sâmbătă, 12 aprilie 2008

Ileana Lazariuc se dezbraca in filmul lui Sergiu Nicolaescu

trailer Supravietuitorul

'Mutu munceste ore in sir'



Kanal D lanseaza luni, de la ora 22.30, serialul 'Il Fenomeno', dedicat lui Adrian Mutu, o premiera in materie de TV in Romania. In acest sens, comentatorul sportiv Cosmin Cernat s-a deplasat mult si des in Italia in ultimele saptamani, impreuna cu o echipa de filmare formata din 8 persoane.
Libertatea: Cum e omul Adrian Mutu? Cosmin Cernat: Inainte de toate, o gazda desavarsita. In prima zi am insistat sa mearga toata echipa la el acasa, sa ii cunoasca pe toti colegii! Initial a zis: 'Atata lume, mai Cosmine?!' Eu am raspuns sec: da!!! Apoi baietii au descoperit un star ce i-a tratat cu bauturi fine si o sotie care a gatit niste paste delicioase! La club cum e tratat?El e starul echipei, dar si un tip modest. E un jucator muncitor. Repet, extrem de muncitor! Genul de roman care a inteles ca talentul, in multe situatii, nu te ajuta decat foarte putin. ?sta e mesajul pe care as vrea sa-l transmit multor fotbalisti din Liga I: Mutu munceste ore in sir! Are timp de copii, se joaca impreuna?Consuelo il descrie ca pe un tata perfect, veti vedea la Kanal D! Am realizat un interviu cu Consuelo, in limba spaniola, in care il zugraveste foarte frumos pe Adi.
Prieten cu echipa de filmare.

Cum cooperati la 'serviciu'? Echipa de filmare si Adrian deja s-au imprietenit! La una dintre filmari pe stadion, l-a pus in poarta pe unul dintre producatori, Tudorica, iar in zid pe un cameraman, Bobo! Are o relatie speciala si cu 'Micutu' (1,90 m si peste 100 kg), un fost canotor care face parte din echipa si e responsabil, printre altele, si cu voia buna. Localnicii cum va tolereaza?

Deja toata Florenta stie cine suntem! Suna ciudat! Florentinii vorbesc de Kanal D si de show-ul care va incepe luni, la ora 22.30. E nevoie de demersuri acolo pentru a filma in diverse locuri?Da! Am incercat sa luam cadre intr-unul din magazinele preferate ale lui Adi Mutu, Dolce & Gabbana, iar seful ne-a trimis la Milano pentru niste aprobari! Am renuntat, insa veti vedea imagini interesante cu stilul vestimentar al 'Briliantului'.
7 lucruri pe care nu le stiati despre "Il Fenomeno"
1. Primul teren de antrenament al lui Adrian Mutu a fost apartamentul parintilor sai. Impreuna cu Spiridon Mutu, tatal sau, Adrian juca ore intregi fotbal in casa, folosind usile celor doua dormitoare pe post de porti; 2. Primul animal al familiei Mutu a fost o catelusa din rasa Labrador pe nume Nancy, pe care Adrian a achizitionat-o contra sumei de 25 de lei. Desi, initial, parintii lui Adrian au fost total impotriva ideii de a avea un animal in casa, in cele din urma s-au lasat convinsi de insistentele lui Adrian si ale surorii lui mai mari; 3. Consuelo o invatat-o pe Adriana sa citeasca in limba spaniola. Desi micuta are si carti in limba romana, mama ei o invata alfabetul folosind carti achizitionate din America Latina. Consuelo spune ca va avea grija ca Adriana sa invete temeinic ambele limbi; 4. Spiridon Mutu, tatal fotbalistului, a fost rugat de primul antrenor al lui Adrian sa nu mai vina la antrenamente, intrucat isi timora fiul din cauza observatiilor aspre pe care i le facea in permanenta. Atunci cand a vazut ca Adrian isi face treaba cu seriozitate si ca e sustinut 100% de catre antrenorul sau, Spiridon Mutu si-a cerut scuze pentru atitudinea de pana atunci; 5. Prima masina a lui Adrian Mutu a fost o Dacie, primita cadou de la antrenorul echipei de juniori din Pitesti la care a debutat; 6. Inca de cand a inceput sa plece in primele cantonamente, Adrian a avut grija sa ia cate un cadou pentru fiecare membru al familiei sale, chiar daca acestia il indemnau sa isi cheltuie diurna pentru a se distra. Adrian a pastrat acest obicei pana in prezent; 7. Pentru a-si putea masura evolutia, Adrian Mutu a fost sfatuit de catre tatal sau sa tina o agenda in care sa noteze toate meciurile la care a participat, dandu-si ulterior un calificativ. Spre surprinderea lui Spiridon Mutu, sportivul si-a acordat intotdeauna calificative mai mici decat cele acordate de tatal sau si de catre antrenor.

sursa: libertatea.ro

Cum si-a cunoscut George Copos nevasta


Vrednici. Au pornit de la lingura de lemn, Cristiana, sotia sa, calca si gatea, iar finantatorul rapidist spala si facea curatenie.

S-au cunoscut la cinema, la "Un bilet in plus" (n.r. - Just the Ticket). "S-a oferit sa ma duca acasa. Avea o Dacia 1310, verde, cu numar de Satu Mare. I-am umplut masina cu colegii cu care venisem la film. Eram studenti amandoi. Ne-am indragostit si ne-am casatorit", si-a amintit, pentru CANCAN, doamna Copos. Aproape doi ani, 1981 si 1982, au locuit intr-o camera de camin, in Grozavesti. Faceau mancare pe resou, dormeau pe un recamier, care ziua se strangea pentru a transforma dormitorul in living. "Ne imparteam munca. Cand eu faceam mancare, el spala. Sau cand eu calcam, el facea curat", povesteste Cristiana Copos. In ?83 au primit o locuinta de la stat. In 1986, norocul le-a suras si s-au mutat intr-un apartament cu 3 camere, pe Radu Beller: "Cand s-a nascut Alexandra, mama mea i-a facut cadou un CEC. A fost norocoasa si, dupa noua luni, am castigat, cu acel CEC, o Dacia. Am vandut-o si ne-am mutat la 3 camere". Prima afacere a lor a fost o cofetarie. De ce o cofetarie? Pentru ca sotia finantatorului rapidist este specialista in prajituri. "Fac si acum, la ocazii mai deosebite sau cand vine Alexandra acasa". Dimineata, la cinci, Cristiana Copos matura trotuarul din fata cofetariei, apoi se apuca de facut prajituri.
sursa: cancan.ro

Ioana Tariceanu s-a infuriat la o prezentare de bijuterii


Aflata printre oaspetii de onoare la lansarea unei colectii de bijuterii, sotia premierului Calin Popescu Tariceanu s-a enervat pe organizatori si a plecat inainte ca evenimentul propriu-zis sa inceapa. Anuntata pentru ora 18.30, lansarea noii colectii Royal Caro a intarziat, din motive "tehnice", mai bine de doua ore. Ajunsa cu putin timp inainte de ora 18.30, Ioana Tariceanu s-a intretinut cu lumea, a conversat, a zambit, insa, dupa o ora de asteptare a inceput sa-si consulte ceasul, vizibil iritata de intarziere. Sotia premierului si-a mai smuls inca o jumatate de ora din timpul ei si a asteptat, asezata pe o canapea. La ora 20.00, s-a ridicat brusc, a remarcat nervoasa "asta-i culmea!" si a iesit calcand apasat, fara sa se uite inapoi.
sursa: cancan.ro

Iubitul Nicoletei Luciu e combinat cu o unguroaica


In loc sa fie motiv de fericire, sarcina Nicoletei Luciu pare a fi marul discordiei in relatia cu Zsolt, pentru ca miliardarul nici nu se gandeste s-o ia de nevasta pe focoasa bruneta si nu se considera pregatit sa aiba un copil. Insa, surse din anturajul omului de afaceri sustin ca altul este motivul pentru care Zsolt nu vrea sa-si incurce viata cu Nicoleta. Si anume ca barbatul ar fi, de ceva vreme, implicat intr-o alta relatie. Femeia pe care se pare ca Zsolt o iubeste este o unguroaica frumoasa din Miercurea Ciuc. Cei doi au fost vazuti de mai multe persoane impreuna, in ipostaze tandre, iar printre apropiatii miliardarului ei trec drept cuplu. "Nu prea vin in Capitala, ca sa evite presa sau scandalul. Dar au fost de cateva ori impreuna chiar si in Bucuresti", ne-a declarat sursa noastra. Mai multe persoane au confirmat varianta potrivit careia Zsolt nu ar fi fost de acord cu sarcina Nicoletei si i-ar fi atras atentia in repetate randuri sa renunte la copil. Amicii frumoasei brunete au povestit ca au vazut-o, in ultima perioada, schimbandu-se de la o zi la alta sub ochii lor. De mai multe ori a izbucnit in plans din senin, e mai tot timpul trista si refuza sa comunice cu persoanele din jur. De altfel, Nicoleta, care a piedut o sarcina la sfarsitul primaverii anului trecut, a declarat in repetate randuri ca isi doreste foarte mult un copil. Daca relatia dintre Nicoleta si Zsolt a fost presarata de-a lungul timpului cu tot felul de picanterii, certuri in public sau scene de gelozie, cu vacante romantice si cadouri scumpe, in ultima vreme intre ei s-a strecurat raceala. In ultima perioada s-au vazut destul de rar, iar la una dintre intalnirile lor, de la sfarsitul anului trecut, Nicoleta a fost surprinsa de paparazzii revistei Ciao! plangand intr-un restaurant, la una dintre intalnirile ei cu Zsolt.
sursa: cancan.ro

Salvata de la orbire de Gigi Becali si CANCAN


Generozitate. Finantatorul echipei Steaua ofera 30.000 de euro unei fete de 15 ani care risca sa-si piarda vederea.

Omul de afaceri Gigi Becali isi reconfirma reputatia de om generos. Aflat la Muntele Athos pentru a se reculege inainte de Paste, el a acceptat sugestia ziarului CANCAN de a ajuta o fata, in varsta de 15 ani, sa fie salvata de la orbire. "Buna ziua, numele meu este Mariela Popovici si am o fata, in varsta de 15 ani. In urma unor analize medicale efectuate la Policlinica M.Ap.N. pentru admiterea la Liceul Militar, Ana-Maria nu a trecut de examenul oftalmologic, fiind declarata inapta pentru cariera militara. Dupa mai multe drumuri pe la tot felul de doctori, i s-a pus diagnosticul: adenom hipofizar cu atrofie nerv optic. Este vorba de o tumoare care s-a dezvoltat in "seaua turceasca", sub creier. Din aceasta cauza, fetita mea risca sa orbeasca, daca operatia nu este facuta cat mai repede. Numai ca, operatia poate fi facuta doar in Germania, la Hanovra, doctorul Fahlbusch garantandu-ne reusita interventiei. Aceasta operatie costa, insa, 30.000 de euro... O suma imensa pentru noi, ca familie. Eu am salariul de 1.000 de lei, iar sotul meu 800 de lei. Rugamintea noastra este, daca puteti, sa ne ajutati cu orice suma... Poate cineva ne va intinde o mana de ajutor". Acesta este anuntul care ne-a determinat sa ne implicam pentru a o ajuta pe Ana-Maria. Am luat imediat legatura cu Gigi Becali. Se afla la Muntele Athos, pentru a se reculege. I-am explicat despre ce e vorba. "Da, nicio problema. Le dau eu 30.000 de euro sa duca fetita in Germania la operatie. Ia legatura cu familia, spune-le sa nu isi mai faca griji, pentru ca o sa-i ajut eu. Cand ajung in tara, le voi da banii", ne-a transmis Becali, la randu-i, tata a trei fete.
Ana-Maria va fi operata marti, la HanovraCand i-am sunat sa le dam vestea cea mare, parintilor Anei-Maria nici nu le-a venit sa creada. "Sa va dea Dumnezeu sanatate si domnului Becali. Ah, ce bine, ca numai noi stim prin ce am trecut zilele astea. Nici nu avem cuvinte sa exprimam multumirea. Nu stiu ce ne-am fi facut fara dumneavoastra, ca stransesem doar 7.000 de euro. Promisiuni am tot avut, dar nu a venit nimeni sa ne ajute concret", ne-a declarat mama fetei, Mariela. Ana-Maria va pleca, marti, spre Germania si se va interna la Institutul de Neurochirurgie din Hanovra. Echipa de chirurgi care o va opera pe fetita va fi condusa de doctorul Rudolf Fahlbusch.


sursa: cancan.ro