut a fost rasplatit de tatal sau, celebrul cantaret de muzica lautareasca Petrica Cercel, cu un BMW X5 de aproape 100.000 de euro. Chiar daca are doar 12 ani, familia s-a gandit sa-i ofere lui Ionut o masina, pentru ca asta isi dorea el cel mai mult. 'Ce sa fac cu o bicicleta? Eu nu stau in fata blocului sa ma joc cu copiii, eu plec prin tara, la concerte, asa ca de o masina aveam nevoie', ne-a spus Ionut, proaspatul posesor al unui bolid de fite, de care momentan se bucura de el doar de pe bancheta din spate sau din dreapta soferului. Tatal lui Ionut s-a amuzat, spunand ca ar vrea sa mearga la Pitesti, pentru ca a auzit ca acolo se elibereaza permise contra cost chiar si pentru copii. Totusi prefera sa astepte pana cand fiul lui va implini 18 ani.
'Cand o sa am 18 ani, o sa-mi conduc chiar eu masina. Sper insa ca pana atunci sa castig suficienti bani incat sa-mi permit si un Bugatti Veyron sau o Zonda Pagani', a conchis Ionut. Baiatul are planuri mari pentru anul acesta. Dupa lansarea unor noi albume, ultimul dintre ele fiind 'La varsta mea', un produs semnat Autentic Music, Ionut va fi in curand patronul unei case de moda pentru copii, care ii va purta numele. 'Tatal meu a demarat deja aceasta afacere si urmeaza ca in aceasta toamna sa lansez pe piata prima mea colectie. Casa de moda "Ionut Cercel" va cuprinde atat haine de baietei, cat si pentru fetite. Sper ca printre clientii mei sa se numere fetita lui Irinel Columbeanu, dar si baietelul Romanitei Iovan', ne-a declarat viitorul patron.
sursa: libertatea.ro

Andreea si Vlad Munteanu, luna de miere in avans

Fotbalistul Vlad Munteanu (AJ Auxerre) si logodnica sa, Andreea Oroz, au avut parte de o vacanta reusita in Grecia, in Atena si insula Mykonos, un loc incredibil de romantic.
Excursia a avut loc in urma cu doua saptamani, inainte de cununia civila a celor doi, de pe 21 iunie, si de cea religioasa, programata o zi mai tarziu. 'A fost foarte bine ca am putut sa ne luam aceasta vacanta inainte de nunta, ca sa putem sa ne odihnim si sa ne incarcam bateriile pentru pregatirea ultimelor detalii', ne-au spus Andreea si Vlad. Vacanta celor doi a fost, practic, o luna de miere in avans. Fotbalistul urmeaza sa se prezinte la echipa sa de club, AJ Auxerre, la numai cateva zile dupa nunta.
Sursa: libertatea.ro

S-au facut de ras in America = SENZATIONAL


Vedeti aici filmul cu situatia penibila in care s-au aflat gemenele de la Indiggo
Gemenele care compun trupa Indiggo, Mihaela si Gabriela Modorcea, au participat marti seara, la New York, la preselectia pentru al treilea sezon al emisiunii "America's Got Talent", acolo unde au avut o prestatie jalnica. Emisiunea, prezentata de cunoscutul moderator Jerry Springer, cauta talente din toate domeniile, de la muzica si dans, pana la circ si sport, si este una dintre cele mai de succes emisiuni din America. Juriul, format din actorul David Hasselhoff, Sharon Osbourne (sotia rockerului Ozzy Osbourne) si Piers Morgan, le-a catalogat din capul locului pe gemenele romance ca fiind "doua rusoaice de genul celor pe care le comanzi prin internet", tinand cont de tinuta lor sumara si machiajul strident. In emisiunea transmisa de postul american NBC, surorile Modorcea (in varsta de 24 de ani) au interpretat piesa "New York, New York", dar prestatia lor a starnit rasetele membrilor juriului si huiduielile publicului care asista la casting. In ciuda reactiei ostile, gemenele au refuzat sa-si incheie prestatia si au continuat sa cante. In timp ce Sharon Osbourne a vrut sa fie diplomata, spunand ca le mai acorda o sansa, David Hasselhoff a precizat ca singura lor "sansa" ar fi sa plece cat mai repede la Bucuresti. "Mi se pare realmente infricosator modul in care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cantat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bantuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va intoarce la Bucuresti!", a spus Hasselhoff. Surorile au replicat insa ca nu vor sa se intoarca la Bucuresti, moment in care si-au scos jachetele. Cu toate acestea, actorul nu s-a lasat induplecat si, ferm, le-a transmis ca "Dracula traieste acolo, duceti-va si sugeti niste sange."
"Aveti de toate, mai putin vocile, care sunt ingrozitoare!"Gemenele s-au incapatanat, insistand pe langa actor: "Vrem sa devenim vedete aici, pentru ca meritam". Situatia ridicola a fost intrerupta nsa de Hasselhof, care le-a taiat-o scurt romancelor: "Am spus deja nu!" Apoi, fetele au intrat intr-un clinci si cu al treilea membru al juriului, cunoscutul gazetar american Piers Morgan, dupa ce acesta a apreciat ca prestatia lor vocala este extrem de slaba. Morgan: "Aveti de toate, mai putin vocile, care sunt ingrozitoare! Vad, insa, ca va doriti cu tot dinadinsul sa traiti visul american si ati batut atata drum din Romania pana aici, asa ca eu va dau votul meu pentru Las Vegas (n.n. - acolo unde va avea lor faza urmatoare a concursului prezentat de celebrul Jerry Springer)!" Fetele au incercat sa multumeasca in final, spunand, sigure pe ele, ca "suntem unice, suntem adevarate, suntem invincibile".

sursa: cancan.ro

Acuzatiile Dorei i-au ridicat tensiunea mamei Ralucai


Suparare. Parintii cantaretei s-au sufocat de indignare cand iubita lui Mitea le-a acuzat fiica de manevre murdare
Deconspirarea site-ului pe care Dora, iubita fotbalistului Nicolae Mitea, avea postata "fisa tarifara a serviciilor sexuale pe care le oferea", a facut-o pe aceasta sa arunce cu acuzatii in jurul ei. In incercarea de a explica ipostazele deloc placute in care era pusa, aceasta a declarat ca cineva i-a postat pozele pe acea pagina si ca are in vizor doua persoane care ar fi putut face acest lucru: o prietena a ei si fosta iubita a fotbalistului, Raluca Tanase de la Bambi. Acuzatiile au cazut ca un trasnet peste familia cantaretei care s-a simtit umilita de simpla asociere a numelui Ralucai cu Dora, daramite de ipoteza conform careia cantareata ar fi facut asa ceva. Bolnava cu inima, mama blondei de la Bambi a suferit chiar un puseu de tensiune la aflarea acestei teorii a Dorei. "Parintii mei sufera si sunt bolnavi. Eu nici nu ma mai gandesc la mine in astfel de situatii, dar ma tem pentru ai mei, care se supara foarte tare. In seara aia, mama a plans foarte mult si a avut probleme cu tensiunea din cauza aberatiilor acestei fete, pe care eu nu o cunosc. Eu am viata mea si prietenii mei, cantareti, actori, de o cu totul alta factura, nu imi ocup timpul cu astfel de lucruri de care sunt acuzata. Eu nu mai am nimic cu baiatul ala, totul s-a terminat civilizat si fiecare si-a vazut de viata lui. Scenariul asta este total absurd. Eu nu as face asa ceva nimanui", ne-a declarat cantareata. Familia Ralucai a mai fost pusa si in alte randuri in situatii delicate din cauza fotbalistului, care i-a acuzat ca se opun relatiei lui cu blonda.
Sursa: cancan.ro

sâmbătă, 14 iunie 2008

Monica Columbeanu a recunoscut in premiera ca formele Ramonei sunt mai atragatoare

Recent sotia milionarului Columbeanu, cea care s-a asezat confortabil in varful topului celor mai bine platite manechine din Romania a fost "obligata" sa recunoasca faptul ca nu ea este "cea mai cea". "Sora mea este foarte frumoasa si nu are nevoie de pile ca sa puna mana pe contracte. Ea are toate atuurile sa se impuna in modelling, pentru ca, dupa parerea mea, arata mai bine si decat mine", ne-a declarat Moni. Sotia lui Iri considera ca trupul Ramonei este mai bine proportionat in comparatie cu al ei, iar formele mezinei sunt mult mai incitante. Singurul amanunt in privinta caruia sotia miliardarului nu a comentat si a dat de inteles ca nu suporta comparatie este chipul. Este posibil ca sinceritatea dezarmanta a Monicai sa coincida cu gandurile ascunse ale afaceristului, in "gradina" caruia traiesc cele doua modele, sotie si cumnata. Marturisirile Monicai ar putea pune in pericol linistea caminului sau, deoarece este stiut faptul ca Iri are o mare slabiciune pentru femei frumoase aflate la inceputul carierei pe care le ajuta... neconditionat.
"Isi deschide agentie de modele"In ultima vreme, cele doua surori au mers "la pachet", sora cea mica fiind inclusa atat in high life-ul bucurestean, cat si pe podiumul prezentarilor de moda de la noi. Daca Ramona nu reusea sa patrunda in moda, nu ar fi fost o problema, pentru ca sotia lui Iri vrea sa-si deschida o agentie de modele pe care sa o conduca singura-singurica. "Eu m-am intors (n.r. - din America) cu chestii mult mai concrete, insa nu am de ce sa dezbat cu opinia publica planurile mele de viitor. Am proiecte mai importante decat sa-mi deschid o agentie de modele, dar nu neg ca vreau sa fac si asta peste ani", a adaugat Monica.
sursa: cancan.ro

Raduleasca, din nou intr-un film regizat de Sergiu Nicolaescu


Dupa ce in 2005 a interpretat personajul Hilde din lungmetrajul '15', Mihaela Radulescu va face parte din nou din distributia unui film regizat de Sergiu Nicolaescu (78 de ani). In emisiunea 'Scoala vietii' de la Antena 2, veteranul cinematografiei romanesti a dezvaluit ca i-a rezervat prezentatoarei emisiunii 'Duminica in familie' un rol intr-o drama despre regele Carol 1.
La acest proiect, Sergiu Nicolaescu va incepe filmarile in toamna, dupa ce va termina de realizat o pelicula despre jocurile de noroc, pe un scenariu de Andrei Lustic.
sursa: libertatea.ro

Costel Busuioc - in Romania



Toata lumea se astepta ca imediat ce ajunge in Timisoara, acolo unde a sustinut un concert cu doua zile in urma, Costel Busuioc sa fuga la casa din Ghilad si sa petreaca mai mult timp cu familia. Departe de el gandul! 'Pavarotti din Carpati' a spus ca nu are timp sa ajunga acasa. Mai mult, chiar daca si-a adus familia la hotel, Busuioc a refuzat sa doarma in acelasi pat cu nevasta.
Miercuri seara, dupa ce l-au asteptat la aeroport, Daniela Busuioc, sotia lui Costel, si trei dintre copiii lor, Tabita (8 ani), Daniel (7 ani) si Sara (4 ani), au mers la Hotelul Timisoara la care era cazat cantaretul. Masa au luat-o in familie, la restaurant. Imbracati saracacios, fara sa se potriveasca in peisaj, membrii familiei Busuioc au devenit o curiozitate pentru ceilalti clienti ai localului. Surse din interiorul hotelului ne-au declarat ca, noaptea, Costel a refuzat, in mod cu totul surprinzator, sa doarma in acelasi pat cu nevasta, desi a trecut ceva vreme de cand cei doi s-au vazut ultima oara si toata lumea s-ar fi asteptat ca sotii sa incerce sa recupereze clipele de intimitate. Insa Costel si fiul sau au dormit intr-o camera, iar Daniela si cele doua fetite, in alta. Situatia s-a repetat si in a doua noapte, cand, dupa concert, familia Busuioc s-a intors la hotel. La spectacolul de joi, sustinut impreuna cu Filarmonica din Timisoara, Busuioc a inmanat premii unor elevi care au obtinut rezultate bune la anumite materii. Printre acestia, s-au numarat si copiii sai, Tabita si Daniel, foarte talentati la muzica. Premiile au constat in 300 de lei, o enciclopedie religioasa, o carte religioasa, o cutie mare de ciocolata si o diploma.
S-au rezervat 5 camere a 85 de euro
Familia Busuioc a locuit la Hotelul Timisoara, din oras, unde a fost cazata de afaceristul Emil Cristescu, cel care s-a ocupat de organizarea spectacolului. Tot el a fost cel care a asigurat cazarea si masa invitatilor. Pentru acest eveniment au fost rezervate cinci camere, fiecare in valoare de 85 de euro pe noapte. De asemenea, o masa la hotel costa aproximativ 30 de lei.
Spectacol cu casa inchisaSpectacolul de la Timisoara s-a tinut cu casa inchisa. Cele 700 de bilete, cu preturi intre 60 si 100 de lei, au fost vandute imediat. Din banii stransi de pe urma vanzarii tichetelor, 63 de olimpici din oras au fost premiati pentru meritele lor la invatatura.

sursa: libertatea.ro