luni, 19 noiembrie 2007

'N-am mai simtit copilul'


Andreea Marin le-a dat emotii sambata seara celor prezenti in platoul emisiunii 'Surprize, surprize'. Imediat dupa show, vedeta TVR, insarcinata in opt luni, a fost luata cu o salvare si dusa de urgenta la Maternitatea Giulesti.
Dupa ce emisiunea s-a incheiat, Andreea Marin a simtit ca este ceva in neregula cu bebelusul si a vrut sa mearga de urgenta la spital. Ea a fost urcata in salvare si transportata la Maternitatea Giulesti, unde i s-au facut toate investigatiile necesare. 'Nu m-am simtit rau, dar m-am speriat pentru ca nu am mai simtit copilul', ne-a marturisit viitoarea mamica. De altfel, in ultima perioada, un echipaj medical si o salvare au stat tot timpul pe platourile de la 'Surprize, surprize' gata sa intervina in caz de nevoie. Ajunsa la spital, sotiei lui Stefan Banica jr. i s-au facut toate analizele si s-a constatat ca totul este in regula, atat cu ea, cat si cu bebelusul. Simptomele pe care Zana Surprizelor le-a acuzat au fost cauzate, dupa spusele medicilor, de oboseala acumulata.
A fost cea mai dificila emisiune Andreea ne-a marturisit ca emisiunea 'Surprize, surprize' de sambata, ultima prezentata de vedeta in direct in acest sezon, a fost foarte dificila. Din aceasta saptamana si pana la sfarsitul anului, telespectatorii pot urmari cateva emisiuni inregistrate de vedeta in avans, despre care Andreea promite ca 'vor fi cu totul deosebite'.
Patru nominalizari la Gala Femeilor de Succes
In afara de nasterea care e programata in perioada Sarbatorilor, Andreea Marin va avea o luna decembrie incarcata si din punct de vedere profesional. Vedeta TVR are patru nominalizari la Gala Femeilor de Succes, eveniment organizat pe 9 decembrie la Palatul Parlamentului. Andreea e nominalizata la categoriile: cea mai buna moderatoare de televiziune, cea mai populara vedeta a anului, cea mai buna imagine feminina a anului si cea mai eleganta prezenta feminina a anului. De cealalta parte, rivala ei, Mihaela Radulescu, are doar doua nominalizari, la cea mai buna moderatoare de televiziune si cea mai buna imagine feminina a anului.


Cadavrul lui Dumitru Tinu va fi deshumat


Corpul fostului director de la ziarul "Adevarul", Dumitru Tinu, va fi deshumat deoarece sunt necesare probe suplimentare in cadrul anchetei privind imprejurarile mortii sale, a anuntat Antena 3. Decizia a fost luata de prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalului Prahova, Liviu Tudose. Dumitru Tinu si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie produs in primele ore ale anului 2003.

Cererea de deshumare a fost facuta de fiul jurnalistului, Andrei Iucinu. O prima cerere de deshumare, inaintata in luna august 2006, a fost respinsa, iar Iucinu a facut recurs, care a fost admis de prim-procurorul Liviu Tudose.

Deshumarea va fi efectuata cel mai probabil in perioada 10-15 noimebrie, a precizat Antena 3.

Dosarul de cercetare penala privind imprejurarile in care a murit Dumitru Tinu a fost redeschis in noiembrie 2006, la solicitarea lui Iucinu, a mamei sale, Emilia, precum si a sorei si nepotului
jurnalistului.

sursa: http://www.hotnews.ro/articol_87741-Cadavrul-lui-Dumitru-Tinu-va-fi-deshumat.htm

luni, 5 noiembrie 2007

Mihaela a adunat 256.888 euro pentru Teodora


Mihaela Radulescu a reusit sa stranga, in total, 256.888 de euro pentru micuta Teodora, fiica Lianei Stanciu si a lui Mita, de la Bere Gratis. 206.888 de euro, adica banii intrati in conturile personale ale vedetei postului Antena 1 puse la dispozitie de Mihaela pe toata perioada campaniei umanitare, au fost deja transferati in cele ale parintilor Teodorei. In afara de acestia, 5.000 de euro s-au mai donat direct in contul spitalului, 35.000 de euro pe cardul de salariu al Lianei si inca 10.000 de euro, donatii in asteptare. In total 256.888 de euro, bani adunati pentru ca micuta Teodora sa se vindece de cancer.
sursa: libertatea.ro