vineri, 24 august 2007

Florin Calinescu a pus ochii pe Miss Playboy

Detinatoarea titlului "Miss Playboy" 2006, Roxana Ungureanu, a reusit sa treaca de prima faza a preselectiilor organizate de Mediapro pentru filmul de lung-metraj pe care il va regiza Florin Calinescu. Potrivit unor surse neoficiale, bomba sexy a intrat in finala pentru rolul feminin, urmand sa-si dispute adjudecarea acestuia cu alte trei fete. La casting au participat numeroase modele, producatorii dorind distribuirea unei tinere fara experienta actoriceasca, dar cu un fizic remarcabil. Competitia a fost, se pare, foarte incrancenata, din moment ce pe lista celor refuzate s-a aflat inclusiv castigatoarea concursului "Miss Bikini" din acest an, manechinul Nicoleta Macarencu. Iubita playboy-ului Claudiu Patrascu, Roxana, nu a mai jucat in niciun serial sau film pana acum, insa a avut cateva aparitii in videoclipuri, cel mai recent fiind cel al trupei Akcent. In ciuda lipsei de experienta, exista voci care sustin ca modelul este favorit la castigarea rolului, tocmai pentru ca Playboy doreste promovarea ei intensa, cu atat mai mult cu cat, se pare, ea ar fi in carti si pentru un pictorial in editia-mama a publicatiei, din Statele Unite.

sursa: cancan.ro

Filmul lui Mungiu, propus pentru Oscar


Marele castigator al Premiului Palm dOr de la Cannes 2007, filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" al regizorului Cristian Mungiu va intra in cursa pentru Oscar, la categoria "cel mai bun film strain". Potrivit Centrului National de Cinematografie, Romania nu a anuntat inca Academia de Film Americana de alegerea sa, insa o va face in zilele urmatoare. Din lista de propuneri, Academia va alege cateva pelicule pe care le va nominaliza pe 22 ianuarie 2008.
sursa: cancan.ro

Dragos Mostenescu vecin cu Anna Lesko

De cand a semnat cu Kanal D, actorul a schimbat masina si s-a facut vecin cu Anna Lesko.
Fostului protagonist al sitcomului "La bloc", Dragos Mostenescu, ii merge din ce in ce mai bine de cand s-a mutat de la Pro TV la Kanal D. Aflat printre vedetele care nu au putut refuza oferta financiara tentanta facuta de televiziunea turca, actorul are toate motivele sa se felicite pentru aceasta decizie. La aproape jumatate de an de la transferul sau, Mostenescu se bucura din plin de beneficiile unui trai imbelsugat. El si-a schimbat masina, un Mercedes vechi, cu un automobil cu tractiune integrala marca Subaru Tribeca, al carui pret porneste de la 32.000 de dolari, si s-a mutat intr-o vila foarte frumoasa din Baneasa. Avantajul de a locui intr-un cartier select al Capitalei este sporit si de faptul ca printre vecinii sai se numara si cantareata Anna Lesko. Ca si la Pro TV, la Kanal D actorul joaca intr-un sitcom intitulat "Gasca", difuzat marti si miercuri. Alaturi de el, pe genericul acestei productii, se mai afla si fostii sai colegi din "La bloc", Emil Mitrache si Tudorel Filimon. Inainte de a se specializa pe sitcomuri, Mostenescu a facut parte din echipa de la "Chestiunea zilei".

sursa: cancan.ro

Maria Marinescu vs Megastar


Maria Marinescu a filmat miercuri seara primul ei videoclip muzical. Vedeta canta in duet, alaturi de castigatorul concursului Megastar, Catalin Josan, piesa 'Big Brown Eyes', compusa de Marius Moga.
Fosta doamna Tiriac nu se lanseaza in muzica, dar a acceptat cu placere invitatia lui Gal Golan, managerului casei de discuri Universal Music de a face un duet cu Catalin Josan, castigatorul concursului Megastar din Romania. 'Eu si Maria suntem foarte buni prieteni. I-am propus sa cante saptamana trecuta, iar ea a acceptat. Are aptitudini muzicale si cred ca proiectul va avea succes', ne-a povestit Golan.Chiar daca si-a dorit inca din copilarie sa cocheteze cu muzica, Maria crede ca acum este prea tarziu. 'Cand eram mica si ma intrebau cei din jurul meu ce-mi doresc sa devin cand o sa fiu mare, le spuneam tuturor ca vreau o cariera de cantareata', ne-a mai spus Maria, care colaboreaza cu artistii Universal in calitate de stilist. Piesa pe care ea o canta alaturi de Catalin este compusa de Marius Moga, iar clipul pe care l-au filmat miercuri a fost realizat de Iulian Moga. S-au folosit doua locatii: o benzinarie de langa Bucuresti si Irish Pub din bulevardul Titulescu.

OTV si isteria LOTO marele bilet

Isteria provocata de 'marele bilet' continua. Miercuri seara, OTV a reusit sa stranga toti banii necesari combinatiei de 23 de numere pe care intentioneaza sa o joace la extragerea 6 din 49 de duminica aceasta.
'Avem cei 137.000 de euro, iar banii au fost adunati de la 623 de oameni. Un numar cu noroc, care parca anunta ca cele 6 numere castigatoare vor fi printre cele 23 alese de noi pe bilet', spunea increzator, miercuri noapte, Dan Diaconescu, bossul postului de televiziune de pe bulevardul Magheru din Capitala. Din nefericire, nu toti bucurestenii care au format cozi interminabile in fata OTV au reusit sa intre 'in carti'. Cateva zeci si-ar fi dorit sa ia parte la inedita initiativa, dar au fost refuzati dupa strangerea sumei. 'Banii se afla acum intr-un seif al OTV, fiind paziti de patru bodyguarzi. Biletul va fi platit cu banii jos, iar cele 23 de numere alese de Ogica si Dorel vor fi facute publice abia duminica, la ora 14.00, dupa inchiderea agentiilor Loto', ne-a marturisit realizatorul tv Luis Lazarus.'Marele bilet' a bagat, se pare, zazanie si printre cei care au avut ingenioasa idee. 'Am o informatie sigura, cum ca Loteria Nationala are un spion printre noi, cei sapte care am avut initiativa de a juca biletul de 137.000 de euro. Este incredibil ca mai-marii Loteriei recurg la astfel de strategii, insa au facut-o si am dovezi. Mai mult, stiu cine este infiltratul, insa nu am sa-i divulg numele decat dupa extragere. Tot ceea ce va pot spune in acest moment este ca nu e vorba nici de Dan Diaconescu si nici de Luis Lazarus. Din fericire, am depistat la timp spionul si vom avea grija sa ne ferim de el ca sa nu ne pericliteze jocul de duminica', ne-a declarat Stelian Ogica.

Jean de la Craiova a compus "Loto maneaua"
Dupa ce s-a suparat ca nu a castigat la Loto, duminica trecuta, manelistul Jean de la Craiova s-a gandit ca numai talentul lui de cantaret il poate ajuta sa aiba mai mult noroc. Ca atare, si-a pus creierul la contributie si a compus o melodie care are toate sansele sa devina hitul toamnei.
Cantaretul a 'scornit' astfel o manea speciala care sa-l duca mai aproape de castig, la extragerea de duminica. 'Daca nu am luat potul cel mare, m-am gandit macar sa fac un imn jocului de noroc pe care-l iubesc atat de mult. Asa am compus "Loto maneaua"', ne-a declarat ieri Jean de la Craiova. Manelistul a recunoscut ca a fost inspirat de marele premiu pus in joc la 6/49, dar este convins ca va castiga doar cel caruia ii este 'scris in frunte norocul'. Indiferent de rezultatul extragerii de duminica, Jean promite ca-si va pastra calmul si nu va mai da foc biletelor.

Duminica n-am rabdare
Sa castig potul cel mare!
Merg pe mana lui Ogica.
Inainte, fara frica!
Jocul ce ne place noua.
E 6 din 49.
Merge bine smecheria
Joaca toata Romania

Refren:
Norocul, norocul sta in fruntea ta
Nimeni niciodata nu ti-l poate lua
Norocul si mirul de la Dumnezeu
Te vor face in viata sa castigi mereu
sursa: Libertate.ro

marți, 21 august 2007

Daniela Gyorfi la mare la soare


Daniela Gyorfi, la mare, langa piscina unui complex turistic, intr-un costum de baie in cele mai noi tendinte
sursa: cancan.ro

Irina de la ASIA cu Cristi Borcea in concediu


Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae, se pregateste sa debuteze pe micul ecran cu o emisiune la Romantica. Pana la intrarea in grila a productiei "Suvite cu fite", la inceputul lunii octombrie, bruneta profita din plin de timpul liber, facandu-si planuri pentru ziua ei de nastere. Cantareata va sarbatori la Monte Carlo in compania iubitului ei, omul de afaceri Marius Vizer, precum si a directorului general al clubului Dinamo, Cristi Borcea. "Ziua mea de nastere o vom petrece la Monte Carlo impreuna cu familia Borcea si alti cativa prieteni. La intoarcere, sper sa am timp sa ma apuc de filmarile pentru primul videoclip din cariera mea solo. La proiectul meu muzical lucrez cu Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Darius Mangal", ne-a declarat Irina. Cantareata va veni in Romania in luna septembrie, cand incep filmarile pentru emisiunea "Suvite cu fite" de la Romantica.


sursa: cancan.ro

Delia se pare ca va avea un nou Look

Cantareata face sondaj public pentru a decide daca se va tunde sau nu.
Una dintre vedetele care si-au schimbat stilul muzical de-a lungul timpului, dar nu si lungimea parului este si Delia. Blonda si-a reconsiderat insa parerile in acest sens si isi doreste sa renunte la plete. Fermecata de tunsoarea Victoriei Beckham, blonda intentioneaza sa adopte si ea acelasi stil de coafura, insa este deranjata de faptul ca prea multe vedete s-au tuns in acest fel. "Eu vreau foarte tare sa ma tund, dar nu prea imi place faptul ca multa lume s-a tuns asa anul asta. Probabil ca voi mai astepta putin pana se schimba moda si ma voi tunde asa cum vreau eu, cand restul isi vor pune mese", a declarat cantareata, alergica la "uniforma". Tunsoarea lansata de Victoria Beckham a fost adoptata la noi de vedete precum Andreea Marin, Daniela Gyorfi sau Oana Roman. Pentru a-si usura decizia, blonda a initiat chiar un sondaj public, bazandu-se pe bunul-gust al fanilor. Aflata intr-o emisiune, ea le-a cerut telespectatorilor sa trimita SMS-uri in care sa se exprime pro sau contra tunsorii.
Se cearta cu Matteo din cauza distantei. Daca in privinta coafurii are inca dubii, Delia este ferm convinsa ca deciziile ei sunt cele mai bune atunci cand vine vorba de iubitul ei, Matteo. Desi multa lume le reproseaza ca stau prea mult timp impreuna, riscand sa se "sufoce" unul pe celalalt, cantareata si rapperul insista sa sustina contrariul. "Nu este adevarat ca petrecem prea mult timp impreuna. Nu ne dauneaza faptul ca suntem nedespartiti, ba dimpotriva. Atunci cand suntem la distanta, apar certurile", a spus blonda.
sursa: cancan.ro

miercuri, 15 august 2007

Bahmuteanu, la un pas sa piarda din nou sarcina


Adriana Bahmuteanu a fost internata ieri la pranz intr-o rezerva a sectiei Maternitate a Spitalului CFR 2, dupa ce a acuzat contractii puternice.
Adriana are 30 de saptamani de sarcina, iar dr. Silvia Miciner, cea care monitorizeaza dezvoltarea fatului, a declarat ca daca nu se opresc contractiile ar putea pierde copilul. Sotia milionarului Silviu Prigoana a fost supusa urgent unui tratament specific, iar bataile inimii fatului au fost monitorizate la aparate. Cu toate ca aseara era in afara oricarui pericol, Adriana a preferat sa ramana in spital pentru a evita orice risc de a pierde copilul. Silviu Prigoana si mama Adrianei au vizitat-o dupa ora opt seara.


sursa: libertatea.ro

Iubitul lui Cheeky Girl, a venit in Romania

Gabriela de la Cheeky Girls s-a operat ieri la rinichi. Interventia a avut loc intr-o clinica particulara din Cluj, iar pacienta a fost insotita doar de tatal ei, singurul din familie care a avut acces in cladire. Iubitul cantaretei, Lembit Opik, a ajuns la Cluj ieri dupa-amiaza si i-a adus Gabrielei numeroase cadouri.
Gabriela Irimia, una dintre surorile Cheeky Girls, a suportat ieri o interventie medicala cu ultrasunete pentru eliminarea pietrelor de la rinichi. Tanara avea dureri in zona lombara de mai multa vreme si a aflat in urma testelor medicale ca are multe pietre la rinichi. Ea s-a decis sa suporte interventia cu ultrasunete la o clinica din Cluj, unde se va opera peste cateva zile si la sani, pentru a-si inlocui implanturile cu silicon. Ieri dupa-amiaza a ajuns la Cluj si iubitul ei, Lembit Opik. Acesta a plecat din Marea Britanie cu un avion al companiei Malev si a ajuns la Cluj dupa o escala la Budapesta. Si-au amanat vacanta. Parlamentarul a dorit sa fie alaturi de iubita lui dupa interventiile medicale si sa o incurajeze. El a anulat vacanta din Sardinia, dar i-a promis Gabrielei o alta excursie, dupa ce isi va reveni.
Englezul a cumparat flori de pe aeroport.
Lembit a aterizat pe aeroportul de la Cluj in jurul orei 15.00. Inca din primele minute petrecute in Romania, a aratat ca e un tip deschis si jovial. A glumit cu ziaristii si a cumparat de pe aeroport trei buchete de flori pentru Gabriela, mama si sora ei. Apoi, englezul s-a plimbat prin Cluj, mai ales ca e prima data cand se afla in tara noastra. Primele cuvinte invatate de el in limba romana au fost 'buna ziua'.
sursa: libertatea.ro

marți, 14 august 2007

Iubitul lui Cheeky Girl are interzis la sex

Potrivit tabloidului britanic The Sun, parlamentarul Lembit Opik are interzis la sex din cauza unor probleme de sanatate ale iubitei sale, romanca Gabriela Irimia, componenta trupei Cheeky Girls. Gabriela sufera de pietre la rinichi, asa ca medicul i-a recomandat repaus la pat si i-a interzis sa mai intretina relatii sexuale. Cantareata va fi operata saptamana aceasta in Romania, unde a venit si iubitul ei, Lembit Opik.

Simona Sensual, nu te teme!

Cel mai dur jucator de Local Kombat din Romania, Catalin Morosanu, zis si 'Moartea din Carpati', ii sare in ajutor Simonei-Sensual. Dupa ce a citit in Libertatea despre problemele pe care le are blonda, Catalin a promis ca o va apara de fanul care o ameninta cu moartea.
Salvarea Simonei-Sensual ar putea veni de la Catalin Morosanu, cel mai inrait luptator din circuitul Local Kombat. Sportivul vrea sa o apere pe vedeta rubricii Vremea de barbatul misterios care o ameninta cu moartea si spune ca, daca e nevoie, va veni de la Iasi la Bucuresti sa aiba grija de ea. 'Cand am auzit ca Simona are probleme m-am gandit imediat sa o ajut. Nu mi se pare normal ca toti obsedatii sa atenteze la viata fetelor frumoase. Cred ca acest individ profita de faptul ca Simona este neajutorata, doar ca acum lucrurile s-au schimbat. Sa vedem acum daca mai are curaj sa se ia de ea', ne-a declarat Morosanu. "Acum sper ca individul sa ma lase in pace"Simona l-a vazut pe Morosanu luptand si a spus despre el ca i se pare unul dintre cei mai curajosi din breasla. 'Cui nu i-ar placea sa-i poarte de grija Catalin Morosanu?', ne-a spus Simona, care e acum ceva mai linistita, de cand stie ca o va 'veghea' luptatorul din Local Kombat. 'Sper ca individului care ma ameninta cu moartea sa i se faca frica atunci cand il va vedea pe Catalin si sa nu mai aiba curaj sa ma ameninte', ne-a mai spus vedeta.
S-a antrenat intr-o cusca
Catalin Morosanu are 23 de ani si face lupte de doi ani si jumatate. Este cunoscut ca fiind un tip extrem de dur, fara frica de adversari. Dovada o face si faptul ca a acceptat sa se bata cu celebrul Stefan Leko, in luna mai, la Gala K 1 din Romania.
Catalin locuieste in Iasi si se pregateste acum pentru urmatoarea lupta, unde va avea un adversar la fel de puternic precum Leko. 'Moartea din Carpati' si-a aratat latura agresiva cu cateva zile inainte de Gala K1 de la Iasi, cand s-a antrenat inchis intr-o cusca pentru ca nu mai putea fi tinut in frau de colegi, dar si intr-un clip in care ii arata adversarului ce urma sa pateasca, rupand capul unei papusi cu gura.




sursa: libertatea.ro

luni, 13 august 2007

Luminita Anghel face scandal la aeroport

Cantareata si Bogdan Fraedrich au provocat un scandal la ghiseul de Check-In.
Luminita Anghel si Bogdan Fraedrich au fost protagonistii unui incident neplacut joi (saptamana trecuta), pe aeroportul din Malaga, Spania. Cei doi s-au prezentat la ghiseul de Check-In, (n.r. - ghiseu de inregistrare) cu multe bagaje. Atat de multe si voluminoase, incat dupa ce a constatat ca depasesc greutatea admisa, lucratorul aeroportului le-a cerut celor doi pasageri sa plateasca o suprataxa per kg, in functie de distanta, asa cum se obisnuieste peste tot in lume. Fara sa tina cont de nimeni si de nimic, cantareata si iubitul ei, Sanchi, au facut un scandal de nedescris, atragand privirile contrariate ale celor din jur. Vacarmul facut de cei doi nu a ramas, insa, fara urmari. Dupa minute intregi de agitatie si cearta cu personalul de la Check-In, Luminita si Bogdan au fost invitati de catre politia aeroportului din Malaga intr-o camera din aeroport pentru discutii lamuritoare. Dupa ce ofiterii au vorbit si i-au convins pe cei doi sa plateasca respectiva taxa, acestia au fost lasati liberi si s-au imbarcat in liniste in cursa spre Milano unde au aterizat pe aeroportul Malpensa.
sursa: cancan.ro

Gina Pistol se lupta la WC cu prostituatele


Vedeta "Playboy" Gina Pistol a avut parte de un weekend incins, la mare. Vineri noaptea ea s-a retras cu un grup de prieteni intr-un club din Mamaia. Spre dimineata, inainte sa plece catre hotel, Gina s-a dus la WC, unde mai multe fete formasera o coada si asteptau sa intre in cabina. Vedeta "Playboy" s-a asezat linistita la rand. La un moment dat, o alta tanara a vrut sa intre in WC peste rand, ceea ce a infuriat-o la culme pe Gina Pistol. "Fata care a vrut sa intre in fata era cu o prietena. Gina i-a zis sa se duca la coada, ca altfel o da afara! De la asta a inceput un adevarat circ. Cele doua prietene s-au luat de Gina, una a prins-o de gat, iar cealalta injura ca la usa cortului. Am inteles ca fetele alea sunt cunoscute prin cluburile de noapte de pe litoral, ca se ocupa cu prostitutia. Nici Gina n-a stat cu mainile in san si a impins-o pe una dintre ele de perete. In tot scandalul care s-a iscat a aparut si Codin "Poponet", dar si un barbat care era cu celelalte doua fete. S-au luat toti la cearta, iar "Poponet", fostul iubit al Ginei, a pus mana pe telefon si a chemat mai multi bodyguarzi", ne-a marturisit unul dintre martorii paruielii.
Au cazut la pace in fata clubului. De cealalta parte, si barbatul care le insotea pe rivalele Ginei Pistol a dat telefon sa-si cheme prietenii. "In nici zece minute, s-au strans in fata clubului mai multi barbati care sa le ia apararea fetelor. "Poponet" a adunat vreo 30 de bodyguarzi, iar pentru fetele alea au venit patru masini cu smecherasi din Constanta", ne-a relatat un alt martor. Cearta a fost aplanata de bodyguarzii clubului, care le-au impacat pe fete, inainte ca protectorii lor sa se incaiere. Gina n-a ramas, insa, datoare. Potrivit surselor noastre, ea a raspuns, cu acelasi limbaj, injuraturilor prostituatei. "Numai in gura lor sa nu fi fost, ca te cruceai. Pentru o cearta intre femei, era sa se incaiere intre ei vreo 50 de oameni!", a declarat pentru CANCAN si unul dintre bodyguarzii clubului.

sursa: cancan.ro

Irinel se simte bine si cu cumnata sa

Miliardarul nu i-a simtit lipsa Monicai, care a fost ocupata cu cititul.
Familia Columbeanu a revenit weekendul acesta la mare, intr-o noua formula. Cei trei, Iri, Monica si Irina, au fost insotiti de cumnata miliardarului, Ramona Gabor. Profitand de prezenta acesteia, Monica si-a luat un scurt repaus in ceea ce priveste ingrijirea fiicei sale, Irina. Ea i-a cedat, increzatoare, pentru cateva ore rolul de mama, surorii sale. Iri si fetita lui, Irina, au stat pe plaja sub atenta supraveghere a Ramonei, in timp ce Monica s-a dedat lecturii, fiind extrem de preocupata de aceasta, nemaivazand si nemaiauzind nimic din tot ce se petrecea in jurul ei. De fapt, aceasta nici nu si-a ridicat ochii din revista pe care o sorbea cu nesat nici cand fetita i-a fost adusa alaturi. Pe parcursul sederii la plaja Irinel, cumnata lui si Irina se distrau de minune la cativa pasi de Monica, ce, parea "transportata" de mesajul publicatiei. Tabloul de familie surprins de paparazzii Cancan ne dezvaluie un Columbeanu relaxat si deloc afectat de faptul ca sotia nu i-a acordat nicio clipa atentie. Compania cumnatei sale a fost suficienta pentru a-i asigura buna dispozitie miliardarului.
Iri, in relatii bune si cu sora Annei Lesko. Se pare ca lui Irinel ii place sa fie inconjurat de cat mai multi oameni, mai ales daca acestia fac parte din "familie". Pe vremea cand Anna Lesko era iubita omului de afaceri, in somptuoasa vila de la Snagov isi petrecea timpul si sora mai mica a cantaretei, care era bine primita de catre Columbeanu. Venita tocmai de la Chisinau, sora Annei le tinea de urat celor doi, pe perioada vacantelor.

sursa: cancan.ro

Ce preturi au vedetele noastre

Cele mai sexy aparitii feminine din muzica romaneasca si-au pregatit pentru aceasta vara pentru spectacolele pe care le sustin prin toata tara coregrafii care te lasa fara glas. Cateva miscari lascive si cateva dansatoare indraznete costa intre 600 si 5.500 de euro. Iar daca show-ul se desfasoara intr-un cadru privat, senzatia este si mai puternica.
Nicoleta Luciu iti poate iesi din tort in schimbul a 1.200 €
Nicoleta Luciu nu renunta la actorie pentru muzica, ea incercand sa imbine ambele meserii intr-un mod placut. Se pare ca vedetei ii prind foarte bine orele petrecute pe platourile de filmare de la Buftea, caci in spectacolele pe care le sustine alaturi de dansatoarele sale se descurca de minune. Cele doua tinere care o insotesc fac adevarate show-uri erotice, completate fireste de prezenta Nicoletei. Ea insasi ii incita pe spectatori, iar cand vine vorba sa o tii in brate pe cea mai sexy femeie din Romania, nici nu te gandesti ca onorariul ei este de 1.200 de euro.

Trident - 800 €
Cele trei gratii blonde de la Trident nu au reusit sa se faca remarcate prea mult pentru vo-cea lor deosebita, insa trupurile lor zvelte nu au putut trece neobservate. Mai ales daca isi si dezgolesc anumite parti ale corpului. Toate astea pentru 800 de euro.
Laura Andresan face spectacol total - 600 €
Laura Andresan este de departe una dintre cele mai fierbinti aparitii din muzica romaneasca. Nu are deloc inhibitii, iar in show-urile pe care le sustine, cei prezenti au parte de imagini fierbinti cu ea si cu dansatoarele ei, adica pot vedea live saruturi, imbratisari si dansuri lascive, toate acestea pentru 600 de euro.

Anna Lesko te farmeca pe loc pentru 1.200 €
Anna Lesko nu mai are nici un iubit celebru, dar nici nu are nevoie. Si-a luat doua dansatoare cu care colinda tara in lung si in lat, prin diverse cluburi sau pe la concerte. Bustul ei impresionant taie rasuflarea barbatilor prezenti. Coregrafia pregatita de Anna si de fetele sale merita pe deplin cei 1.200 de euro.

Loredana are cea mai scumpa prestatie - 5.500 €
Loredana are vechime pe scena muzicala. Ea a reusit totdeauna sa se adapteze la cerintele publicului, iar cand si-a dat seama ca trebuie sa-si lase la vedere chiloteii, a facut-o fara prea mari retineri. O artista complexa, Loredana nu canta insa fara 5.500 de euro.
Andreea Banica, scumpa dar buna - 1.600 € Andreea Banica este cu siguranta o cantareata dorita de multi la petrecerile lor. Insufleteste atmosfera, canta alaturi de public si danseaza cu foc cu cei prezenti, dar si... pe cei prezenti. Andreea stie sa faca show, meritandu-si astfel onorariul de 1.600 de euro.
Andreea Balan vine cu dansatoarele - 800 €
Andreea Balan nu mai este o simpla pustoaica si lasa sa se vada acest lucru in ultimul sau videoclip. Si publicul prezent la spectacolele sale observa ca Andreea s-a maturizat si mai vede ca pentru 800 de euro ea face un adevarat spectacol alaturi de dansatoarele ei.

Daniela Gyorfi stie cum sa te duca in al noualea cer - 1.200 €
Daniela Gy?rfi este o artista care a reusit sa-si pastreze fanii de-a lungul anilor prin muzica, dar si prin look-ul sau mereu actualizat. Pe scena, Daniela este o adevarata explozie de energie si de sexualitate. Cei care au fost la concertele ei sau la petrecerile unde a fost invitata stiu acest lucru, iar sumele pentru care Daniela ii face pe barbati sa se simta ca in al 9-lea cer sunt cuprinse intre 800 si 1.200 de euro.
sursa: libertatea.ro

Corina Chiriac are o drama in familie


De cativa ani, Corina Chiriac traieste o drama. Matusa din partea tatalui ei, Angela Anastasiu (81 de ani), e bolnava de Alzheimer. Din pacate, tratamentul nu-i mai e de folos. Si cea mai mare suparare a Corinei este ca matusa care a botezat-o nu vrea sa stea internata sub ingrijire permanenta.
'In ultimii cinci ani, boala matusii mele s-a agravat', povesteste artista. Verisoara Corinei a angajat doua femei care sa-i ingrijeasca mama, dar ambele au plecat cu diferite bunuri din casa si cu pensia batranei.
Batrana a refuzat sa fie dusa la azil
Corina Chiriac a incercat apoi s-o duca pe matusa ei la un azil, insa batrana a refuzat sa fie internata, amenintand cu sinuciderea in cazul in care nu este lasata sa stea acasa. Din cauza bolii, femeia iese singura din casa, tipand in gura mare ca moare de foame. 'Nu o data a iesit pe strada strigand ca n-a mancat de zile intregi, invitand in casa straini de pe strada, sa-i tina de urat sau sa cumpere eventual chiar casa, in schimbul unei tigari. Multi sunt cei care au vazut-o pe bolnava in ciorapi pe strada, tipand si cersind favoruri netrebuincioase', se destainuie Corina.
Boala afecteaza memoria
Boala Alzheimer e o afectiune degenerativa a creierului. Determina tulburari de memorie, gandire si comportament. Este cea mai frecventa cauza a dementei in randul persoanelor cu varsta de peste 65 de ani. Unele studii de specialitate arata ca boala Alzheimer reprezinta 50% din totalul dementelor.
sursa: libertatea.ro

Ioana Maria Moldovan are acum inelul de logodna


Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii 'Povestiri adevarate', a primit inelul de logodna chiar de ziua ei. Pe 9 august, vedeta Acasa TV a implinit 25 de ani, iar cadoul a fost unul pe masura. Dupa ce a sarbatorit impreuna cu redactia de la 'Povestiri adevarate', Ioana a avut parte de un moment emotionant. Parintii i-au fost martori atunci cand a primit inelul de logodna de la iubitul sau, Marian.
sursa: libertatea.ro

Roming - a castigat la Festivalul de la Toronto


Dupa succesul inregistrat de cinematografia romaneasca anul acesta la Cannes, a venit timpul pentru un nou ecou international, generat de aceasta data de filmul 'Roming'. Coproductia romano-ceha a fost selectionata la editia de anul acesta a Festivalului International de Film de la Toronto. Cu Jean Constantin si Corina Moise in rolurile principale, alaturi de nume consacrate ale cinematografiei cehesti, precum Bolek Polivka si Marian Labuda, filmul e produs de Media Pro Pictures, in colaborare cu INFilm si Infinity Praga. 'Roming' este o comedie muzicala despre aventurile unor tigani plecati la petit.

Laura Cosoi si noul look



Laura Cosoi si-a schimbat look-ul pentru rolul pe care-l va interpreta in al doilea sezon al serialului 'Cu un pas inainte', care va incepe din septembrie la PRO TV.
Din blonda Adina din serialul 'La Bloc', Laura Cosoi a devenit satena Mara din 'Cu un pas inainte'. Cu toate ca pare o schimbare destul de mare, Laura s-a obisnuit repede cu noul look: 'Am fost bucuroasa cand mi s-a propus asta. Este un inceput de drum pentru mine, o alta etapa in cariera mea si ma bucur ca este marcata si de o schimbare de imagine', considera Laura Cosoi.
sursa: libertatea.ro

Simona-Sensual - nude - ii e frica de viata ei


Simona-Sensual, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, este amenintata cu moartea de un fan. Vedeta ne-a marturisit ca barbatul o suna de doua ori pe zi, dimineata si seara, si o ameninta ca ii va arunca masina in aer.
Frumoasa Simona-Sensual trece zilele acestea prin niste momente foarte grele. Vedeta este amenintata de un fan ca ii va da foc la masina. 'Imi este foarte frica, pentru ca ma suna in fiecare zi, dimineata si seara, si imi spune ca imi da foc la masina. Mi-a mai zis sa am grija ca nu cumva sa fiu si eu in masina, in ziua in care va exploda', ne-a povestit Simona, care se teme pentru viata ei. "Imi spunea ca este indragostit de mine"La inceput, fanul ii facea declaratii de amor si ii cerea Simonei sa se intalneasca cu el. Cand blonda de la 'Vremea' l-a refuzat, barbatul misterios a inceput cu telefoanele de amenintare: 'La inceput ma suna si-mi spunea ca este indragostit de mine. Cand i-am zis ca intre noi doi nu va fi niciodata nimic, mi-a raspuns ca voi regreta'.
L-a enervat cand a vorbit despre iubitul ei
Fanul a facut o criza de isterie atunci cand Simona a vorbit la televizor despre iubitul ei. Necunoscutul a sunat-o imediat, a injurat-o si a amenintat-o.
Vrea sa-si ia doi bodyguarzi
Pentru ca ii este teama sa nu pateasca ceva, Simona s-a gandit sa-si angajeze doi bodyguarzi. 'Imi voi angaja doi bodyguarzi, pentru ca imi este foarte frica sa mai merg singura pe strada si cred ca nu voi mai circula cu masina mea', mai spune Simona. Ea nu exclude nici varianta de a lua cateva lectii de autoaparare.
sursa: libertatea.ro

duminică, 12 august 2007

Cum a ajuns profesoara in Anglia


Profesoara a intrat in Anglia, prin punctul de frontiera al Aeroportului Londra-Luton, la ora 11.51 (ora Bucurestiului)

CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, in editia de ieri, ca profesoara Corina Vasile, care a avut o relatie extraconjugala cu elevul ei, Bogdan Costache, a parasit Romania cu destinatia Anglia. Reporterii nostri revin azi cu date certe care confirma plecarea profesoarei. Potrivit surselor noastre, Corina Vasile a iesit din tara, dupa ce a fost testata, in 3 iunie, cu detectorul de minciuni. Ea s-a imbarcat intr-un avion al companiei "Wizz Air", mai exact in cursa numarul W6741, si a zburat catre Aeroportul Luton (Anglia). Luton este o localitate aflata la periferia Londrei, la 46 de kilometri de centrul capitalei Angliei, un fel de Otopeni. Profesoara acuzata de parintii elevului Bogdan Costache ca ar fi determinat sinuciderea acestuia a fost inregistrata de catre autoritatile engleze intrand in spatiul Marii Britanii la ora 13.51 (ora 11.51, ora Bucurestiului). In realitate, avionul cu care a ajuns in Anglia a aterizat pe pista Aeroportului Luton la ora 12.45 (ora 10.45, ora Bucurestiului), insa formalitatile vamale au durat aproximativ o ora.
Lista persoanelor cu numele "Corina Vasile" care au parasit RomaniaDe la moartea lui Bogdan Costache incoace doar patru persoane cu numele "Corina Vasile" au parasit Romania. Reporterii CANCAN au aflat lista completa, pe fiecare luna in parte. Asadar, prima persoana cu acest nume a plecat din tara in iunie, aceasta fiind profesoara Corina Vasilica Vasile, nascuta in 25 octombrie 1980. In iulie, alte doua femei cu numele Corina Vasile au iesit din Romania, una cu destinatia Larnaca (Cipru), cealalta catre Lyon (Franta). Ultima persoana cu acest nume a plecat recent, in 7 august, catre Barcelona (Spania). Prin confruntarea datelor de identitate rezulta, asadar, ca profesoara a ajuns in Anglia, in iunie. De altfel, din editia de ieri, ati putut afla ca si Dragos Vasile a plecat spre sfarsitul lunii iunie catre Anglia, insa cu masina, pe traseul Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Marea Britanie. Sursele noastre ne-au confirmat, ieri, ca Dragos a renuntat la serviciu, unde n-a mai fost vazut de peste o luna.
Pista falsa dintr-un alt cotidianReporterii de la "Click!" au lansat, ieri, ipoteza falsa, conform careia Corina s-ar afla inca in tara si ca nu ar iesi decat noaptea din casa. Noile date obtinute de reporterii CANCAN arata, insa, ca ipoteza din "Click!" nu are niciun fundament real, ziarul mergand pe o pista gresita.




sursa: cancan.ro

vineri, 10 august 2007

Anna Lesko si umilinta de la Anina


Cantareata a fost cazata la un hotel de o stea, desi in contract se solicita unul de trei stele.
Rusoaica a trecut prin clipe de cosmar in prima zi a acestei saptamani. Chemata la un concert in Anina, cantareata a trait o adevarata umilinta. Anna si echipa ei au ajuns la destinatie pe o ploaie torentiala ce s-a transformat in scurt timp intr-o furtuna care a spulberat pur si simplu scena pe care aceasta trebuia sa sustina recitalul. In aceste conditii, cantarea s-a amanat, iar singura varianta a Annei a fost sa se retraga la hotelul indicat de organizatori pana ce vremea s-ar fi domolit putin pentru a putea pleca la drum. Ajunsa in camera, a avut surpriza vietii ei. Conditiile hotelului de o stea au oripilat-o pe fosta iubita a lui Columbeanu, suficient de familiara cu luxul si a refuzat categoric sa ramana acolo. Indignarea i-a fost cu atat mai mare cu cat, in contract, era stipulat ca hotelul in care va fi cazata sa aiba cel putin trei stele, cu una mai mult decat solicita in mod normal ceilalti artisti. Plina de nervi, Lesko s-a urcat in masina si a pornit catre Bucuresti fara sa tina seama de conditiile meteo si sutele de kilometri pana acasa. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, la iesirea din Slatina autoturismul s-a defectat si a fost nevoita sa astepte doua ore pentru altul. Desi a trecut prin ce a trecut, cantareata nu a incasat nici un ban de la organizatorii spectacolului. Potrivit impresarului ei, in astfel de situatii, se deconteaza transportul si se achita jumatate din onorariu, deci, lucrurile nu vor ramane asa.
sursa: cancan.ro

Pasiuni de vedeta


De cand nu mai e cu Gianina Corondan, Catinca Roman sau Anna Lesko, liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu, e calare pe motocicleta


sursa: cancan.ro

Julia nu are bani de nunta


Cantareata a anuntat, din nou, ca se va casatori cu logodnicul ei, Bogdan Jianu. Programata si anulata de nenumarate ori pana in prezent, nunta ar trebui sa aiba loc in aceasta toamna, insa organizarea evenimentului presupune un efort financiar urias pentru cantareata. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, ea nu dispune de resurse financiare insemnate, intrucat incasarile ei din ultimul an sunt modice. Se pare ca Julia si-a stricat si aranjamentele initiale pentru nunta, cuplul ales pentru a-i nasi pe ea si pe Bogdan renuntand, intre timp, la aceasta onoare. Din pacate, odata cu nasii, cantareata a pierdut si oferta acestora de a organiza evenimentul, trezindu-se acum cu o multime de griji si de facturi pe cap.
sursa: cancan.ro

Elena de la Mandinga vs Andreea Marin


Cantareata se pregateste sa inceapa promovarea unei game de vopsele de par. Elena negociaza intens cu firma Garnier pentru punerea la punct a unui contract, prin care solista de la Mandinga sa devina imaginea uneia dintre liniile Nutrisse sau 100% Color. Prin incheierea acestei intelegeri, Elena devine colega Andreei Marin, care reprezinta de ceva timp, pentru aceeasi firma de produse cosmetice, gama Color Naturals, prin sporturi TV. Potrivit unor surse din interiorul companiei, in momentul de fata cantareata discuta ultimele detalii ale contractului.
sursa: cancan.ro

Asa zisa amanata a lui Borcea e inselata la randul sau.

Cantareata Ramona Bujdoiu a divortat pentru ca isi banuia partenerul de viata de infidelitate.

Fosta eleva a "Scolii vedetelor", Ramona Bujdoiu, se incapataneaza sa nu dezvaluie adevaratul motiv al divortului de sotul ei, Razvan, cu toate ca a devenit protagonista unui scandal amoros, cu implicatii foarte serioase. Dupa ce a fost acuzata ca ar fi amanta lui Cristi Borcea, Ramona a negat vehement, insa a evitat sa deconspire substraturile despartirii de Razvan Bujdoiu, care nu au nicio legatura cu seful clubului Dinamo. Potrivit unor surse din anturajul celor doi soti, cantareata a luat decizia de a-si parasi sotul, dupa ce ar fi primit informatia ca acesta o insala cu o prietena a uneia dintre dansatoarele ei. Se pare ca Razvan ar fi calcat stramb in luna februarie a acestui an, aventura consumandu-se in timpul unei calatorii de afaceri pe care acesta a facut-o la Atena si Londra. Ramona a aflat si a parasit domiciliul conjugal din Brasov, mutandu-se la Constanta. Prietenii cantaretei sustin ca aceasta banuia ca sotul nu ii este fidel, insa nu a fost foarte sigura. Surse din anturajul ei afirma ca Ramona ii mai gasise lui Razvan mesaje ciudate pe telefon si chiar il surprinsese pe acesta facand conversatie cu o femeie pe Internet.
"L-am sunat pe Borcea"Sotul parasit nu admite insa ca i-ar fi fost necredincios Ramonei. "Este o aberatie. Am o relatie buna cu dansatoarele ei, Ioana si Diana, dar atat. Eu nu o vad decat pe sotia mea si, chiar si acum, as fi dispus sa iau aceasta plecare a ei ca pe o ratacire", ne-a declarat Razvan Bujdoiu. Brusc, acesta sustine ca nu a crezut niciodata cu adevarat ca Ramona ar avea o relatie cu Borcea, dar ca, la un moment dat, s-a lasat influentat de gura lumii. "Eu nu am mai rezistat si, acum trei saptamani, l-am sunat si l-am intrebat de la barbat la barbat. Omul mi-a negat si, sincer, l-am crezut. Scandalul asta trebuia sa bubuie de acum o luna, de cand au aparut zvonurile. Razvan a recunoscut ca a fost plecat intr-o calatorie de cateva zile in Grecia si Anglia, insa sustine ca acolo nu s-a petrecut nimic care sa-i fi dat Ramonei motiv sa divorteze. Eu am fost sa-i negociez ei niste contracte, iar cand m-am intors am gasit casa goala", ne-a spus el.

sursa: cancan.ro

Luis Lazarus are Lamborghini


Jurnalistul si-a luat un Lamborghini, unicat in RomaniaJurnalistul Luis Lazarus si-a cumparat de curand o masina Lamborghini, unicat in Romania, care costa 200.000 de euro, adica peste 6,5 miliarde de lei vechi! Masina, model Galardo Nera, este o adevarata bijuterie: are tapiteria din piele alba, este dotata cu sisteme de navigatie de ultima ora si doar capota din sticla a motorului, comandata special la Viena, l-a costat pe Lazarus 5.000 de euro in plus. Cunoscutul jurnalist de investigatii ne-a marturisit ca masina era un vis mai vechi de-al lui: "Mi-am luat masina pentru ca mi-o doream mult, nu pentru ca sunt snob, ca altii!" In Romania, proprietarii de Lamborghini pot fi numarati pe degetele de la doua maini. Printre acestia se afla miliardarul Silviu Prigoana, Costelus (fiul mega-afaceristului Costel Casuneanu), Rani (baiatul lui Dan Adamescu, care detine ziarul "Romania Libera", magazinul "Unirea" si Societatea de Asigurari "Astra"), dar si celebrul "Garcea", actorul Mugur Mihaiescu. Modelul de Lamborghini pe care il are Lazarus este editie limitata 2007, existand in lume doar 185 de astfel de exemplare. "Masina mea are numarul 149. Am cumparat-o in leasing, voi munci o viata pentru ea, consuma enorm, 24 de litri la suta, dar merita!", sustine jurnalistul.
A "alergat" cu 270 km/ora!
Lazarus a testat cei 530 de cai ai masinii pe Autostrada Soarelui: "Am alergat cu ea pana la 270 de kilometri pe ora, desi mi-ar permite 315. Ceilalti conducatori nu inteleg insa sa-ti faca loc, sa circule pe banda din dreapta. Asa sunt romanii! Masina asta ajunge la 100 km in numai 3,9 secunde". Lamborghini Galardo Nera nu este singura masina pe care o are jurnalistul. El conduce si un jeep Toyota Land Cruiser, pentru care a platit "doar" 60.000 de euro. "Daca am o mare pasiune, in afara de investigatii, aceasta o constituie masinile! Parca as da toti banii mei pe ele. Ma intreba cineva de unde am avut atatia bani?! Pai, e simplu, muncesc! Pot sa justific fiecare euro. Am firme de publicitate, de productii TV, sunt moderator si realizator de emisiuni, de aici am banii", ne-a mai declarat jurnalistul.
"Mi-am luat masina pentru ca mi-o doream mult, nu pentru ca sunt snob, ca altii!"Luis Lazarus
Lamborghini blindat. Printre "baietii destepti" care detin Lamborghini este si basarabeanul Gabriel Stati. Acesta este din Chisinau, insa locuieste si la Bucuresti. Fiul unui extrem de puternic om de afaceri din Republica Moldova, Stati are pe langa un Lamborghini blindat, alte 35 de masini, care valoreaza in total aproximativ 3,5 milioane de euro! Pe lista lui se regasesc Ferrari, Rolls-Royce, Mercedes, BMW sau Hummer, exclusive capete de serie.
sursa: cancan.ro

Prigoana plimba babe cu avionul



Omul de afaceri Silviu Prigoana a plimbat zilele trecute cu avionul o fidela telespectatoare a televiziunii Romantica. O doamna in varsta de 63 de ani, pe nume Georgeta Voica, a sunat la emisiunea 'Can-cana' si s-a plans ca e foarte suparata si amarata pentru ca nu are bani si ca nu isi mai permite sa mearga la bai.
Dorintele telespectatoarei au fost indeplinite. Ea a primit astfel un bilet de tratament pentru o saptamana la Baile Tusnad, cu masa si cazare incluse, cumparat chiar de Ana Maria Prodan, moderatoarea emisiunii. A doua dorinta a femeii a fost sa-l cunoasca pe Silviu Prigoana, iar cea de-a treia sa se plimbe cu avionul.
Zis si facut: milionarul a urcat-o intr-unul dintre aparatele lui de zbor si au decolat. 'Periculos visul doamnei cu zborul... Dupa ce am avut o experienta nefericita cu masina, am zis ca e mai bine prin ceruri si mi-am luat brevet de pilot, moment din care cerul nu a mai fost sigur pentru ceilalti. Zbor de circa trei ori pe saptamana', a declarat Prigoana.
"Era singura mea ocazie de a zbura"Georgeta Voica, cea careia i s-a indeplinit visul de a zbura cu avionul, a spus ca nu a avut deloc emotii. 'Doamne, cat mi-am dorit eu in viata mea... Ideea de a zbura o am de cand eram copil. Nu am avut emotii acum, chiar nu am avut deloc, as zbura o zi intreaga. Mi-a placut sa vad pamantul de sus. Era singura mea ocazie de a zbura, ca sunt pensionara si din pensie nu imi permit', a spus fericita batrana.
sursa: libertatea.ro

Prunea a fost tare amuzat de articolul cu Penisuri


Desemnat de catre Libertatea, cu doua zile in urma, ocupantul primului loc la capitolul lungimea penisului (30 cm), fostul portar Florin Prunea s-a aratat foarte deschis in clipa in care a fost contactat telefonic:
'Ce sa zic? M-a amuzat articolul din Libertatea. Dar eu sunt un familist convins, sunt casatorit, am un copil si cred ca informatii de genul celor publicate de voi ar putea sa reprezinte eventual un titlu de glorie pentru un barbat necasatorit, nu pentru mine. Vreau sa se stie ca pe mine ma intereseaza doar familia'.
sursa: libertatea.ro

Am fost in vacanta 3 zile la Saint Tropez


Maria Marinescu si-a sarbatorit ca in povesti, trei zile si trei nopti, implinirea varstei de 29 de ani. Creatoarea de moda s-a distrat la Saint Tropez alaturi de rude si prieteni, iar ieri a primit un mesaj de felicitare chiar din partea celui care inca ii este sot, Ion Ion Tiriac.
Ieri a fost ziua de nastere a Mariei, insa petrecerea a debutat cu doua zile mai devreme. 'Am tinut neaparat ca Ilie si Amalia Nastase sa fie alaturi de mine in acest moment. Cum ei urmau sa plece joi de la Saint Tropez, am ales aceasta solutie', ne-a declarat Maria Marinescu. Ceilalti invitati s-au strans joi seara, la exclusivistul hotel Pan Dei din apropierea portului statiunii franceze si au petrecut pana a doua zi. Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, creatoarea de moda Oana Mizil, top-modelul de nationalitate romana Elena Baguci, dar si parintii sarbatoritei au venit pentru a o felicita pe Maria Marinescu. Aceasta s-a ales si cu o multime de cadouri, majoritatea fiind bijuterii si haine de firma.
A primit mesaj de la Tiriac jr. Surpriza a venit insa din partea lui Ion Ion Tiriac. Intrebata de Libertatea daca a mai tinut legatura cu fostul sot, Maria a raspuns: 'M-a felicitat prin SMS. Am ramas in relatii normale si asa mi se pare decent'.
sursa: libertatea.ro

Andrea Banica - canta cu fostul solist de la Boney M


Devenita celebra sub numele de "Blondy", Andreea Banica are planuri mari in ceea ce priveste cariera internationala, cantareata realizand de curand un featuring cu Brad Vee Johnson, fostul solist al trupei Boney M. Andreea nu va organiza o lansare oficiala a acestui material discografic, deoarece sustine ca nu a avut timp sa pregateasca show-ul. Din toamna, blonda intentioneaza sa cante si ea in spectacole alaturi de o echipa de instrumentisti, la care sa fie insotita si de mai multi dansatori.
sursa: cancan.ro

Profesoara Corina a fugit din tara


Sotul profesoarei, Dragos, a plecat dupa ea cu masina prin Ungaria, Austria, Germania si Belgia.

Corina Vasile, profesoara acuzata de moartea elevului Bogdan Costache, cu care a avut o relatie de iubire, a fugit in Anglia, inainte ca sotul ei, Dragos, sa intenteze divortul! Surse din interiorul Parchetului ne-au marturisit, in exclusivitate, ca profesoara Corina a parasit Romania dupa ce a fost testata la detectorul de minciuni, in 3 iunie. "N-a cerut voie procurorilor, pentru ca era libera sa plece unde vroia. Ea n-a avut niciodata interdictia de a parasi tara!", ne-au declarat sursele noastre. Ea a iesit din Romania cu o cursa Tarom, in care s-a imbarcat pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti-Otopeni, fapt ce ne-a fost confirmat si de catre persoane din cadrul companiei aviatice.
Divortul, doar un paravanDupa plecare, Corina a tinut legatura prin telefon cu sotul ei, Dragos. Ramas in tara, acesta a deschis procesul de divort in 18 iunie, insa cererea lui de desfacere a casatoriei pare, in lumina noilor informatii obtinute de CANCAN, doar un paravan pentru ca ei sa-si protejeze bunurile dobandite in timpul mariajului. "Va pot spune clar ca Dragos si Corina au vorbit in toata aceasta perioada in care ea se afla in Anglia, iar el in tara. Nu stiu acum ce l-a determinat sa divorteze sau daca nu cumva exista un alt interes la mijloc. Poate ca, prin divort, el a vrut sa treaca garsoniera doar pe numele lui, pentru ca, in cazul in care familia lui Bogdan Costache ii va cere Corinei daune morale, ei sa evite o eventuala executare silita pe bunul imobil!", a adaugat sursa noastra, una realmente demna de incredere.
A iesit prin Vama NadlacLa sfarsitul lunii iunie, si Dragos a parasit Romania, destinatia fiind tot Anglia, acolo unde se ascundea sotia lui. El a iesit din tara pe la Vama Nadlac, a traversat Ungaria, Austria, Germania si Belgia si a ajuns in Marea Britanie in jurul datei de 28 iunie. De altfel, vecinii de la Targoviste ai parintilor lui Dragos ne-au spus ca, inainte sa afle din CANCAN ca sotul profesoarei divorteaza, au vazut-o pe Corina carand mai multe bagaje de acasa de la socrii ei. "De atunci, de prin 10-15 iunie, nu am mai vazut-o nici pe ea, nici pe el. Maica-sa mi-a zis ca el a plecat la mare, iar eu am luat-o de buna si ce mi-a spus, va spun si eu!", a adaugat una dintre vecinele familiei Vasile.
sursa: cancan.ro

Petre Roman uita sa isi protejeze fosta sotie

Mioara, fosta sotie a lui Petre Roman, ne-a marturisit ca are probleme financiare: ex-premierul nu si-a achitat inca datoriile fata de ea si din aceasta cauza sta foarte prost cu banii.
Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara Roman, ne-a marturisit ca are mari probleme financiare. 'Nu stiu daca iti vine sa crezi, dar chiar ma descurc greu cu banii', i-a spus ea reporterului Libertatii. Mioara Roman s-a plans ca ii este din ce in ce mai dificil, acum, dupa divort, pentru ca Petre nu si-a respectat indatoririle. Mai mult, fostul premier ar avea niste bani care nu-i apartin. 'Mi-am vandut o mostenire de la mama si i-am dat banii lui Petre, fara sa banuiesc ce se va intampla. Am ajuns, practic, sa mor de foame', ne-a spus Mioara Roman. 'Petre m-a lasat cu datorii, iar acum nici nu vrea sa vorbeasca cu mine, dar macar sa le plateasca. Nu vorbeste cu mine, pentru ca ii este teama ca se va intoarce la mine', a afirmat, sigura pe ea, Mioara, care nu a vrut insa sa dezvaluie suma pe care i-o datoreaza fostul premier.
Au fost casatoriti 33 de aniPetre Roman a parasit caminul conjugal la inceputul lunii februarie. Dupa o casnicie de 33 de ani, fostul demnitar a plecat de acasa fara sa-i dea nici macar o explicatie sotiei sale. Mioara ne-a spus insa ca 'niciodata, nimeni nu s-a intrebat daca nu cumva eu l-am dat afara din casa pe Petre. Nu spun ca asa este, dar este si asta o varianta', ne-a declarat ea. Casatoria celor doi a fost desfacuta in doar doua minute, la 6 aprilie, la Judecatoria Sectorului 1.
sursa: libertatea.ro